|
|||||||
| Notki |
| Poradniki inne, niezwiązane z Tibią Poradniki napisane przez użytkowników forum, które nie dotyczą Tibii, jednak są warte umieszczenia na stronie i przeczytania. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#41 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 09 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Regulusimus
Profesja: Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 13
Skille: 13/17
Poziom mag.: 6
|
Mi to tam wisi czy wzrok się psuje czy nie
Mam wade -3 dioptrii na lewe oko i -4 na prawe, nosze soczewki, tak więc jak troche się wada pogłębi to nic strasznego![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2007
Lokacja: Nowy Sącz
Stan: Na Emeryturze
Imię: Zuzel Azure Knight
Profesja: Elite Knight
Gildia: Rejects
Świat: Trimera
Poziom: 105
Skille: 80/73
Poziom mag.: 7
|
Bardzo Dobry Poradnik
10/10 |
|
|
|
|
|
#43 |
|
Guest
|
A więc tak jeśli chodzi o to jak uchronić swój wzrok przed komputerem to polecam spożywanie marchewek oraz clarin lub tran(nie zalecam nie zbyt smaczne).
Sam czasem mam problem z piekącymi oczami ale staram się to zwalczać swoją dietą. |
|
|
|
#44 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2007
Lokacja: Łódź
Stan: Niegrający
|
Bardzo dobry poradnik.Czytelny,pozwala wczytać się w fabułe.Co do oczu,to ja od dziecka lubie na chwilę odejść od kompa i popatrzeć w dal lub przemyć mordę
![]() |
|
|
|
|
|
#45 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2007
Lokacja: okolice Krakowa
|
Przydatne osobiście spędzam przed komputerem wiele godzin dziennie więc jakiś mały "relaks" dla oczu jest wskazany
![]() |
|
|
|
|
|
#46 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 10 2007
|
Bardzo fajny poradnik, juz mnie tak nie bola. Gz
Dziekuje i oczy moje tez ci dziekuja(;p) |
|
|
|
|
|
#47 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 02 2008
Lokacja: że Wysoki Sądzie mówiła że ma 15 lat!
Stan: Aktywny Gracz
Imię: XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
Profesja: Paladin
Świat: Aurea
Poziom: 19
Skille: 54/43
Poziom mag.: 4
|
Bardzo dobry poradnik, ale jaka jest cena tego "świetlika" pytam z ciekwości bo od poniedziałku zaczynam ferie i szykuje się ostre levelowanie...
![]() |
|
|
|
|
|
#48 |
|
Guest
|
Poradnik super.10/10
Mam pytanie.Czy to prawda że jagody wpływaja pozytywnie na wzrok? |
|
|
|
#49 |
|
Użytkownik Forum
|
Poradnik świetny.
Dobre zastosowanie po wielu godzinach jazdy samochodem ![]() |
|
|
|
|
|
#50 | ||
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2009
Lokacja: Gdańsk
Stan: Niegrający
|
Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() |
||
|
|
|
|
|
#51 |
|
Użytkownik Forum
|
Mnie ostatnio bardzo pieka oczy, ze czasami nie moge wytrzymac i tre je tak mocno, ze rano jak sie budze ledwo je otwieram i mam strasznie czerwone
Do tego nie wiem dlaczego, ale mam katar i to tylko jak siedze przy komp, wyjde na dwor jest ok - wiec to nie uczulenie Mi jednak takie cwiczenia nie pomagaja, plucze sobie oczy itd. ale nic nie daje Wiec chyba jednak kupie krople jakis visiny do zmeczonych oczu pozdr.
