![]() |
#2902 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2007
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Iridia
Poziom: 117
|
![]() Cytuj:
![]() ^Psyholis Doskonale wiem co to było DS, nie musisz mnie pouczać
![]() |
![]() |
#2903 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja z perspektywy czasu moge powiedziec jedno - dopiero jak Ezekiel deletowal chara uswiadomilem sobie ze jednak go szanowalem, niekoniecznie za to co robil w DB, chociaz musze powiedziec ze od niego uczylem sie dyplomacji..
co zawazylo ? drobnostka, robilismy razem banshee, najpierw mnie ratowal jak missclicknalem Academiona, pozniej stal przy mnie i pilnowal jak musialem odejsc od kompa na kilka minut - niby pierdoły, ale kilka miesiecy wczesniej 'walczylismy' ze soba w wojnie SW&LE vs DB - niewielu ludzi na irdii tak postepuje. chociaz moze nie znam wystarczajaco wielu zeby oceniac ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2904 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2005
Lokacja: Daleko Daleko
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Berger spokojnie. Nie lubiles DB ok. Nie lubiles tych panow ok. Ale kazdy ma chyba prawo do wlasnego zdania? Nie mam zamiaru wszczynac tutaj wojny o DB czy bylo zle czy dobre. Kazdy kto ich znal mial o nich wyrobiona opinie i mozna sie z nia zgodzic albo i nie. Jednak pragne zauwazyc ze wiekszosc uzytkownikow ma dosc przychylne zdanie na ich temat ale to tylko czesc co sie wypowiedziala. Pozdro.
Nudzilo mi sie wiec w ramach Bongo pk ujebalem kogos: Dec 04 2007, 01:22:48 CET Killed Deathlogy at Level 23 unjustified Dec 04 2007, 01:08:37 CET Killed Strikker'The Knight at Level 26 unjustified Dec 04 2007, 01:04:42 CET Killed Leonerhema Treamali at Level 33 unjustified Dec 04 2007, 00:55:52 CET Killed Paladin'Patola at Level 24 unjustified Wybaczcie ta akcje ale poszlimy na katedre z Cofii i nadzialo sie paru ciulow. Wpadl 80 lvl napisal "holy shit bongo team" i pitnal. Jakis br mail taki dlugi nick. JA zas polazlem do Thais uciupalem jezscze paru wbilem truskawe i dalem loga w depo zyskujac 8k w kasie. Pozdro. Ostatnio edytowany przez Alora - 04-12-2007 o 03:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2905 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: LODZ
Stan: Niegrający
Imię: Berger on Iridia
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rookgard Masters
Poziom: 10
Skille: 15/16
|
![]() @Anum - Skoro mowisz ,ze by mnie zjedli powiedz mi dlaczego: Ubilem Ezekiela ktory mial wyzszy lvl odemnie? Ubijalem waszych czlownkow a wy mnie ani razu? Czemu jak sie umowilem na 1 vs 1 z Ezekielem po pzcie przybiegl chealino i sesulo i mnie ubili?(honor!!) Chcialem z toba raz solo w Carlin pamietasz?
Raz zabiliscie firefsta po tym jak jego owner sie wyplacil bo chcial grac. Next dnia padl i mowiliscie ,ze to ja na nim siedzialem i "mnie zabiliscie". Sorki ale to bylo zalosne i smieszne. Huncilem DB tylko ze wzgledu na Ezekiela ,bo wozil sie jak taczka gnoju i robil PAjak malo kto. A zawsze jak go widzialem w Depo wysylal busiaczki do Arc lol. Gadalem z waszymi guildmemberami normalnie i zawsze im pisalem ze padali przez Eze. Pamietam kolesia o nicku "Westerplatte?" @ Xandar - To chyba bylo z Mendillem ale nie wazne, fakt powiedzialem ,ze zyskalem do ciebie zaufanie oraz ,ze nie pasujesz mi do ezekiela. I nie mowilem nigdy o tobie jako asslickerze , ani o calej gildi, mowilem tak o Eze. Bilem was bo byliscie z nim w gildi. Zawsze mozna bylo na ciebie liczyc. Wypowiedzialem sie o panach ktorych cytowal FEAV nie o tobie.
