![]() |
#1481 |
Użytkownik Forum
|
![]() kochajmy moj internet wcalesie niew*****lem ze padlem na ice golemie przez toze mam hujowy net tylko prawie kompa rozjbalemoooooooooooooo bozeco za skurwysyny
"...dostosowany to stosowany mój styl, dopasowany do życia bo trzeba żyć w nim! Zasada numer jeden być tym - za kogo się uważasz..." Śmiałe idee są jak pionki w szachach: mogą być zbite, ale rozpoczynają zwycięską partię. Giną zawsze inni, bo gdy giniemy my, nie ma już innych. Oddając cześć wrogowi, jeżeli jest wart tej czci, wytrącasz mu miecz z ręki. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1484 |
Użytkownik Forum
|
![]() Fakro -- korFA
Koniu Palladyn -- Horse Palladyn Karelazi ~ -- Kurwałazi the Sorcerer Sir Tubololi -- Sir TuGoBoli Shiver Shark -- Shiver Rekin Ralke -- Mam Pralke Dano Rivi -- Dano Kiwi Termy -- Termos -- Spermy Thinki -- Thinki& Winki Komisarz Halski -- Starszy Pies Halski Celoreon -- Celeron Xoo Stanek -- Xoo Stanik Joel Backman -- Joel Batman -- Joel Backpack Boa the Stryporm -- Boa Dusiciel Arrow Sparrowhawk -- Strzala Sparroworzeł Lemon el'loco -- Cytrynka el'loco Amenum -- Amen Knight-Lobenzo -- Knight Nobenzo Mastah Dadi -- Mistrz Tatus Magami -- Sram Garami Chill'Mill -- Chill i Ssij Sir'Nick -- Ser Nick Morita de'Vrie -- Morita De'Viadro Ancient Bolter -- Starorzytny Kusznik Skocz the Master -- Mocz the Master (istnieje xD) Leorl Shar -- Leorl Sharer Raxxel -- Pixxel Master Highwon -- Mistrz Wysoka wygrana Heiopei -- Hey i Pai Kuja Kaora -- Kajak Kaora Johnny Gunsy -- Johnny Pistolet Uruloki Dragon Wielki -- Hujooki Dragon Wielki Mustak -- Pustak Widakey--With a Key Lambasta the Sorcerer -- Pasta the czarodziej Misiekmen -- Teddy Women Templerr -- Templariusz Kobylek -- Kobyła Semiix -- Masmix Teammate Carlito -- Kolega z drużyny Carlito Tom The Brood -- Tom the Bród Czekal -- Czekał Tomy soon of hell -- Tomek w krótce z Piekła
"...dostosowany to stosowany mój styl, dopasowany do życia bo trzeba żyć w nim! Zasada numer jeden być tym - za kogo się uważasz..." Śmiałe idee są jak pionki w szachach: mogą być zbite, ale rozpoczynają zwycięską partię. Giną zawsze inni, bo gdy giniemy my, nie ma już innych. Oddając cześć wrogowi, jeżeli jest wart tej czci, wytrącasz mu miecz z ręki. Ostatnio edytowany przez Dominatorrr - 20-11-2007 o 01:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1485 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2007
Lokacja: Świnoujscie
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yong steven
Profesja: Royal Paladin
Świat: Titania
Poziom: 112
Skille: 95,67
Poziom mag.: 21
|
![]() To ci się nudziło ;p choć bym spalił parę g z bonga to bym nie miał takiej rozkminy, jedyna rozkmina na dziś to domofon, się zdziwiłem ze kod nie działa bo to nie moja klata -.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1486 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kirshna/Kiirr
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Vea/Homerun
Świat: Titania/Selena
Poziom: 121
![]() |
![]() Kiko co Ty wczoraj jarales? ;o
03:18 Zumoni [114]: u dont count as a polish ur to sekzi |
![]() |
![]() |
![]() |
#1487 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1488 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 10 2007
|
![]() JEJKU
ALe wy napinacie co do oven po uj zgrywacie kozaków i piszecie teksty typu ' ja zawsze wolałem być nielubiany za pk itp ' wy tutaj próbujecie ludziom którzy uja wiedzą o was wmówić coś co jest nieprawdą ahhaha pamietam jak UnIt ich wywalił z hydr albo jak seq wypłacał sie unitowi za błachy powód wy tutaj macie sie za jakiś walczaków? wy tylko umiecie tyleczki lizać bo ogólnie to zenua z was hahaha do tego kiko sriiko czy tam bolter pajacu ty piszesz ze masz real life? ty chyba nei wiesz co to jest bo ty poza Tibią świata nie widzisz wiesz 'jakbym sie zjarał' to nie wiem czy by mi przeszło przez myśl żeby wejść na forum tibi i podyskutować z miejscowymi warzywkami respekt można zdobyć przez pk , tylko wy 'zrobiliscie go' w erze botów botujac chary itp gdyby nie boty 1/2 z was nie przekroczyła by 100 lvla.. wiec z was takie plajery jak mój stary w call of duty - przeszedł do ostatniej planszy i spytał czy da sie zmienić broń z lugera na inną Ostatnio edytowany przez legiazlodzieje - 20-11-2007 o 10:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1489 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2005
Lokacja: Targówek
Gildia: Heat
|
![]() Cytuj:
@kiko ty idioto xD @legia~ tak, jestes teraz "elo!" Ostatnio edytowany przez Miku - 26-11-2007 o 14:09. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1490 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2007
Lokacja: Warszawa
Imię: Drings
Profesja: Elder Druid
Poziom: 120
Poziom mag.: 70
|
![]() Cytuj:
HAHHAHAHAHAHAHA XDD AHAHA O O BOŻE XDDD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1492 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2006
Lokacja: Nowa Sól
Imię: Latimerid
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 87
Poziom mag.: 61
|
![]() Cytuj:
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLL nie moge jak sie napuszyl ;DDDDd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1493 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() @Legia Geju Zrobiłem swojego Chara Bez Bota i nigdy nim Nigdy nim nie botowalem ,a jesli chodzi ci oto ze wbijalem nim lv bądz mlv lubcos innego Bolter Został 100 % zrobiony Ręcznie. I Zobacz, że mam Rl life tylko przez 5 Dni chodzić nie mogłem z powodów zdrowotnych i nie miałem co robić, ale akurat to ile siedze Przy Kompie i co robie w Rl life powinno cie co najwyżej gówno obchodzić, a lizać dupe to ty możesz na tym forum jakimś pajacom z Vitality bo chyba od nich sie wyrwałeś gdzieś tam ze wsi. Ja nikomu nie liże dupy pokazałem nie raz ze to czy jestem w Cf, czy nie zależy odemnie i to nie ja sie tam w*******am na siłe tylko oni mnie tam chcą, bo my w przeciwieństwie do waszej Ferajny z huj wie skąd nie musimy lizać dupy nikomu by móc coś na tym servie zrobić i zeby nas uważano jako równych w walce (wy dla xoo jesteście tak samo jak i dla gaury zwykłym mięsem do walki bo sami nie dadzą rady)(Jak to pewna osoba określiła jedyne co robi xoo jak zaczyna po dupie na openie dostawać krzyczy Uciekajcie gdzieś tam a sam juz od 2 min s*******a i reszte zostawia). Cześć Elo jestem Pro Gówno co huj wie i może i boji sie pokazać name swojej postaci bo mnie wyśmieją że sie mądrze a Huj mam :< A co do twojego name na Forum To widać że Chyba Jesteś za Grodziskiem albo huj wie kim :< Idz przepłacić sedziego Żeby twój Drem team wygrał. Twoja Miejscowość mówi sama za Siebie czemu jesteś taki Inny Umysłowo. A skoro gramy jak twój stary (że przechodzi Call of Duty 1 bronia z najgorszych bez zmiany jej tzn ,że moge cie zajebac w tibi z kamieniem w rece bez uzycia Kuszy)
"...dostosowany to stosowany mój styl, dopasowany do życia bo trzeba żyć w nim! Zasada numer jeden być tym - za kogo się uważasz..." Śmiałe idee są jak pionki w szachach: mogą być zbite, ale rozpoczynają zwycięską partię. Giną zawsze inni, bo gdy giniemy my, nie ma już innych. Oddając cześć wrogowi, jeżeli jest wart tej czci, wytrącasz mu miecz z ręki. Ostatnio edytowany przez Dominatorrr - 20-11-2007 o 16:48. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1494 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2003
Lokacja: Wrocek
Stan: Niegrający
Profesja: Rookstayer
|
![]() Najpierw boicie się wyjść na opena, dzisiaj już dwa fragi...
TOTINU: Nov 20 2007, 11:46:34 CET Killed at Level 94 by Ocktubre and by Master Vilum KNIGHT ALKINOOS: Nov 20 2007, 19:32:39 CET Killed at Level 101 by Anziny and by Elementmagician Z A M R A Ż A R A Wszyscy wypier.. do lodówki xD
![]() |
#1495 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2007
Lokacja: T4r6uf3k
Imię: Smuggler~
Gildia: Wolny strzelec <3
Poziom: 72
Skille: 19/21
Poziom mag.: 53
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1496 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Łódź
Imię: Sathorina The Brood
Gildia: Castus
Poziom: 99
Skille: =/=
Poziom mag.: 66
![]() |
![]() No to afk na noc.
![]() |
#1497 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
|
![]() Fragi? znow sobie pkujecie ;o
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1498 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
ZalAdre ZAL Kogo Ty Liczysz ktoto Knight AKJINOOS? kurwa ale zal zabija kogos o kim pojecia niemam i sie podniecaja ashuahusa Miło sie wczoraj czekało xD Btw Ader co ty mówisz do ciebie na opena ty jestes tylko 55 lv + Lizodupkiem o ktorym polowa Viltality niewie XD
"...dostosowany to stosowany mój styl, dopasowany do życia bo trzeba żyć w nim! Zasada numer jeden być tym - za kogo się uważasz..." Śmiałe idee są jak pionki w szachach: mogą być zbite, ale rozpoczynają zwycięską partię. Giną zawsze inni, bo gdy giniemy my, nie ma już innych. Oddając cześć wrogowi, jeżeli jest wart tej czci, wytrącasz mu miecz z ręki. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1499 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1500 | |