|
Notki |
Updates Forum zawiera wszelkie informacje o najnowszym update oraz pod fora z informacjami o byłych update. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1321 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2006
Lokacja: Bielsko
Imię: Bogar Sorcerer
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Suicide Squad
Świat: Secura
Poziom: 112
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 67
|
![]() Cytuj:
![]() @Krwioplaczasty Dokładnie...
Ostatnio edytowany przez Bogu$ $orc - 25-11-2007 o 22:55. |
||||
![]() |
|
![]() |
#1322 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
Lokacja: Kraków
Profesja: Royal Paladin
Skille: 7
|
![]() ja na forum czasem zagladam codzienie czasem co 3 dni
tutaj ciagle ludzie spamuja wiec jak ktos sie o cos pytał wczesniejszych postach i odp juz jest na to pytanie ktore ja zadam np w ktoryms tam poscie to mnie to jebie nie jestem dzieckiem neo i nie bede siedzial non stop przy kompie xD bo sie pojawi nowa strona ze spamem i placzem.... zal przeszukiwac all stron takie jest moje zdanie nawet jak juz cos ciekawego ktos napisal na poprzednich stronach jak mi cos przyjdzie na mysl to zapytam i odp najwyzej padnie jeszcze raz btw...... jak myslicie up bedzie po tym expie x2? odrazu czyli 5 grudnia 6 lub 7 ?
19:51 Nutty Wilashee [123]: my anme is bekas i like sex uzytkownik allegro:Witam!! Dzisiaj mam na sprzedaz 20 sorca z 13 mlvl bez reck keya,oprocz tego jest kilka noobcharow na roznych serwach! Yours taz Ostatnio edytowany przez Taziu - 26-11-2007 o 08:49. |
![]() |
![]() |
#1323 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Tarnowskie Góry Postów: 1002
Imię: Palek Koszalek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Saint
Świat: Guardia
|
![]() up#
napewno nie po 2x exp czemu ? ponieważ jeszcze nie zaczął się test server w którym mają być testowane nowe tereny questy itd
![]() Ostatnio edytowany przez DDoS - 26-11-2007 o 09:27. Powód: Zgubiłeś ważne słowo :) |
![]() |
![]() |
#1324 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() @Duch guardii:
W00t? Nowych terenów w tym dodatku nie będzie (zmienione stare, ale nie wiadomo czy już nie były sprawdzone). A questy... Cipsoft jest zawiedziony testowaniem questów po aferze z PoI i może takie coś nie nastąpić
![]() |
![]() |
#1325 | |
Born in Hell
Data dołączenia: 09 03 2004
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1326 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2007
Lokacja: Iława
![]() |
![]() Heh, ale te hity pala z tego exevo mas san to żałowe trochę, nawet w nieumarłych, takie jakby obszarowe exori san
![]() ![]()
#1327 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2006
Lokacja: w domu
Stan: Aktywny Gracz
Gildia: zajebista
Świat: dobry jest
Skille: duże
|
![]() Heh jak dla mnie to nowe update to wielkie G!!! Powinni magom zwrócić ich siłe i tes strzały w runach zmienić a nie żadne większe potiony, żywioły itp. wreszcie będzie coś takiego
pl.wikipedia.org Tibia - odmiana MU Online w wersj 2D.....
Zarabiaj 10-20 dolarów na godzinę wypełniając ankiety, warte są one od 15 centów do 2 dolarów, bez referralów , przez internet! To nie kolejne oszustwo gdzie płacą Ci 0.01 za emaila, tu zarabiasz prawdziwe pieniądze! |
![]() |
![]() |
#1328 | ||||||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Mam nadzieje, że pokazałem o co mi chodzi ![]() Cytuj:
Grasz to nie stękaj
![]() |
![]() |
#1329 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 07 2007
|
![]() ciesze sie z tego że tyle ulepszeń wchodzi do druida(sam gram Druidem)...ale znowu będzie tak że all noobki sie na druidów przeżucą...chociaż może troche mniej...