pinquey 1:20:48 Berger pinquey 1:20:52 ale Ty powaznie wygladasz pinquey 1:21:06 w zyciu nie powiedzialbym ze taki koles gra w tibie i sie drze £ychaaa ;d |
![]() |
![]() |
![]() |
#2906 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2005
Lokacja: u cioci na imieninach
Stan: Początkujący
Imię: Naro Slayer
Gildia: United Forces
Poziom: 102
Skille: 10 fist
Poziom mag.: 99
|
![]() ok koniec piepszenia o przeszłości
![]() ja się cieszę że w końcu Polacy sie nie boją walczyć, w końcu tak dużo ich jest po jednej stronie a bongo team to taka fajna kropka nad i (w momencie gdy ubijają szwdóf) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2907 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2908 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 03 11 2007
|
![]() Cytuj:
Naro kup pacca i dzialaj ![]() Co do DB pamietam ich przez mgle ![]() ![]() Ej ci co chca dojsc do bongo to nie pekujcie solo tylko piszcie do liderow bongo ze chcecie pomoc ... Solo nie ma sensu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2909 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Wsrod wspomnien Kolor oczu: niebieskoszare IQ:czasem mysle(...) xD
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: Yy?
Skille: Zmienne
Poziom mag.: <3
![]() |
![]() Niewazne, czy DB kochacie, czy nienawidzicie, ale to strasznie fajne
, ze w niemalze rok po usunieciu przez Matiego i mnie swoich charow wciaz jestesmy pamietani. @Veremus: jeden, chyba, ze ktos sie ukrywa pod innym nickiem. @Alora, chcesz moze podac mi nick na priv? Strasznie ladnie piszesz i zawsze mnie zastanawialo, kim jestes : D Ostatnio edytowany przez Ashlon - 06-12-2007 o 10:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2910 |
Użytkownik Forum
|
![]() Berger... w sumie to zwracam honor (troche) teraz sobie przypomnialem, ze "mnie" hunciles jak bylem w DB
![]() dobrze ich znal i tyle... sam pamietam jak dostal (pozyczyli mu) full rare seta... Pierwszej lepszej osobie sie nie pozycza takich rzeczy nie? ![]() Ps. Olac to.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2911 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2005
Lokacja: Daleko Daleko
|
![]() Adolphus Elbragol specjalnie dla ciebie.
Grałem na tym serwerze następującymi charami. 1. Alora von Iridia. (wiem nick ale coz wina mlodszego kuzyna) 2. Cenix Zenix 3. Maboj Pozdro. [Dla tych ktorzy beda sie czasem pytac o co chodzi ze powiedzialem kim jestem. Otoz wisi mi juz tibia mam dosc od listopada 2002. Gralem na Secura/Iridia/Nova/Iridia i mam dosc] Pozdro. Ostatnio edytowany przez Ashlon - 06-12-2007 o 10:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2913 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2007
Stan: Początkujący
|
![]() Eternal Karolek <3
Dec 04 2007, 17:04:06 CET Killed at Level 80 by Aatalith'Niel PROOOO! nie bylo madre dawac x loga jak ma sie pz locka nie?xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#2914 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2007
Poziom: 117
|
![]() Cytuj:
![]() edit; http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1929721
![]() Ostatnio edytowany przez eeetanz - 04-12-2007 o 18:41. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2916 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2005
Lokacja: WDZ
Profesja: Elder Druid
Gildia: Polaczek~~
Poziom: 100
|
![]() hail db
lol ;p haild ds? lol hail me?? yeah lol... dobra.... ide se..... podro ![]()
![]() |
![]() |
#2917 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 09 2006
Lokacja: Rybnik
Imię: Veremus
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Grupa Trzymajaca Wladze
Świat: iridia
Poziom: 47
Poziom mag.: 48
![]() |
![]() gz panowie anni xD puh pisze ze latwy qest a jak zaa zrobilismy anni na d lair to nie przezyl;s no w sumie to anni bongo ciutke trudniej;D
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2918 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2006
Lokacja: HAIL RYBNIK
Imię: Nitz - Diliveer
Profesja: Knight
Gildia: BONGO TEAM
Poziom: 40
Skille: hujowe
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2919 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Poziom: ~~
Skille: ~~
Poziom mag.: ~~
|
![]() No bongosy cos wam dzisiejsza akcja nie wyszla ;/;/;/ tyle ludzi ale jakies huj*we combo szlo w tego 50 knighta a pozniej to juz byl owned ;/;/
<3333333333
21:56 Velandil [14]: a bongo them guwno moze |
![]() |
![]() |