|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#101 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 11 2007
Lokacja: Bytom
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Imori
Profesja: Knight
Świat: Obsidia
Poziom: 16
Skille: 55/53
Poziom mag.: 3
|
![]() Stosunkowo fajny Up ale, wydaje mi się, że ten up nie jest zbytnio dla magów i druidów tylko bardziej dla rycerzy dlatego, że cooldown wynosi teraz 2 sec. dla stworów też więc mamy 60 Rycerza więc mamy 965 HP, i 295 MP skoro jest 2 sec. cooldown idziemy expić na dragon lair Drag walnie nam raz z fire ball i zanim uderzy nas ponownie
Zdążymy do niego podejść z łapy walnie nas zaledwie 60 i jeszcze jest nowy czar leczący za 33 many (chyba) i leczy po 150 wiec Potion nie będzie potrzebny jaki z tego wniosek knight morze uderzyć z broni białej z czau berserk i sie uleczyć więc ma full wypas moim zdaniem knight był zawsze bardzo dobrą profesją ![]() |
![]() |
|
![]() |
#102 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: Opole
|
![]() i co im da dodanie cos dla facc?wiecej graczy?po co im to skoro nie beda pacca kupowac tylko pasozycic a jak dadza zaduzo dla facc przestana ludzie pacca kupowac nie bedzie na servery i bb tibia
|
![]() |
![]() |
#103 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2006
Lokacja: Rypin
Stan: Na Emeryturze
Imię: Paldir Deathspage
Profesja: Druid
Świat: Secura
Poziom: 40
Poziom mag.: 40
|
![]() Nazywasz granie na FACCu pasożytnictwem? Ty jesteś pasożytem na tym forum, zamulasz je i w dodatku piszesz debilne posty, których nie da się czytać. Tam na lewo od prawego Shifta jest taki haczyk z otwartym trójkątnym nawiasem, tzw. przecinek. A na prawo od niego kropka. :/ Poza tym jak dadzą trochę (podkreślam: trochę) więcej dla FACC to się wielu osobom gra spodoba, zostaną dłużej i może kupią PACCa, więc wg mnie wyjdzie prawie na to samo.
Ostatnio edytowany przez Patrickus - 03-12-2007 o 21:38. |
![]() |
![]() |
#104 |
Guest
|
![]() czemu niemorzna wejsc na tibie wieczorem zawsze tak jest gdy dali ten exp razy 2 wogóle nie wczytuje charekter list.... morze ktos odpowiedziec czemu
|
![]() |
#105 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
#106 |
Santa Claus
Data dołączenia: 31 01 2006
Lokacja: Polska/England
Wpisy bloga: 6
Imię: Gawagi Slayer
Profesja: Elite Knight
Gildia: Kocham Natalie! ;*;* <3
Poziom: 123
Skille: 90/83
Poziom mag.: 8
|
![]() Data update nie jest pewna.
Będzie on prawdopodobnie w ciągu tych dwóch tygodni (ten i następny). Raczej odbędzie sie w następny, ponieważ drugi TST został włączony w czwartek i nie zostanie wyłączony prawdopodobnie wcześniej niż tydzień (więc ten czwartek). Dlaczego? Ponieważ quest z nowym kupującym podróżnikiem trwa tydzień. Jest siedem misji, i każda jest w inny dzień. Nie możemy jednej misji robić w przeciągu dłużej niż od save servera do kolejnego jego zapisu. Więc dlaczego nie zrobią update w czwartek bądź piątek tego tygodnia? - przyczyna jest prosta. Nie pracują w weekend, a jeżeli przyjdzie im sie zmierzyć z błędami tegorocznego zimowego update, będą pracować za długo czego nie lubią(a kto lubi pracować w weekendy...)(chodź i nie powinny one wystąpić bo wszystko jest wg nich OK[jak co roku...]). Więc odpada również czwartek i piątek tygodnia kolejnego. Pozostaje poniedziałek, wtorek i środa (małe prawdopodobieństwo). Może się przesunąć o tydzień jeżeli zostałby włączony Public Test Server, lecz na to nie liczcie, bo cień tego, że go włączona to 0,01% jak nie mniej. Down/ Nie cytuj takich linków, jak skasuja jego post, twój także poleci do kasacji ;*
Ostatnio edytowany przez Gawus - 03-12-2007 o 22:16. |
![]() |
![]() |
#107 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2007
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#108 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 12 2006
Świat: Galana
Poziom: 63
Poziom mag.: 55
|
![]() Poczytaj kilka postów wcześniej to się do wiesz o czym jest rozmawa, a nie wysyłaszs głupie posty.
