|
Notki |
Updates Forum zawiera wszelkie informacje o najnowszym update oraz pod fora z informacjami o byłych update. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1381 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
Lokacja: Ziemia/Polska/Bydgoszcz
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Świat: Galana
|
![]() do wrogonastwiony... a czemu mamy nie łakać wyobraź sovie Mateusza Dragon Wielkiego który ma 11k many i ma sie namanasować MF'ami po 200. hmm 10.00"ooo musze sie namanasować" 11.00 "ooo już skonczyłem"
(\_/) (O.o) (> <) To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!!! 100% tego forum to ludzie. Jeżeli nie należysz do tych 0 % nie wklejaj tego podpisu. Powybijam ci wszystkie oczy kijem, a jak zabraknie ci oczu dokleje ci nowe kropelką. A mój kij przewędruje twoją źrenice w akompaniamencie krzyku "This is Sparta"!!!!!!!!!! |
![]() |
|
![]() |
#1382 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2005
Lokacja: Włocławek
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Donalt Musk
Gildia: Dark Imperium
Świat: Candia
Poziom: 60
Skille: 80/65
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() Cytuj:
Cóż palek jest taki "super napakowany"(chociaż to i tak złe określenie" do 140 +/- , potem odpada w rywalizacjii z knightem / magicznymi
![]() |
![]() |
#1383 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2006
Lokacja: Białystok
Imię: Gare'en
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Danubia
Poziom: 154
Poziom mag.: 74
|
![]() Cytuj:
Moze temu "płaczemy" ze mialy poprawic nie tylko czas expa ale tez ekonomie? |
|
![]() |
![]() |
#1384 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2006
Lokacja: Poznań
Poziom: 93
Skille: ujdą
|
![]() Tja... to że dotychczas miał tylko i wyłącznie mf-y dające ~100 i jakoś wbił ten 300 level chyba Ci umknęło?
Fág an bealach! Ostatnio edytowany przez mazgier - 30-11-2007 o 13:27. |
![]() |
![]() |
#1386 |
Blondynka
|
![]() 2:52 You see a wand of decay. It can only be wielded properly by sorcerers of level 19 or higher. It weighs 23.00 oz. Itis half-rotten itself and reeks terribly.
02:15 You see a stonecutter axe (Atk:50 Def:30 +3). It can only be wielded properly by players of level 90 or higher.It weighs 99.00 oz. You feel the power of this mighty axe.
S. J. Lec Ostatnio edytowany przez Slythia - 30-11-2007 o 15:31. |
![]() |
![]() |
#1387 |
Rangers lead the way
Data dołączenia: 25 02 2005
Imię: Kojotes Jano
Gildia: Brigade
Świat: Astera
Poziom: 140
Skille: 99/73
Poziom mag.: 23
|
![]() Smocze pisklęta:
dragon hatchling- siła cyclopa, z tym, że co jakiś czas (rzadko) sieknie słabe fireball albo fire wave. dragon lord hatchling- dużo słabszy dragon, melee do jakiegoś 30-50, okazyjnie fire wave/gfb za jakies 100-120 max. Co do loota- w 1/2 h latania po venore d lair nie lootnąłem nic z nich oprócz gp i d hamów. Itemy do jester outfita (nie wiem czy podstawka czy addony): kitchen knife, red blue yellow green piece, gs silk, 4 mino leather,
Wejdź tutaj >> http://www.swcombine.com << Ostatnio edytowany przez Kojotes - 30-11-2007 o 15:33. |
![]() |
![]() |
#1388 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2007
|
![]() Cytuj:
"Tak więc expiąc 60 RP na Okolnir Surface (7 Dragonów + 1 Frost) wastowałem dosłownie po 3-4 MFY na kilka godzin." OMG JaK ty to robisz ?? zdrać mi swój sekret stoisz i czekasz az mana ci sie zregeneruje???? ![]()
![]() |
#1389 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2007
|
![]() Cytuj:
"Tak więc expiąc 60 RP na Okolnir Surface (7 Dragonów + 1 Frost) wastowałem dosłownie po 3-4 MFY na kilka godzin." OMG JaK ty to robisz ?? zdrać mi swój sekret stoisz i czekasz az mana ci sie zregeneruje???? ![]()
![]() |
#1390 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2007
Lokacja: Mysłowice
Imię: Arachnida'royal raptile
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 80
Skille: wtf?
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Niewiem czy ktos to zauważył ale na 1 konkretna informacje lub screena przypada 10 żalących sie noobow............