![]() |
![]() |
![]() |
#1330 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 11 2007
Lokacja: Gliwice
Imię: Ocelix
Profesja: Paladin
Świat: Nerana
Poziom: 15?
Skille: 50+/40+
Poziom mag.: 3?
|
![]() Cytuj:
![]() 1. Możemy się cieszyć tygodniem expa, który ma nam umilić czas oczekiwania na update. 2. Zapowiedzi updatów (to o outfitach itd) przełożyli na Czwartek, oczywiście jeżeli takowy nastąpi w środę też przecież źle nie będzie. 3. Sądzę że Cipsoft potrzebuje 2-ch zapowiedzi, pierwszej dotyczącej nowych potworów, drugiej dotyczącej nowych terenów. (Więcej raczej już nie potrzeba - PVP wyjaśnione i sprawdzone, tak więc największa zmiana sprawdzona.) 4. Pierwsza zapowiedź winna być 29 (ten czwartek, uwaga tu nadal trwające dni expa*2) druga zapowiedź 5 (czwartek za tydzień. Po dniach expa*2) 5. Brakuje tutaj informacji o test serverze, czyli można przypuszczać że takowy nastąpi może w czwartek, i potrwa max 2. tygodnie (UWAGA TO JEST PRZYPUSZCZENIE!!) 6. Już po tym czasie, można spodziewać się update, czyli przy dobrych (dla nas oczekujących na Upa) wiatrach będzie to MOŻE! Sobota/Niedziela (8/9) albo tydzień później (15/16). Aha napisałem sobota, ponieważ wydaje mi się że tak właśnie updaty do życia wchodziły właśnie w weekendy, mogę się mylić - proszę poprawić jak coś. Dziękuje za wyczytanie;-) i proszę pamiętać że jest to MOJA opinia na ten temat, macie prawo się z nią nie zgodzić, ale wszystko w "dobrym stylu" a nie wyzywać od idiotów etc ![]() Dziękuje! pozdrawiam PaGaN Ostatnio edytowany przez Pagan - 27-11-2007 o 22:17. |
|
![]() |
![]() |
#1331 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2007
Lokacja: Piotrków Tryb.
Imię: Master Wojtaszek
Profesja: Druid
Gildia: Dragons Hell
Świat: Harmonia
Poziom: 59
Poziom mag.: 54
|
![]() Dzisiaj 06:02
KaCzKa.pl Heh jak dla mnie to nowe update to wielkie G!!! Powinni magom zwrócić ich siłe i tes strzały w runach zmienić a nie żadne większe potiony, żywioły itp. wreszcie będzie coś takiego pl.wikipedia.org Tibia - odmiana MU Online w wersj 2D..... @ kaczka powinieneś napisać raczej Mu Online - odmiana Tibi w 3D zastanów się kiedy powstała tibia, a kiedy MU.. co do updatu... ostatni był we wtorek. Myśle, że TS będzie po tygodniu expa x2
Druid ^^ Big Thanks for: Master Kamillos Varex Holy Mage Royal Zax Rokanis Fighter Pal Rycerz from harmonia Alsedar knight Nerqs Dragox Pal Lady Nicol Harmonianka All peoples guild Dragons Hell! Ostatnio edytowany przez VojtaS - 27-11-2007 o 22:24. |
![]() |
![]() |
#1332 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2006
Lokacja: . . .okolice Szczecina Ilość postów: 8
Wpisy bloga: 21
Stan: Początkujący
Imię: Eragog Rook
Profesja: Rookstayer
Gildia: Mayhem
Świat: Silvera
Poziom: 40~
Skille: 100/200
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() LOL 0.o nie mogę się zalogować ani na tibię normalną, ani na test server
![]()
#1333 | |
Blondynka
|
![]() Cytuj:
A reszta... Coz, sa jakies poblemy i trzeba probowac.
