|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
|
![]() Spróbuje rozwiazac test na tutora
![]() Jak mi sie nie uda czym tu grozi ?? (ban ? ) ![]() po jakim czasie mozna dalej probowac ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Xerena
|
![]() hmm przerobienie na chińskie pałeczki xD
a tak na poważnie to nic ![]() Jeżeli masz/miałeś(aś) PACC i 20 lvl to możesz spróbować. Jeżeli się nie uda to będziesz mógł spróbować gdzieś za 2 miechy(?)
16:01 Daffz [9]: MI BAY FRINDS !!!! 10GP EACH 16:01 Equantis [32]: Wrong Channel! 16:01 Knight of Havoc [12]: ... 16:01 Daffz [9]: nie mam 16:01 Equantis [32]: English Here! 16:01 Daffz [9]: mi bay frinds hep mi to bay frinds 16:02 Knight of Havoc [12]: This isnt funny... 16:03 Onyx Insane [105]: In this channel you can ask about help , not friends. 16:03 Daffz [9]: mi veri sori OWN3D! |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
|
![]() Tu możesz sprawdzic czy zdasz
http://www.erig.net/securitytest/ |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
|
![]() Dobra Zdałem :
Congratulations! You have passed the tutor exam and proven your knowledge about the game. Tylko mam 2 postacie na 1 koncie i co trzeba kliknac zeby na nia dac i kozystac z TEST Servera ?? @ zamknac temat juz sobie przypomnialem (unhide) i tx za pomoc ![]() Ostatnio edytowany przez Kubusssek - 26-11-2007 o 21:38. |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2006
Lokacja: Zza monitora
![]() |
![]() zeby korzystac z test serva to musialbys zdac ten test jakies 2 miechy temu cos takiego
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2007
|
![]() Kolejny Tutor ktory zdobl pozycje zeby tylko korzystac z test servera takich trzeba tepic.. mam nadzieje ze usuną ci tą pozycje po 2 tygodniach
![]()
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Człowieku, chcesz być tutorem a nie wiesz co grozi HAHAHAHHA, rzadko używam tego słowa bo jest głupie ale teraz to powiem - ŻAL !
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: UK/Łódź
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Titania
|
![]() Cytuj:
Nie trzeba unhide'ować postaci. Test aktualnie jes offline, więc i tak sobie nie pograsz. ![]() |
|
![]() |