#1392 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2007
|
![]() Cytuj:
Pod Mt. Sternum spotkać można nowe Cyclopy, dodatkowo dodane zostały nowe jaskinie, pełne szkieletów, ghouli a na niższych poziomach mumii oraz cryptowców i beholderów. Ogólnie takie Hellgate 2 ![]() Na Veno D Lair występują te małe smoczki. Na respach Dragons & DL w Ank nie zostało nic zmienione, niema tego małego kurestwa. Zmodyfikowane jaskinie z rotami na Edron. Co do innych miejscówek sprawdzę kiedyś tam...
12:41 Shady Dragoon [53]: nie będę dłużej z tobą polemizował, ponieważ pławisz się zbyt płytkim strumieniem mentalności, co koliduje z moim szerokim horyzontem umysłowym. 21:08 Todlo Tusa [25]: bya 100 rojal spir dam 2k 20:52 Dald Cous [6]: SPRZEDAM: ZUZYTY PARCEL, SKRUSZONY SPEAR, WOREK, KROWE MIEKODOJNA, PADLINE, PODARTESKARPETKI, SZARY MEDALION, 1 GP, PUSTABUTELKE, METKE DO PARCELA, STARE UPY Z BANANOW, KWIOTKA, GRACATA MATKE, APRZEDEWSZYSTKIM BRATA...JAK KTO WEZMIE |
|
![]() |
![]() |
#1394 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2007
|
![]() Sam tego cudaka nie spotkałem, a dodatkowo nikt o nim nie mówił, no chyba że przeoczyłem xD
Dodatkowe zmieniono wygląd 7 wież na Edron, nareszcie ładnie wyglądają. Z czarami dla MS jest ciekawa sprawa bo można używać albo tego UE od energii za 650 many, albo tego UE od ognia za 1,2k many. U NPC na Edron wybieramy którego sobie chcemy używać w danej chwili a za zmianę 500 gp.
12:41 Shady Dragoon [53]: nie będę dłużej z tobą polemizował, ponieważ pławisz się zbyt płytkim strumieniem mentalności, co koliduje z moim szerokim horyzontem umysłowym. 21:08 Todlo Tusa [25]: bya 100 rojal spir dam 2k 20:52 Dald Cous [6]: SPRZEDAM: ZUZYTY PARCEL, SKRUSZONY SPEAR, WOREK, KROWE MIEKODOJNA, PADLINE, PODARTESKARPETKI, SZARY MEDALION, 1 GP, PUSTABUTELKE, METKE DO PARCELA, STARE UPY Z BANANOW, KWIOTKA, GRACATA MATKE, APRZEDEWSZYSTKIM BRATA...JAK KTO WEZMIE |
![]() |
![]() |
#1395 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2006
Imię: Rena Carti
Gildia: Infernal Souls
Świat: Astera
Poziom: 71
|
![]() A moglbys prosic, o ile to mzliwe, ss`y new Rodów dla druid + opisy? (tzn. jaki zasieg, spalana mana etc...)
#1396 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 11 2007
|
![]() 6 dragow+frost ://
Zal mi Ciebie niewazne jak sa ustawione dragi, ale jezeli jest 6 dragow to napewno dostaje sie wave od przynajmniej 2, a to jest juz -300 hp, a nie mowiac, ze kazdy zajebie GFb za 90 to padasz... Nie wkrecaj wiecej, bo Ci nikt nei uwierzy ;] |
![]() |
![]() |
#1397 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Łódź
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Świat: Iridia
Poziom: 205
|
![]() Lol. Na dragi nie szła praktycznie żadna vita, jedynie na Frosty. A zanim zrespił się kolejny FROST, mana była spowrotem.
|
![]() |
![]() |
#1398 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2006
Profesja: Sorcerer
Świat: Xerena
Poziom: 40+
Skille: xx/22
Poziom mag.: 40
|
![]() Cytuj:
no jakim lolem trzeba byc zeby tak to zrozumiec...
![]() |
#1399 |
Użytkownik Forum
|
![]() Co ty za glupoty wygadujesz to albo grasz na serwie na ktorym frost respi sie co 15 min albo jestes jakims nowym MEGA PALADYNEM Lub MEGA ELDEREM ?
See YoU On ThE OtHer SiDE.. Or iF You WaNT Enjoy the silence Ostatnio edytowany przez Lord Gumio - 30-11-2007 o 18:40. |
![]() |
![]() |
#1400 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2007
|
![]() Zamknąć się z tymi frostami bo człowieka trafi info dawać a nie
![]() Piszecie ,że waste będzie teraz najt miał ,a macie jaks dowody kur.... ??? Jest jakiś najt an forum co ma tutora i sprawdzał jak się expi ,np. na dragach jak tak to pisać ![]() Ostatnio edytowany przez wojtek12345 - 30-11-2007 o 18:55. |
![]() |