| 
 | |||||||
| Notki | 
| Updates Forum zawiera wszelkie informacje o najnowszym update oraz pod fora z informacjami o byłych update. | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  29-11-2007, 16:11 | #41 | 
| Zbanowany |   @up Uhy baaaardzo potanieją jakbyś chciał wiedzieć @topic Ja chyba przestanę grać w tibie.... Dopiero co planowałem solowanie draga(ja knight) ale jak to zrobię z tymi uhami które będą dawać 100-200hp -.- Na dodatek całe mount sternum będzie zaśmiecone nowymi rasami cyklopów których po prostu nie uda mi sie zabić.. Będe musiał poszukać innych expowisk...... @down Ja akurat mam takiego farta że gdzie idę to padam. Na minosy nie... bo mg są chociaż może na dvarvy...?? Ostatnio edytowany przez Barosa7 - 02-12-2007 o 15:46. Powód: Nie chcę nabijać postów | 
|   | 
|  | 
|  29-11-2007, 21:35 | #42 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 16 02 2006 Lokacja: Legionowo Wiek: 35 Posty: 1,529 Stan: Niegrający Imię: Dobrzejszy Profesja: Paladin Gildia: ';..;' Świat: Xerena Poziom: 64 Skille: 81 Poziom mag.: 16   |   czy to oznacza ze to jest ponad twoje możliwosci intelektualne? 
				__________________ "Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- | 
|   | 
|  29-11-2007, 22:02 | #43 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 29 09 2007 Lokacja: Kraków Posty: 101 Stan: Aktywny Gracz Imię: Marcin of Valoria Profesja: Elite Knight Gildia: Troyanic Warriors Świat: Valoria Poziom: 45   |   hehe ja w tym upie na tibia 8.0 zrobiłem swoją postać (pierwszą),  mało nią gram ale jakoś leci wkońcu wbiłem ten 29 level,, 
				__________________ Mogę prosić o namelocka? | 
|   |