![]() |
#3882 |
Guest
|
![]() "Think... Believe... Dream..." PRECZ !!!!!!!!!
GZ MAN !!! |
![]() |
#3883 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Tak, gildia nie jest ta sama co kiedys, ponieważ przyjęła takich noobów jak ty. Gdybym chciał moglbym wiele powiedziec na temat twojej gry. A twoje zachowanie poprostu przynosi całej gildi, ktora kiedys miała poszanowanie w oczach innych i była przykładem gildi dobrze zorganizowanej. A teraz? Nawet największa lama by nie chciała do was dojść, ktorej by sie opowiedziało pare historii o tobie i innych.
![]() |
#3884 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Mozo
Edit. Po przemysleniu wszystkiego, chcialbym... przeprosic.. nie tylko Ciebie, lecz kazdego, kogo moje zachowanie urazilo(mam tu na mysli Gurazu, czesc gildii Rippers of Souls oraz ludzi, ktorych w chwili obecnej nie moge sobie przypomniec). Moje niektore dzialania, doprowadzily do pogorszenia naszych relacji i rozumiem, ze nie beda one juz takie same jak kiedys. Mam przynajmniej nadzieje, ze pamietajac dawne czasy, wybaczycie mi moje zachowanie. Nie chce, zeby bylo tak jak kiedys, bo jest to niemozliwe, ale chce przynajmniej lekkiej zmiany. Nie wiem jaka bedzie Wasza reakcja na te slowa, lecz licze na zrozumienie. Tymczasem DHQ done ![]() Ja na chwile obecna ![]() flw
Proud to be /b/tard Ostatnio edytowany przez bolosaf - 25-11-2007 o 20:11. |
![]() |
![]() |
#3885 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2005
Lokacja: ToRuŃ
Imię: Elite Magik
Profesja: Elite Knight
Gildia: Suicide Squad <3
Świat: SeCuRa
Poziom: 95
Skille: 89/89
Poziom mag.: 7+
|
![]() @off topic
![]() Nie znam Bola osobiscie ale mi sie wydaje ze to jest typowy luuuzny ziom ![]()
||
![]() |
![]() |
#3886 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zwałowe posty, a urażanie innych to zupełnie co innego. Cóż Bolo, ja nie mam zamiaru zmieniac zdania o tobie. A co do Ciebie, kiedys byles spoko a teraz nie wiem albo jest jakis inny owner, albo twoj harakter zszedł na psy, wyzywajac innych mogłes myślec w chili obecnes po co to robisz, a nie po takim czasie wkońcu zrozumiałes co zrobiłes. Zjebaleś całą gildie, ktora jak juz mowilem byla wzorem dla innych, a teraz...lepiej nie mówic. Tyle z mojej strony.
#3887 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2006
Lokacja: Żory
Imię: Kuba Legendarny Palladyn
Profesja: Paladin
Gildia: Sinestesia
Świat: Astera
Poziom: 185
Skille: 105.84
Poziom mag.: 24
|
![]() mazo ty zacznij w koncu xpic ;P bo sor czianko stoi ostatnio jedeynie bome cos daje i od czasu doc zasku ktos go zesprze ;p
|
![]() |
![]() |
#3888 |
Użytkownik Forum
|
![]() No coz Mozo. Masz prawo tak o mnie myslec po moim dziecinnym zachowaniu, ja tez bym tak sie zachowal na Twoim miejscu. Mimo wszystko nie trace nadzieji na to, ze kiedys mi za to wybaczysz.
#3889 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
W przeciwienstwie co do niektorych (-patrzy na KLP-) dla nas nie liczy sie bardziej ten który ma wyższy lvl. Ta gra to nie tylko zdobywanie doświadczenia... SoR stoi jak stoi, wrzuca ten kto chce,expi kto chce i nasz temat nie jest stworzony do jakiegokolwiek "chwalenia sie" tylko jest "pamiętnikiem". Ostatnio edytowany przez Hestoran - 25-11-2007 o 23:20. |
|
![]() |
![]() |
#3890 |
Użytkownik Forum
|
![]() W przerwie miedzy moimi emocjonalnymi postami trzeba cos wrzucic.