![]() |
![]() |
#1334 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2006
Lokacja: w domu
Gildia: zajebista
Świat: dobry jest
Skille: duże
|
![]() Nie bo jak dla mnie to było tak: Mu powstało przez powstanie Tibi, Mu stawało się coraz bardziej proste, tak aby jeden gracz nie był zabardzo zależny od drugiego. A cipy myślą, niektórzy nie mają kumpli to muszą opierać się na sobie hmm.... to zróbmy tak jak twórcy mu dawniej, zróbmy coś podobnego....
Ile teraz krytyk usłysze he? 10-20-..... czy resztę opini tematu, a może już nikttegonieprzeczyta. Sorry za ortografie. Pozdr
Zarabiaj 10-20 dolarów na godzinę wypełniając ankiety, warte są one od 15 centów do 2 dolarów, bez referralów , przez internet! To nie kolejne oszustwo gdzie płacą Ci 0.01 za emaila, tu zarabiasz prawdziwe pieniądze! |
![]() |
![]() |
#1335 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 04 2007
Lokacja: ...Raz tu , raz tam ...
Imię: Lesny Dzikus
Profesja: Druid
Świat: Candia
Poziom: 56
Skille: --/26
Poziom mag.: 55
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1336 | |
Born in Hell
Data dołączenia: 09 03 2004
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1337 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2005
Lokacja: Above cloud
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Aldora
Poziom: 157
Poziom mag.: 9
|
![]() Originalny post Crabana dla Fansite tibiacity:
"A post from Craban: Since so much of the details from the test server is being discussed here, I might as well tell you which of those details we already changed after seeing it on that test: * The new mana potions were a little too strong in our eyes. The normal one of course stays the same, the two higher ones are better, but not as much as they were on test server. Of course, the prices for those 2 better potions have been adapted accordingly. * The health potions proved to work very well when looking at the healing rate. However, we agree that the prices were too high, so we have lowered the prices significantly. We have also increased the healing rate of the smallest health potion a little. * Paladins will also get their own healing spell. This one will be a little more expensive than their ultimate healing, but it will also provide them with a very decent healing rate. Using that spell + the medium health potion, paladins will be able to heal better than knights, but not quite as good as mages. * The new holy spells have been increased a bit in their damage output. * The range of the wands and rods and strike spells of mages has been reduced a little. They are still ranged attacks, just one square less. Additionally, here is some information that was not yet noticed on that test server: * The assassin stars have already been recalculated. They are now both cheaper and do not break after the first throw. * The general mages economy will be improved mainly by the change on rune charges while most runes do not change their price or effect. Those amongst you who will be invited to the final test server will see these changes quite soon. Keep checking Tibiacity, we'll keep you tuned of everything related to the test server." Nie chciało mi się tłumaczyć bo sądzę że każdy powinień zrozumieć po krótce chce tylko powiedzieć że mają zamiar zmniejszyć koszt ostatnich dwóch potionów ponadto Ass~ stary mają być tańsze i nie rozwalać sie po pierwszym rzucie.
#1338 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2005
Lokacja: Jaworzno
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 101
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
#1339 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czyli balansacja w toku, widać, że chłopaki się nie opieprzają i dobrze.
Ciekawe co zrobią dzieciaki co już zrobiły sobie druidów xddd @down Niby kolejne zapożyczenie, czemu nie, ta gra staje się jak inne rpg-i. @evil maul Pytanko na temat tych a'stars - czy ich siła też się zmieni, bo przecież one są one dość potężne, cena była przesadzona, ale bez sensem będzie, że miały by np. łamać sie po 10 rzutach. Chyba cipsoft nie wymyślił, że za to sdeki będą miały więcej ładunków, bo to już by były dopiero jaja. Ostatnio edytowany przez Nacpany_Wlodek - 28-11-2007 o 19:16. |
![]() |
![]() |
#1340 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2005
Lokacja: Wrocław
Profesja: Elite Knight
Gildia: High Guard
Świat: Secura
|
![]() Cytuj:
![]()
"Always be nice to people on your way up. Because you will meet the same people on the way down..." "Death is not the greatest loss in life. The greatest loss is what dies inside us while we live. " ![]() Ostatnio edytowany przez Master Knight de'Vere - 28-11-2007 o 18:54. |
|
![]() |