![]() |
#501 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() to zacznij sprzedawac golda na allegro. Jak optymistycznie liczyc to ty zarabiasz 3000~ golda miesiecznie a pesymistycznie 1500 wiec nie tak zle a kaska na nastepny miesiac grania juz jest.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
|
![]() |
#502 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
Przyjdzie czas, że za wieczorne wipe party przyjdzie mu te 100-200g wydać ; - P
"W zeszłym roku o tej porze padał deszcz." Ostatnio edytowany przez malkolm - 21-11-2007 o 11:14. Powód: litrówka |
|
![]() |
![]() |
#503 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
![]() |
![]() Niezla masz ekipe, ze wydajesz na naprawy tyle golda >.> (wliczajac w to poty i inne gowna).
|
![]() |
![]() |
#504 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Parafrazując: 2 x flask (60g), repair bill (30+ g), 20 mana potek (40-50g), Vashj down bezcenne.
![]() |
#505 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 10 2006
Lokacja: w Thunder Bluff xDD
Stan: Aktywny Gracz
Imię: W Tibii: Gone xDD
Gildia: Undead Family _/
Świat: Nagrand // WoW
Poziom: 63
|
![]() A no dobry hunt z kolegami to wydatki (mana potiony, żarcie/picie), ale za to jakie fajne uczucie, jak jakis rare spadnie
![]() Teraz do soboty trzeba się troche za nauke zabrac a zostawic WoWa ![]()
![]() |
![]() |
#506 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() Hej mam takie pytanie odnośnie Hunterka
![]() czy Hunter ma tylko 1 hunter training? a resztę zwierzaków "zdobywa" w czasie gry? ps:Mam 16v NE Huntera ^^ xD
![]() |
#507 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Tak ma tylko 1 q na zdobywanie peta. Reszta jest zdobywana samodzielnie przez odpowiednie skille.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
#508 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() skille?
Ja jak narzazie mam Cat'a na 15lv...jakoś nie moge sie z nim rozstać xD... hey gdzie zdobyć Naramienniki? [shoulders?] *kupował ktoś kiedyś Pre-paid przez Gram.pl?
![]() |
#509 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 10 2006
|
![]() Ja;>(wszystko w porządku)
#510 |
Użytkownik Forum
|
![]() A ja za to mogę się pochwalić czegoś dużego-62 lvl Orc Hunter
Oczywiście znalazłem fajny server jak soldat ![]()
#511 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2007
|
![]() Jeśli jesteś w hordzie to idź na RFC , powinny spaść z Bazzalana albo innego Bossa
Jeśli Allience to nie wiem, Deadmines bądź z normalnych potworków , trzeba tylko być cierpliwym ![]() Cytuj:
U nas na Altar of Storms kosztuje on 60g ![]() Ostatnio edytowany przez Ziemniax - 25-11-2007 o 01:20. Powód: dopisek taki mały :D |
|
![]() |
![]() |
#512 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2007
|
![]() Cytuj:
W Allience polecam Deadmines bądź w czasie zwykłego expienia(jeśli masz sczęście ![]() Cytuj:
![]() U nas na Altar of Storms kosztuje 60g ![]() |
||
![]() |
![]() |
#513 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ziemniax coś sie się zjebało bo 2 razy to samo napisałeś
![]() prawie to samo |
![]() |
![]() |
#514 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 10 2006
|
![]() Niech ktos wrzuci jakies ss'y
![]()
#515 |
Użytkownik Forum
|
![]() A zarzucę kilka screenów z WoWa
To mój kochany palek,którym zrobiłem ok. 8 k honoru ![]() A to ja jak bije 60 lvl na shadowforge Citizenach (dużo k nawet jak na nie) ![]() Mój rogal ![]() Jak na razie to wszystko
#516 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 11 2007
|
![]() Ahhh pogralbym sobie w to ale nie mam skad wziasc kase zeby zaplacic na gre online
![]() |
![]() |
![]() |
#517 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() łał bluemaser ale super btw jaki to server ?? z expem x100 ?? czy moze wiecej? Nie ma sie czym popisywac...
![]() |
![]() |
#518 |
Użytkownik Forum
|
![]()
#520 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2007
|
![]() totem ziemi zdobywa sie z questa u shaman trainera ;]
Mam 70lvl night elf hunter ;] 1 item arena set 3 t4 ![]() znam ta gre na pamiec ;] zamiescil bym ssy ale mam problemy z grafika i nie moge wlonczyc wowa ;// FA 375/375 Enchanting 370/375 Miming 300/300 ( nie chce mi sie wiecej robic) fishing 200/300 cooking 200/300 |
![]() |