4 minuty od wejscia do tomba 22:02 Using the last light shovel... 22:06 You see a vampire shield (Def:34). It weighs 38.00 oz. Dark powers enchant this shield. ![]()
#3891 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 11 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Nerana
Poziom: 100
|
![]() @Bolosaf
Ile na frost giantess masz k/h i jakieś waste tam jest uh/mf ? Dzienks ;* Ostatnio edytowany przez nerana_gildia_2007 - 25-11-2007 o 23:32. |
![]() |
![]() |
#3892 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bylem tylko 15 minut, bo na bylo tam z 10 osob.
Mysle, ze mozna samemu 50~k expa robic. Profit bedzie zawsze, bo zawsze jakies shardy leca. ![]()
Proud to be /b/tard Ostatnio edytowany przez bolosaf - 25-11-2007 o 23:32. |
![]() |
![]() |
#3893 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
|
![]() CZESC!!! JESTEM PIOTREK I MAM 13 LAT, MAM 144 LVL O NICKU LETHAL SWORDMAN. CHCIALBYM WSTAPIC DO DEATH ASSASSIN, MOZE WTEDY WASZ VICE LIDER ODDA MOJA KASE PO ROKU CZEKANIA.
PS NIE WIEM CO TO CAPS LOCK BO NIE CHODZILEM NA INFE GZ BOLOSAW ADVENCEDA W LVLU I SHIELDZIE, UWAZAJ NA OCZY, JOL cay bey HAIL DEATH ASSASSIN~ Ostatnio edytowany przez Tasam - 26-11-2007 o 00:35. |
![]() |
![]() |
#3895 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 11 2006
Lokacja: Luboń
Imię: Chevalier
Świat: Secura/Arcania
|
![]() @up
Fiu, fiu... Skąd ja znam ten dom ? ![]() Jutro może w końcu coś wrzucę xD
#3896 |
Użytkownik Forum
|
![]() fuck podwojny exp
fuck pomysly cipsoftu W tombie robie tyle samo expa co kiedys. Na frostach robie mniej expa niz kiedys. Wszystko pozajmowane na caly tydzien do przodu. Udalo mi sie cos wbic. Najpewniej ostatni lfl w tym tygodniu. ![]()
#3897 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2007
Lokacja: Bełchatów - Widzew
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3898 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 11 2006
Lokacja: Luboń
Imię: Chevalier
Świat: Secura/Arcania
|
![]() Lvlik:
![]() Kolejny lvl: ![]()
.."Chcę poziom mieć wysoki jak Mount Everestu stoki".. One Club, One Passion, One Love ... MANCHESTER UNITED! ![]() Ostatnio edytowany przez Mudbloods - 28-11-2007 o 11:16. Powód: Next lvl :) |
![]() |
![]() |
#3899 |
Zbanowany
|
![]() no coz temat może i fajny ale o ludziach wrzucających tutaj screeny mam juz swoje zdanie "JESTEŚCIE ŻAŁOSNYMI DZIEĆMI UZALEŻNIONYMI OD TIBI"
przykład? prosze bardzo Bolosaw Daily History (# Days Ago) 14h 11h 16h 10h 11h 2h 3h 30m 15m 15m 30m 45m 0m 30m POZDRO ![]() Ostatnio edytowany przez Bialy'Wilk - 28-11-2007 o 16:58. |
![]() |
![]() |
#3900 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ta :/
A najlepsze jest to, ze przez ten czas nawet nie siedzialem przed kompem ![]() Tak na serio to gram ta postacia od wakacji 2005 nie majac innych postaci od tamtego czasu i nie uwazam, zebym kiedys przegial z iloscia wbitego expa. Wtedy mialem nagla chcice na exp to siedzialem dosc dlugo(od powrotu ze szkoly do ponownego wyjscia z domu w celu poszerzania wiedzy) ![]() Have fun
Proud to be /b/tard Ostatnio edytowany przez bolosaf - 28-11-2007 o 18:26. |
![]() |