![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
|
![]() mogliby zrobic 1/2 expa a nie 2x >.<
HAIL OTS |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2006
Lokacja: Toruń
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 290
Skille: 103/99
Poziom mag.: 11
|
![]() Ja mam nadzieje że to nie przejdzie i tylko oto prosze....
ludzie kurwa pacc to ok ale wyobrazie Sobie jakikolwiek exp np na bb isle ludzi 3 osoby wychodzi jeszcze mniej niz 70k na godzine ktore mam teraz ...... |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2007
Profesja: Druid
Świat: Obsidia
|
![]() zamiast sie cieszyc to nazekaja
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 04 2005
Lokacja: Puławy
Stan: Niegrający
Świat: Guardia
![]() |
![]() Wam to nigdy niemożna dogodzić.
|
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() No to poexpimy.
|
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2007
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 18
Skille: 54/53
Poziom mag.: 3
|
![]() to na mojej celescie kolejka 1k jak nic a pewnie padnie rekord graczy oniline
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2006
Lokacja: Osaka
![]() |
![]() Heh, juz widze tych 100+ lvli pg'erow jak wbijaja 2x wiecej expa ;d To bedzie pg jak nigdy ;P Ciekawe jaki bedzie tera rekorda exp'a nabitego w 1 dzien ;X
|
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2006
Lokacja: Bielsko City
Imię: Nitro Evils
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Valoria
Poziom: 103
Poziom mag.: 61
|
![]() Ja sie jaram
![]()
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Żory
|
![]() Najwięcej osób narzekających jest ze światów NOOB-PvP, sry NON-PVP. Bo będzie przeludnione!
![]() Mi się ten pomysł też nie podoba, ale nie ze względu na zawalone expowiska, a ze względu na to, że przypomina to OTS.
Jeżeli nie wiesz co przedstawia ten obrazek. To znaczy, że nie wiesz co to prawdziwy futbol. Jeżeli nigdy ich nie widziałeś. To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś. Jeżeli nie znasz ich przydomku. To znaczy, że nie rozumiesz mnie. Jeżeli mnie nie rozumiesz. To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY! NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU! You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft. |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2006
Lokacja: Toruń
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 290
Skille: 103/99
Poziom mag.: 11
|
![]() Wyobrażasz to sobie?
Knight na frostach robiący ponad 700k expa na godzine? Pal 40 lv na tombie który robi ponad 110k na godzine? Przeludniony serw w pizdu taka kolejka facce, wszystko zajęte wszystko... nie no kurwa pięknie to co robiłes w tydzien z expem zrobisz w ~3 dni/4 dni gratuluje OTS... |
![]() |
![]() |
#53 |
Guest
|
![]() Mnie w*****ają komentarze typu:
"O JAAAAAAAAAAAAAAA NIE MOGE, TO JUZ OTS JEST A NIE RL TIBIA.." Kurwa nie rozumiecie, że tak będzie tylko przez tydzień? A to wszystko przez te ataki DDOS. Aha i jak się skończy ten O JA EXP 2X ! To będzie update ![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
|
![]() To Bedzie Na All Servach?
11:04 Xerset [8]: czesio 11:04 Czesio [17]: ? 11:04 Xerset [8]: cho dam inva do chaty 11:04 Czesio [17]: Utamo Vita 11:04 Warning! The murder of Xerset was not justified. 13:26 Pan Madzana [19]: o kurwa w ryj od starej dostalem 13:26 Pan Madzana [19]: ze przyszlem do pokoju i hihihihihiihh 22:03 Royal Lipus [44]: chyba se sztuczna cipe przez neta kupie |
![]() |
![]() |
#56 |
Zbanowany
|
![]() lol cipki juz naprawde przesadzaja, oddali 7 dni pacc - dobrze, ale zeby robic 2x exp? Bez przesady.. teraz bedzie po 50 osob na spawnie w edron i po 70 osob na spawnie d lair venore, na frostach jak sie uda przy dobrych wiatrach po 30 osob hahaha z expem bedzie jeszcze gorzej jak jest teraz. To co sie dzieje z tibia wszystko przerasta
![]() ![]() Użytkowników czytających ten temat: 222 (zarejestrowanych: 68, gości: 154) holisziet @up nie, tylko na angielskich ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() Ots Ots Ots
|
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
Lokacja: Elblag
Imię: Devil the Street
Profesja: Rookstayer
Świat: Titania
Poziom: 57
![]() |
![]() Ludzie wy w ogole wiecie co oznacza skrot OTS?
Open Tibia Server a wiec tibia tez jestem tym waszym OTS -.- chyba pisze ze tylko 1 tydzien wiec dlaczego juz wszyscy gadaja jakby bylo to przez caly czas..
#59 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Łódź
Wpisy bloga: 2
Profesja: Royal Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 205
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2007
Lokacja: czecikontener
Imię: Kain Il
Profesja: Elder Druid
Gildia: Tosiekjestfajny666
Świat: Empera
Poziom: 66
Skille: jou
Poziom mag.: 50
|
![]() No... Cipsoft leci w gore , robia jakiegos glupiego otsa zamiast tibii , jak juz maja dawac te gowna ... to nie lepiej blizej swiat? taki mini prezent updatowy czy cos..?
![]() |
![]() |