|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2007
Lokacja: Gostyń
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Trus Tiber
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Assasian Guild
Świat: Nerana
Poziom: 53
Poziom mag.: 43
![]() |
![]() Kobieta która nie kiedyś zabiła swojego męża bez powodu.Straży miejskiej nie spodobało się to mieli zamiar wtrącić ją do lochów ale to nie było skuteczne rozwiązanie.Królowa więc zwołała zebranie i po dłuższych naradach postanowili że zostanie opętana przez złego ducha i wysłana do pomieszczenia z którego niema ucieczki.W tym pokoju spoczywa jej mąż,zbawić może ją jedynie szaman który wypędzi złego ducha i oczyści go ze wszystkich przekleństw.Ghosty Woman jest na Ghostlandzie obok Carlin i narazie nie ma dla niej ratunku
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2007
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Koleś zrobiłdobry temat a wy go wyzywacie...
Przeciez to jest "Dla Początkujących"... Nie ma zandych takich tematow, a nowy gracz nie wie o Ghosty Woman, a to jest ciekawe... Ja naprzyklad nie wiedzialem i zaciekawilo mnei to... Więć nie go nie wyzywajcie... To raczej wy szpanujecie jak to ładnie Przeklinacie -.- Zal mi was nedzne istoty i pały =.= Niech nas precel bogosławi? Ej, Jak to jest byc najzabawniejszym czlowiekiem swiata? Nauczysz mnie tak? Frajer... a Ssać to ty mozesz psom jak nie uciekna (obawiam sie ze uciekna, bo nie lubią maczac fujarki w gównie....) A tak pozatym to wszystkie wasze posty tutaj polegają na zbesztaniu i ponizeniu kolesia co napsiał taki czy inny temat ktory wam sie nie podoba... chamstwo tutaj panuje. jezeli widzicie ze zle napsial to nic kurwa nie piszcie tylko czekajcie az modek to usunie/przeniesie ***Ktoś powiedział ze na tibia.org.pl wyzywają na forum... ***Według mnie na tym forum jest trzy razy więcej chamów i buraków... ***Chociaz tibia.pl jest ładniejsza graficznie i szybciej newsy są... Mikus3 ma racje... W Tibii jest około 30% odkrytych questow... nadodatek takich co trzeba kliknąć na skrzynke... 70% Questow nieodkrytych w tibii polega na mysleniu,czytaniu ksiazek tibijskich i rozwiazywaniu zagadek... Rater... To poco tutaj jest dział "Dla początkujących" ?? Skoro jest erig? Ty tez piszesz pałowate posty. A wiadomo zee początkujacy gracz wejdzie najpierw na strone tibia.pl... Juz mi sie nie chce pisac... bo poprostu serce sie kraje -.- Ostatnio edytowany przez CryingOrphan - 11-11-2007 o 02:12. |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2006
Lokacja: Łódź
Imię: Arask
Profesja: Elder Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 53
Poziom mag.: 47
|
![]() Cytuj:
Zupełnie nie rozumiem po co ten temat. Jeśli byłbym ciekaw czegoś na temat Ghost Woman, to poszukałbym na erigu, więc po co spamować na forum ogólnie dostępnymi wiadomościami?
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 03 2007
Lokacja: Pżet slofńikiem ~ Post: 224
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Jeżeli już to GHOSTLY woman (to jest przymiotnik)
Chyba, że się myle ; p
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2007
Imię: Allan Ganny
Profesja: Knight
Gildia: Ad Infinitum
Świat: Celesta
Poziom: 105
Skille: 86/83
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
40lvl ![]() 50lvl 60lvl 70lvl 80lvl 90lvl 100lv 80/80 7mlvl na arenie ![]() Poi z securum. thx ;* Best Hit przed Update 2007: 193 z Giant Sworda Best Hit po Update 2007: 327 z Mistic Blade Best solo: Demon, Behemot, Hydra,Warlock. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 11 2007
Lokacja: Grajewo
![]() |
![]() Niewiem Bo Nigdy Niemialem Pacc... Ale Już Kupuje i Sprawdze xD.
Tako Ona Jest Porpostu Piętro Wyżej I Można tam Wejść Czarem Exani Hur Up ... Chyba Ze To Jest 2 Piętra Wyżej ![]() Trzeba Spróbować xD Ale Wontpie Że Zadziała Narqa xD (Mało Gram Na RL Tibi Bo Jestem Mapperem Na Otsie xD) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2006
Lokacja: Za granica
Stan: Niegrający
|
![]() heh no fajnie, gdzie o tym przeczytałeś ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wow napisales historie tej oto postaci...
Jednak czy jest jakas podstawa aby w nia wierzyc ... Niema sensu rozwijac tego tematu ... CLOSE TOPIC ![]()
Ma do tego pociąg, co ciągnie jak taśmociąg Nowej generacji.. nie przesiąknie wilgocią Ten sprzęt to unikat, ma jakości certyfikat Nie da rady, to syndykat to zakład ów - Baku Squad Wzrasta popyt, ta maszyna to prototyp, zatem Ma na to patent, podobnie stereotyp Jeszcze dwie, nie jedna w ratach Co wykańcza po fabrykatach ta współpraca czasem się opłaca data 8 8 to jej rok rok produkcji nie dostaniesz do niej obsługi instrukcji |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2005
Imię: Crystal Galadriel
Profesja: Elite Knight
Świat: Refugia
Poziom: 90+
|
![]() W języku polskim, masz rację - to jest przymiotnik. Jednak w angielskim to jest przysłówek utworzony od słowa GHOST poprzez dodanie końcówki -ly.
![]() |
#11 | |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
W przypadku "ghostly" - jest to zdecydowanie przymiotnik: http://www.dict.pl/plen?word=ghostly&lang=PL |
|
![]() |
![]() |