|
|||||||
| Notki |
| Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
|
-orki :/ ale ostatecznie mogą zostać ;p
-drzwi - taka kropka ![]() -skoro to zamek, to gdzie miasto? Albo chociaż jakaś ścieżka Fabuła: ... Grafika: No ładnie...równiutko itp. ![]() Chociaż zdaje mi się że to kiedyś było .jpg (mylę się?) Ocena: 5/10 - nie jest źle ![]() @edit: WOAH! FIRST!! JESTEM ZNAKOMITY, NAJLEPSZY!!! A WY WSZYSCY TO N00bY BO NIE ZDĄŻYLIŚCIE NAPISAĆ PIERWSI, A JA NAPISAŁEM!!!!!1111oneoneoneneoe^%$^%%%&*^$#^#%&#%% @down,2xdown: Bueh! I tak ja jestem the best xD Ale Wy możecie być "Tymi niżej" xD
Ostatnio edytowany przez X-Zero - 17-11-2007 o 16:08. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
|
A ja jestem drugi! N00by nie cwaniakować!
Fake średni, na początkującego fabuła nie wciąga. 3/10 |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: Białystok
Wpisy bloga: 9
Stan: Na Emeryturze
Imię: (Rencista)
|
!!11
Nareszcie fake, który ma poprawną ortografię i interpunkcję (no może poza "!!!!!!!!!!!!!!!!", 2 "!" wystarczą..) Kraśna sklejka, nie licząc jedynie tych wyładowań elektrycznych.. Fabula zbyt nie wciąga, ale sądząc po temacie to może być fajne ;p Rób dalej. 8/10 na zachęte ![]() btw. "Bramborus". Haha, oglądało sie włatcuw móch? BRAMBOOR! @edit BWAHAHAH! JESTEM WIENKSZY MASTAH NOBO JESTEM TSZEĆI!!!! A WY NIE!!!!!!!1111111 N44PKI!!!1 1 L\/W4 C#\/C|{ N0RR!$!!11
Ostatnio edytowany przez Kashek - 17-11-2007 o 15:55. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2007
Lokacja: Bermudy
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Agalion Luthien
Profesja: Elder Druid
Gildia: Holy Riders
Świat: Eternia
Poziom: 32
Poziom mag.: 26
|
Wszyscy liżecie fajfusy bezdomnym..bo ja jestem ponad podium n00by...
![]() Fake mi się ogólnie podobał...chociaż powiem Ci w + i - co mi się podobało... Plusy Dobra sklejka Mało błędów ort, ite itd. Orki (a lubię orki) Minusy Słaba fabuła Dosyć pusto...skoro to zamek, to gdzie miasto?
|
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Toruń
|
-Pusto
-N00b'y i te Tibijskie "Orc'i",bleh. -Poseł powinien być z eskortą,wątpie by ktoś narażał swojego podwładnego dla tego jednego zdania informacji. -Wykrzykników za dużo,jeden-dwa wystarczą. Fabuły właściwie brak,ale prolog jako tako jest więc się nie czepiam. Daj te następne part'y,zobaczymy co wymyśliłeś. Ostatnio edytowany przez Oerciak - 17-11-2007 o 16:36. |
|
|
|
|
|
#7 | ||
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
Cytuj:
Cytuj:
|
|
|
|
|
#8 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 10 2006
Lokacja: Czestochowa
|
A mi tam sie fake podoba taki noramlny taki zwykly a jednak fajny !
NEXT PLAX ! ![]() (KOJAZY MI SIE Z LORTEM ;]) |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2007
Lokacja: Bydgoszcz
|
@X-zero
NIe to PNG ![]() @Topic A teraz to co tygryski lubia najbardziej ocenka? ![]() ![]() -Trawa -1 -Orce i Nuuby xD -2 +Wszystko rowniutko +2 -Dziwna Fabula -1 Ocenka - 4/6 xD Tak mi wyszlo no co?
|
|
|
#11 |
|
Użytkownik Forum
|
@Up:
Pomyliłem suę ![]() A po za tym to tylko ja mogę się czepiać tej trawy!!!oneone!1 [joke] btw - fajny fake...ma fajnych fanów (Spaniel <"KOJAZY MI SIE Z LORTEM"> a Ci wojownicy (w dwuszeregach) co oni robią? ;o
Ostatnio edytowany przez X-Zero - 21-11-2007 o 00:48. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 11 2007
Lokacja: Tam, gdzie nie wiesz :)
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Czesio pax
Profesja: Rookstayer
Świat: Guardia
Poziom: 5
Skille: NieWiem
|
Gdyby tylko dał nastepny part. Nie wiem czemu wy macie coś z orkami, orki to klasyk (chodzi o całokształt, a szczególnie comenty "znowu orci" 1. sie pisze "orki 2. orki to klasyk, po co sie czepiać). Według mnie te "nooby", nie można było ich nazwać "Nowicjusze" lub coś? heh, nooby
Ale jako miasto i nacja to nie pasuje. Według mnie fake 6/10 ponieważMinusy: 1. Całe miasto orków, składa się tylko z jednego budynku (jak sie zmieściła i gdzie ta armia?) 2. trawa trawa trawa i jeszcze raz... Plusy: 1. Ładnie, równiutko ![]() PS. Nie wiem o co chodzi Lasooch'owi, ale jest w bledzie (niech idzie na kurs "szybkiej nauki j.polskiego". |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 11 2007
|
nie podoba mi sie...
za duzo niedociagniec 3/10 |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
|
@Up
Jeszcze jeden spam i masz reporta. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 28 05 2007
Lokacja: Wlochy(Crespellano - Bologna)
Wpisy bloga: 11
Stan: Niegrający
Profesja: Druid
Świat: $
|
Bzydko scezka zkleona ;O I olc jeden na dlukim olcu cUs mie siue niue pudoboac LuL! Djam Mhmmmmm... Dlam .... DAM!!! siedem / dziesiec!
![]() @up Twojm zdaniem to spam?! Ashashoshea? Ostatnio edytowany przez Triplonq - 23-11-2007 o 03:21. Powód: zal |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2006
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom mag.: 7
|
6/10
- za grafe - nie lubie orców wole minosy;d |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 28 05 2007
Lokacja: Wlochy(Crespellano - Bologna)
Wpisy bloga: 11
Stan: Niegrający
Profesja: Druid
Świat: $
|
pomyslalem nad tym i ciu daje losiem KLOPKA pienc xD na dziesienc! xDDDDDD
By Triplonq Corporeison (R) Ostatnio edytowany przez Triplonq - 25-11-2007 o 05:09. Powód: Mhm ciastko |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze
Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
|
wykonanie ladne ale fabula PRZEREKLAMOWANA !!!
4/10 za wykonanie |
|
|
|