![]() |
#1122 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2004
Lokacja: B-nia/Wrocek
Profesja: Elite Knight
Gildia: Numenor
Świat: Azura
Poziom: 124
Poziom mag.: 7
|
![]() Filmik niezły
![]()
![]() |
#1123 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Cors Ent // Tegax
Profesja: Royal Paladin
Gildia: DoF - always in our memory
Poziom: 111
![]() |
![]() OGŁOSZENIA DROBNE:
------------------------------------------------------------------------------- organizujemy zlocik. odbedzie sie prawdopodbnie w weekend poprzedzajacy swieta tj 21-23 XII w Warszawie imprezowac bedziemy w klubie Paradox --> na al. Ujazdowskie 6a, wejście od ul. Matejki. ------------------------------------------------------------------------------- Dla zaufanych osob mysle ze nie bedzie problemow z noclegiem. U mnie pewnie bedzie mogl sie ktos przenocowac, a mamy jeszcze pare naszych ludzi w Wawce wiec na pewno cos sie zawsze znajdzie ![]() dokladna data moze jeszcze ulec zmianie ze wzgledu na dostosowanie terminów pod konkretne osoby - mam glownie na mysli chlopakow przylatujacych do Polski na swieta z UK - licze ze wpadna Ci co poleca przez Wawke. jako ze nie do wszystkich zlotowiczów mam telefony albo msn, wiec zeby ich powiadomic to napisalem to ogloszenie. zainteresowanych prosilbym o wczesniejszy kontakt ze mna: (bo pare detali, a nawet glowne motywy takie jak data czy tez samo miejsce moze ulec zmianie, -- wiec chcialbym miec mozliwosc np zliczenia ilosci chetnych zeby dokonac wczesniejszych rezerwacji i w razie jakichkolwiek zmian poinformowania wszystkich) moj msn niezmiennie [email protected] , kom 501797123 ps. 1 - Łódzka ekipo z ktora pilem w ten weekend ![]() ps. 2 - w tym albo najdalej w przyszlym tygodniu lece z Drazem na piwko, wiec mozliwe ze go namowie zeby tez wpadl na nasz zlocik. o ile nie pojawia sie protesty ze strony dofowiczów na takie "atrakcje" ![]() , , , , , ,
Cors Ent & Tegax - Yellow Alliance One of the founders and ex-member of Defenders of Fangorn. "the swedish one" Warrior of DödsMetal and Vision. rl boyfriend of Floaterka Ostatnio edytowany przez Cors Ent - 20-11-2007 o 15:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1124 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa
Imię: Cors Ent // Tegax
Profesja: Royal Paladin
Gildia: DoF - always in our memory
Poziom: 111
![]() |
![]() zapomnialem dodac ze prosze wszystkich "haterow" o nie wysylanie do mnie sms czy dzwnienie po pijaku zeby mnie poinformowac ze "przyjdziecie tam z ekipa i wszystko rozk*****"
takie bajki juz przerabialem i sa po prostu nudne
Cors Ent & Tegax - Yellow Alliance One of the founders and ex-member of Defenders of Fangorn. "the swedish one" Warrior of DödsMetal and Vision. rl boyfriend of Floaterka Ostatnio edytowany przez Cors Ent - 20-11-2007 o 15:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1125 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2007
|
![]() @co do movie Sigga
jakby skrocic owy film o ~30 sec, to bylby najlepszy movie jaki widzialem _/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#1126 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Opole
Imię: Yavimava
Poziom: 131
Skille: 98/97
Poziom mag.: 8
|
![]() @Cors Ent
A znajdzie się miejsce dla mnie i Garguśka/Aresa Sunblade?
![]() |
#1127 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ja w wanted bylem 100x razy dluzej niz ty jako nowy owner Feasa w Punishersach, i ja nigdy nikomu nie musialem lizac rowa w przeciwienstwie do Ciebie.. wkleic Ci Twoje gadki z gg buhaha, co do akcji wystraczy ze bylem na prawie kazdej w ktorej Ty padales. ![]() @Zeus Czemu ciagle pieprzysz o rl zyciu, skoro i tak pierwsze co robisz siadasz do kompa o odpalasz forum... zeby pieprzyc pierdoły. Yours Waszka
![]() |
![]() |
#1128 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Przyjedź do Opola to wtedy pogadamy bo chyba piszesz o sobie samym.
I was Playing in memory of old times. I was Playing in memory of old friends. I was Playing in memory of old memories. Retired. Ostatnio edytowany przez zeus1985 - 20-11-2007 o 23:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1130 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Mi się zdawało, ze Wy co 2 tygodnie dom odwiedzacie ;] Czekam na info kiedy zostajecie na weekend, to z "wodnikiem szuwarkiem" się jeszcze zgadamy ;]
I was Playing in memory of old times. I was Playing in memory of old friends. I was Playing in memory of old memories. Retired. Ostatnio edytowany przez zeus1985 - 21-11-2007 o 13:20. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1132 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() Przestan czlowieku.. nie taka jest prawda? Wystarczylo poczkeac kolo 20 min a juz pojawila sie odpowiedz z Twojej strony. ![]()
![]() |
![]() |
#1133 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Francja>Paryz
Imię: Neon Corn
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aurea
|
![]() Cytuj:
![]()
Dzisiaj, 17:19 #425 xBardolekx ok panowie to ja zapominam o carlin.pl.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1134 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2006
Lokacja: Wilkasy
Gildia: nje wjem
Świat: AZURA
Poziom: hmm
Skille: bylo 98
|
![]() Heh ale cipy prezent zrobily 7 dni pacca i 7 dni 2x expa
![]() ![]()
![]() |
#1135 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mam nokie N80 InternetEdition i za każdym razem jak ktoś napisze na forum komórka mi dzwoni i jestem w stanie na bieżąco sprawdzać jakie pierdoły tutaj piszecie.
@Gorrath Jakie 20 minut? Widzę że masz problemy z matematyką ![]() Jesteście głupsi niż ustawa przewiduje ;o
![]() |
#1136 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2006
Lokacja: W domu
Stan: Usunięty
Imię: Sirkiks
Gildia: W*A*N*T*E*D
Świat: Premia
Poziom: 262
Skille: 99/98
Poziom mag.: 11
|
![]() Skoro wszyscy sa tacy glupii to po jaka cholere z nimi piszesz, he ?
Czytajac te wasze wypociny czuje sie jakbym ogladal Mode na suckes. Zal.pl Pozdrawiam, H2o
![]() |
#1138 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A co do matematyki nie jestem z niej orzel ![]() Yours Waszka
![]() |
![]() |
#1139 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Francja>Paryz
Imię: Neon Corn
Świat: Aurea
|
![]() Cytuj:
Moja nokia 3310 forum spam by twój stary ma opoznienie ze sledzeniem postow na biezaco :/
Dzisiaj, 17:19 #425 xBardolekx ok panowie to ja zapominam o carlin.pl.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1140 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2006
Lokacja: Poznań
Stan: Na emeryturze
Imię: Tosik Tepek(Emilek :))
Profesja: Knight