#109 |
Użytkownik Forum
|
![]() ten sharing-system... cóż, mam pewne obawy w związku z nim. Niby będzie dobrze, zaczną się opłacać hunty z kolegami, ale można tego użyć do tzw. "expienia leszczy", czyli np. 12 lvl zaatakuje 2-3 razy GSa, zadając mu ze 20 damage, a jakiś 120 wykończy stwora - i obaj dostają tyle samo... na wielu OTSach było to testowane, na 90% z nich tak właśnie wykorzystywane..."
Mam pewne obawy co do Twojego czytania ze zrozumieniem... 12 lvl nie dostanie expa za tego gsa! Dlaczego? Otoz aby exp byl dzielony, najnizysz lvl musi wynosic 2/3 najwyzszego. Czyli dla twojego 120 bedzie to 80.
#110 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2005
Profesja: Paladin
|
![]() @wszystcy co narzekają że FACCE mają za mało
sorry, krótka piłka, nie ma nic za darmo, chcesz pograć, powinieneś zapłacić. wiecie dlaczego servery są przeciążone? wiecie z czyjej kieszeni idzie ich utrzymanie? jeśli chodzi o moje zdanie to servery powinny mieć limit graczy facc, np ~200, i potem już tylko paccy wpuszczać i tyle... btw, wiem, że się powtarzam, ale chciałbym przypomnieć swoje pytanie, o to czy można jednocześnie leczyć się life fluidem i e-vitą, z góry dzięki |
![]() |
![]() |
#111 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@up ofc ![]() |
|
![]() |
![]() |
#112 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@2 up A kiedyś Tibia była całkiem darmowa i nikt nie narzekał na PACC. (bo go nie było) Potem weszły płatne konta i było dobrze, bo płacił, kto chciał i grał gdzie chciał. A teraz - takiego wała. PACC only! Wszystkie update głównie dla PACC, (dwa ostatnie właściwie TYLKO dla nich) opłacalne expowiska - PACC, dobre itemy - PACC, czary - PACC... czekamy tylko, aż zabronią FACCowcom robienia SD. Co pewnie niedługo nastąpi... Cytuj:
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) Ostatnio edytowany przez Dark Alphadron - 04-12-2007 o 11:23. |
||||
![]() |
![]() |
#113 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 12 2006
Świat: Galana
Poziom: 63
Poziom mag.: 55
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() |
#114 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Chcialbym zauwazyc, ze wiekszosc tych terenow to sa jakies polanki, liczy sie expowiska a nie ilosc sqm
#115 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#116 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2007
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aldora
Poziom: 76
|
![]() Może akurat już jutro update? xD mało prawdopodobne a może jednak niespodzianka? xD
#117 |
Guest
|
![]() mam pytanko bo ludzie tu i tam gadaja ze knight ma placic za exp wiec czy to prawda?? z gory thx za odpowiedz
![]() |
![]() |
#118 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2007
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 6x
Skille: 80/65
|
![]() [quote=Aqiet;1776348]@wszystcy co narzekają że FACCE mają za mało
jeśli chodzi o moje zdanie to servery powinny mieć limit graczy facc, np ~200, i potem już tylko paccy wpuszczać i tyle... Pojebało?! |
![]() |
![]() |
#119 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2005
Lokacja: Wrocław
|
![]() Czytaj newsy mistrzu. Tibia.pl napisała, że nie jest to związane z updatem.
#120 |
Użytkownik Forum
|
![]() No właśnie dlatego byłaby to niespodzianka. Specjalnie CipSoft by tak napisał, żeby zrobić graczom surprise'a. O jaaaa...
Ostatnio edytowany przez Patrickus - 04-12-2007 o 21:31. |
![]() |