|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2007
Lokacja: pl?
|
![]() @Lord Pietrek
Wiesz to pacc powinno być uznawane za konto podstawowe a nie facc. Facc to tylko demo, więc to jest ,,dodatek" |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Music addict
Data dołączenia: 11 06 2007
Lokacja: Siemianowice Śl.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Zuzia Shadow
Profesja: Elite Knight
|
![]() @Lord Piterek
Płacą to mogą wymagać prawda? Znasz takie powiedzenie "za darmo umarło"?
Martka's last.fm Ostatnio edytowany przez Martka - 03-12-2007 o 17:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2007
Stan: Na Emeryturze
Świat: Celesta
Poziom: 95+
Skille: 80/75
Poziom mag.: 7
|
![]() ?? To ze gralo by mniej ludzi, to bylo by duuuzo lepiej. WoW jest platny, a jednak popularny. Tibia bez Faccow bylaby swietna. To jak Gra na premii, puste kopalnie, puste D lair ;] Jak by sie dalo tak zrobic to ja jestem ZA!
Ostatnio edytowany przez Avallach - 03-12-2007 o 17:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() NIE.
Cytuj:
Btw: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=153378 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() bo widac za co sie placi.
![]() |
#28 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Człowieku pomyśl najpierw o czym piszesz. Gdyby nie było Facc'ów nie byłoby nowych chętnych do zakupu pacc'a, a co za tym idzie mniejsze zarobki. Z resztą tibia poniewierana przez media i społeczność uległaby całkowitej "degradacji". Tibia straciłaby swoich graczy. Jak narazie nie widzę z waszej strony sensownych odpowiedzi. Otóż przytoczę tu pewien przykład: Pan Kowalski usłyszał o grze tibia. Zaczyna w nią grać na faccu, by stwierdzić czy jest dobrą gierką. Okazuję się jednak, że według pana Kowalskiego tibia (nie patrzac na facc) jest głupia, bezsensowna, trudna z idiotycznych "społeczeństwem" grą opartą na głupim wypychaniu ludzi z respa. Przestaję grać, a o dodatkach pacca nie słyszał, bo grał za krótko. the end Jakieś wnioski? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2006
Lokacja: dabiljuarsi
Imię: Szczy kawka z dżewa
Gildia: Zryw Ubocze
|
![]() @up: czyli powinni dać facc o 10% słabsze czary i o 5s krótsze haste
i byłoby najlepiej.
![]() |
#30 |
Guest
|
![]() World of Warcraft jakoś nie ma facc a funkcjonuje! Z drugiej strony tibia mogłaby nie mieć facc a dla każdego nowego gracza testowe (trial) dwudziesto dniowe konto z dostępem do wszystkiego (pacc).
Gdyby dawali coraz więcej rzeczy dla facc to liczba kupujących pacc by się zmniejszyła i jak wiadomo pieniędzy by było mniej, a cena utrzymania serwerów z roku na rok rośnie (a to tylko część wydatków)! Ostatnio edytowany przez Helmen - 04-12-2007 o 04:59. |
![]() |
![]() |
#31 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 06 2007
|
![]() wiecej polepszen dla PACC jak najbardziej! Ale dlaczego kur** udupiaja FACC
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Żory
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Andrealfus
Świat: Trimera
Poziom: 106
Skille: 87/84
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() facc w tym upie dostanie naprwade duzo. Ja gralem na facc do 60lvl ale wtedy byla tibia 7.4 albo 7.3 wiec nie mialem potrzeby kupowania pacc bo jak expilem to szedlem na dwarf guardy i jadziem. Nie bylo jeszcze tyle ludzi na tibi. Teraz jak widze jak moj brat gra (ponoc po summer upie magom wogole sie nie zwraca a jakims cudem on po huncie ma ciagle po 5-6k na +) 27 druidem na facc to nie wyobrazam sobie aby on mial do 60 dociagnac bez premium bo to jest meczarnia
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 10 2007
Imię: Secret :]
Profesja: Knight
Świat: Aldora
![]() |
![]() Jak dlamnie facc ma dużo expa np.Warlocki-Mitwalin-Kopalnie dwarfów-POH i wiele więcej...
