|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
|
![]() Temat mówi sam za siebie
![]() a to parę ss na początek ![]() ![]() ![]() ![]() Zapraszam wszystkich do wklejania SS ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
|
![]() Naprawde ładnie Mozre byc ale zamalo scrren wstaw wiecej ;] pozdrawiem wstawie tez zdiencia ale puznije
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() bez sensu, najpierw byly tematy typu "only kraków", potem pojawialy sie juz "only police i okolice", teraz sa "only podlasie", tylko czekac, az ktos zrobi temat "only polska" albo "only europa" ...
a co do screenow, to nic ciekawego |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
|
![]() To nie temat do krytykowania, jak jesteś z podlasia to wrzuć ss a jak Ci się nie podoba to wypad
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() to jest forum, wiec kazdy moze tu wyrazic swoja opinie, nawet jesli jest niewygodna i nie podoba sie takim dzieciaczkom jak ty; jesli chcesz to sprobuj ciagnac te dyskusje, a jak nie to wypad -.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
|
![]() Up.
fatk to jest FORUM ale akurat ten DOTYCZY zdjęć jak chcesz to sobie wyrażaj opinie ale dorzuć jakąś fotkę Sry za off no off topic plxxx Ostatnio edytowany przez Shafarro - 28-11-2007 o 08:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() a po co wrzuca sie zdjecia? tak.. zeby inni je komentowali, nigdzie nie bylo napisane, ze nie mozna w tym temacie pisac postow bez wklejonych zdjec
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() nie mam zamiaru drążyć tego tematu bo z tematu ze zdjęciami zrobi się forum o nazwie "kto ma racje" a to nie na tym polega |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 11 2007
Lokacja: Białystok
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Danfall Knight
Profesja: Knight
Świat: Guardia
Poziom: 26
Poziom mag.: 4
|
![]() Patrze ze jakies (niepotrzebne) sprzeczki..
![]() Tutaj cos dla Rozkręcenia tematu ![]() SS zrobiony jeszcze przed dostaniem NameLock'a ![]() ![]() ![]() Tutaj lvl Obok ziomek stoi ![]() ![]() Tutaj jakis ss z dzisiejszym adv ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() No ale tu Ufo ma racje, założyc temat only Ziemia czy ty mnie wyręczysz?
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2006
Lokacja: Białystok !
|
![]() Witam ...
Za przeproszeniem Ku**a to nie temat do kłócenia sie jak sie nie podoba to won proste . Gram na pacerze jest to świat non-pvp i jestem z Białegostoku Sypnę wam tak na dobry początek Dzwniejszy Ss ![]() 38 lvl ![]() Mały tłok w banku ![]() 800k expa ![]() 47 Shield ![]() 39 lvl ![]() 40 lvl ![]() Mały free items ![]() Hallowen ![]() 43 lvl ![]() 44 lvl ![]() 45 lvl ![]() Niedługo może będzie następna porcja ss
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
|
![]() ![]() Powoli powoli temacik leci w góre ![]() ![]() GratZ wszystkim wszystkich Adv ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]() Siemanko, bardzo dobry pomysł z tym TEMATEM~~ ładne lvl i mlvl;] I oby były większe. Ja dam ss jak tlyko kupie nowa klawiaturke;].
Pozdro FAll z Podlasia:* ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
|
![]() Gratz All mam nadzieje,że już nie zobaczę postów typu "po co zakładałeś ten temat"
Patrzę, że się troszkę się rozkręciło. Mam propozycje żeby pisać z kąd jesteście jesli to nie problem ![]() ![]() więc: Białystok, Osiedle Wyżyny ![]() A tu kolejny ADV. jutro troszkę poexpie więc pewnie też coś wrzucę ![]() "przycinajmy" troszkę zdjęcia będzie ładniej wyglądac ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Shafarro - 30-11-2007 o 00:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 05 2006
Świat: Celesta
Poziom: 143
|
![]() Podlasie? to ja tez chce ;D
![]()
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
|
![]() Ja to tam Sienkiewicza street
![]() ALe zal zrobili teraz tydzien czasu OTS a nie Rl tibia .. ![]() niema gdzie expic i wogle lepiej jak exp 1 ![]() |
![]() |
![]() |