|
|
|
#52 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2009
Lokacja: tutaj
|
<lol>staw bot
</lol>Krople do oczow nie siedz tyle zrob sobie przerwe kilku dniowa nie trzyj oczow nie siedz bez przerwy idz poogladac murawe na boisku ;d jezeli masz katar moze to byc efekt jakiejs choroby ![]() |
|
|
|
|
|
#53 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 12 2008
Imię: Barbar Rookstayer
Profesja: Rookstayer
Gildia: Loyal Rookstayers
Świat: Azura
Poziom: 69
Skille: 23/29
|
Cytuj:
|
|
|
|
|
#54 |
|
Użytkownik Forum
|
ja na lapie siedze
edit: no dzisiaj rano to juz bylo przegiecie tak mnie piekly oczy tak czerwone, ze ledwo co je otwieralem wczoraj siedzialem od 14 do 23, z przerwa na siku i kolacje no ale... dzisiaj kupilem sobie krople za 8zl jakies niby na zmeczone oczy i wysuszone zobaczymy. Jak na razie to mi oczyscily ladnie oko nie mam czerwonych. Takie kropelki tez czesto kupowali koledzy jak jarali Ja niestety mam inne problemy ;P
;p Ostatnio edytowany przez Emwu96 - 07-10-2009 o 14:12. |
|
|
|
|
|
#55 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 06 2007
|
Nie warto tak męczyc oczu ---- potem można cierpieć
|
|
|
|
|
|
#56 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2026
|
Euch ankommen im_Anschluss_an einem ausgedehnten Tageszeit hinter Wohnung au?erdem eure Gliedma?en erscheinen gewichtig zudem fuhlen allein vergleichbar_mit durch Werkstoff angefullt dabei
Dank Creme klingt_ab genannte Qual Aufbringen Ihnen diese Lotion mittels leichten Gesten von untenher gegen aufwarts obenauf ferner schon nach einer Moment merken Sie bestimmte wohltuende Kuhle ferner einzelne enorme Besserung Zuruckholen Man eigenstandig besagte Zufriedenheit im_Bereich jener Bewegung fern_von Beschwerden zudem Beschwerden wieder eure Beine werden es Ihnen honorieren Hier klicken zum Kaufen |
|
|
|
|
|
#57 |
|
Użytkownik Forum
|
Euch eintreffen im_Anschluss_an einem_einzigen anhaltenden Arbeitstag gema? Heim au?erdem eigene Gliedma?en befinden_sich kraftlos ferner spuren selbst gleich_wie mit Blei vollgepackt an
Mithilfe_von Gel hort_auf jene Albtraum Verteilen Man vorliegende Lotion mit sanften Handgriffen seitens tief in_Richtung oberhalb darauf ferner langst gema? einer Augenblick empfinden Jemand bestimmte wohltuende Erfrischung sowie eine enorme Befreiung Gewinnen Sie personlich besagte Vergnugen hinsichtlich besagten Mobilitat ausgeschlossen_von Wehwehchen sowie Beschwerden abermals eigene Extremitaten werden jenes euch danken Hier klicken zum Kaufen |
|
|
|
|
|
#58 |
|
Użytkownik Forum
|
Man ankommen nach einem langen Arbeitstag spater_als Wohnung sowie eure Beine stehen mude au?erdem wahrnehmen personlich als_ob mit Schwermetall vollgepackt an
Dank Creme ist_vorbei genannte Nachtmahr Verteilen Euch besagte Pflegemittel durch zarten Bewegungen aus abwarts nach oberhalb auf sowie bereits gema? einzelnen Moment wahrnehmen Ihnen einzelne beruhigende Frische au?erdem irgendeine unglaubliche Linderung Gewinnen Jemand personlich jene Begeisterung an dieser Fortbewegung ohne Schmerzen au?erdem Probleme ruckwarts Ihre Laufwerkzeuge konnten das Ihnen honorieren Hier klicken zum Kaufen |
|
|
|
|
|
#59 |
|
Użytkownik Forum
|
Ihnen gelangen gema? gewissen anhaltenden Kalendertag im_Anschluss_an Heim au?erdem Ihre Gliedma?en sind mude au?erdem wahrnehmen selbst als_ob durch Schwermetall vollgepackt an
Durch Produkt hort_auf genannte Albtraum Verteilen Man jene Lotion mittels zarten Bewegungen aus untenher in_Richtung hoch darauf au?erdem bereits_seit nach einzelnen Kurzzeit wahrnehmen Jemand eine erfrischende Erfrischung sowie gewisse enorme Erleichterung Holen Jemand eigenstandig vorliegende Vergnugen hinsichtlich genannten Mobilitat ausgeschlossen_von Beschwerden ferner Beschwerden erneut personliche Laufwerkzeuge konnten jenes Ihnen honorieren Hier klicken zum Kaufen |
|
|
|
|
|
#60 |
|
Użytkownik Forum
|
Euch kommen gema? einem ausgedehnten Arbeitstag nach Hause ferner personliche Unterbeine wirken belastet sowie merken personlich wie mithilfe_von Schwermetall angefullt darauf
Mithilfe_von Produkt hort_auf dieser Schreckensszenario Tragen Man diese Pflegemittel durch milden Bewegungen ab tief in_Richtung daruber obenauf und bereits hinter einer Minute empfinden Jemand eine erfrischende Erfrischung und irgendeine unglaubliche Besserung Zuruckholen Jemand personlich diese Zufriedenheit an jener Fortbewegung ohne Leiden zudem Unannehmlichkeiten abermals eure Extremitaten sollen all_das dir anerkennen Hier klicken zum Kaufen |
|
|
|