![]() ![]() ale jakby coś dodali było by fajnie. Ostatnio edytowany przez Hehh - 04-12-2007 o 15:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2007
Lokacja: z Nienacka
Imię: Piranesi
Gildia: Dark Water
Świat: Menera
Poziom: 112
Skille: 86/82
Poziom mag.: 7+
![]() |
![]() juz sie niedobrze robi od tych tematow
![]() zamiast robic te durne tematy powinniscie mi calowac stopy za to , ze mam pacca i funduje wam gre na faccu ,takim nopkom i pijaffkom jak wy
||
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Now or never
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Chorzów
Imię: Tytanowiec
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Masters of Dedaj
Świat: Refugia
Poziom: 87
Skille: 87/56
Poziom mag.: 18
|
![]() Uwaga, bo teraz wypowie się Faccstylowiec!
Do tych wszystkich mówiących "Nie!" dla facca... Tibia jest grą poniekąd darmową, można w nią grać nie płacąc nic i mieć ograniczony dostęp do wszystkiego lub wydać te 90~ zł i cieszyć się "Pełną wersją" gry. Powiem szczerze, że zawsze było mi żal wydać tyle pieniędzy na parę pikseli, miałem świadomość, że po 3 miechach ta kasa po prostu wyparuje, bo co mi zostanie? Postman quest \o/. Tak więc ciągnąłem na tym faccu, nie zważając na to, że qmpel, którego poznałem na moim 49 lvlu (on miał 7) wyprzedził mnie po paru miechach i aktualnie ma 111... Myślcie sobie co chcecie, może jestem pijawką, ale taką właśnie Tibię stworzył Cipsoft. Była by płatna, proste - nie grałbym w nią. @Co do topicu Miło by było, gdyby Cipsoft pomyślał o faccach, choćby dlatego, że też tworzą tą grę. Pomyślisz, niby jak? A widzisz, wyobraź sobie sytuację, gdzie po linii prostej idą dwie osoby. Jedna ma przykładowo lvl 20, druga 30, pierwsza z paccem, druga bez. Wyższy lvl cieszy się, że chodzi szybciej niż 'kolega' obok, lecz ten po chwili wypowiada magiczne słowa "Utani gran hur" i tyle go widziano. Paccowiec ma satysfakcję z tego co zrobił, ponagli to owego facca na zapłacenie za grę, a banda sępów zarobi kolejne ~90zł ![]() Na ten temat jestem w stanie napisać dużo więcej, ale zapewne za chwilę pojawią się negatywne komentarze na mój temat.
Three days grace - Animal I have become Three days grace - Time of Dying Wstaw mi notkę Ostatnio edytowany przez Aroonia - 04-12-2007 o 18:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
|
![]() Up: Ok a czy nie uważasz, że to co Faccowie mają (czyli ponad 50% gry i możliwości) oraz fakt, że mogą zobaczyć to co ma pacc chociażby pod depo czy na filmach nie wystarczy im do tego by na pacca się zdecydowali?
Myślisz, że jak dostaną więcej to szybciej kupią pacca? Mylący sposób myślenia. Gdy dostaniesz więcej i za darmo to chcesz więcej i więcej też za darmo. Bo po co komu pacc skoro byłoby 90% tibii za darmo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Guest
|
![]() FACC ma cos dostac? ,zapomnij..
Cip Soft zachęca do kupna PACC poprzez powiększanie terenów dla PACC. Graczą z FACC zostanie to co zawsze mają takie jest moje zdanie. |
![]() |
![]() |
#40 | |
Now or never
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Chorzów
Imię: Tytanowiec
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Masters of Dedaj
Świat: Refugia
Poziom: 87
Skille: 87/56
Poziom mag.: 18
|
![]() Cytuj:
Gram w Tibię bo lubię. Jest to gra znacząco różniąca się od innych Mmorpg, pod każdym względem. Drugiej gry takiej nie ma. A jak już powiedziałem, byłoby miło. |
|
![]() |
![]() |