![]() |
#3502 |
Użytkownik Forum
|
![]() "muj", "zblirzajacy", "updayt
![]() ![]() Nie spodziewalem sie az takich bledow..., ale jezeli podany jest nr gg i tel. to to chack'iem zwac sie nie moze...
![]() Ostatnio edytowany przez Khariag - 04-12-2007 o 16:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3503 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2007
Lokacja: Lesko
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Overlou\Overloux
Profesja: Elite Knight
Gildia: Cruel Hunters
Świat: Menera
Poziom: 99
Skille: -.-
Poziom mag.: :)
![]() |
![]() wyłaczył byś kiedyś tibia Ng -.- przy ss odcinasz paski : ) moze sie nikt nie kapnie ? ale plecak -1Bp to juz nie idzie -.-
![]() ![]() Zaczynamy ![]() ![]() ![]() ![]() /\ kto mówil ze nie ma Combo ? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
16:54 Bisto pogromca [74]: after to jest po? 16:54 Mozezaraz [63]: ta 16:54 Corrano [52]: ja znam tylko always i tampax 21:48 Koko Looko [73]: to zostane zawodowym graczem w tibie =] 21:48 Koko Looko [73]: i od wakacji KOXXXXXXXXXXXX 21:48 Master Dodik [113]: koko wysoko mierzysz ;] 21:48 Siuchnik [111]: ta a , enthu bedzie czuwal nad twoim zdrowiem |
![]() |
![]() |
![]() |
#3504 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2007
|
![]() fajne ss-y
plx give me moreeeee ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3505 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2007
Lokacja: Piekary Śl
Stan: Na Emeryturze
Imię: Lioxai
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() Dec 04 2007, 15:46:45 CET Died at Level 70 by a dragon
Dec 03 2007, 19:26:58 CET Died at Level 69 by a demon Narazie retired... nawet na aola nie mam ![]()
![]() |
#3506 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2007
Lokacja: Gdynia
Stan: Niegrający
Imię: Esire
Gildia: Time To Die/Dashers
Świat: Menera/Olympa
Poziom: 225
![]() |
![]()
Ostatnio edytowany przez Sysiaaa - 04-12-2007 o 19:27. Powód: Ziemia baunsuje wokół Słońca. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3507 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2007
Lokacja: Gąbin
Stan: Na Emeryturze
Imię: Cris Riveq
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 100
Skille: 80+/60+
Poziom mag.: 20
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3508 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gz Sysia & Cris
Macie cos na lagi i freeze ?! ![]() Moj ping wyglada tak 2 razy ping normalny 30-40 Potem 2-3 razy jest uplynol limit czasu zadania ![]() Plax help!111
![]() |
#3509 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzisiaj caly dzien wyjebany z zyciorysu...
Zaczelo sie od pojscia na Hydry z... Shalyo Call'em i Andrzejem Doskonalym Knight'em... Oczywiscie spawny zajete cale przez br'ow... No spoko, nigdzie sie niemoge wepchnac bo na mnie luruja... Kiedy to Shalyo zaczal sie dziwnie zachowywac..., mowiac mi "leave noob", itd. Nie posluchalem sie bo to przeciez on wzial mnie na tego "niby hunta" i powinien opowiadac sie po mojej stronie... Andrzej sie lognal, zostalismy z br'ami, Shalyo odrazu wkradl sie w ich laski a mnie zostawil na bruku. Moje wysilki nic nie daly, jego niby "leave" przerodzilo sie w "wy*******aj"... dalej bylo tylko ciagle gorzej, a on sobie poprostu z nimi expil. Po zapytaniu "co mam robic jesli on sobie expi a ja niemoge - powiedzial zebym sobie szedl..." Po jakiejs ok. godzine mojej bezradnosci zalogowalem sie ponownie. Tym razem ponownie stala tu grupka br'ow, pierwszy raz ucieszylem sie z tego widoku, poniewaz celem ich poszukiwan byl ED, poprosili mnie o exp. A wiec ciag dalszy byl taki ze nikt nie chcial mi pomoc w trapowaniu f-elementali, przeciwnie lurowali na nie po 2-3 Hydry... na poczatku myslalem ze to zbieg okolicznosci, niestety moi "towarzysze" nie wladali nawet w podstawowym stopniu angielskim, wiec byla to syzyfowa praca. Po 10 miniutach bezsensownych prob i zwastowaniu 2bp mf'ow przyszla jakas ED 70+ br, po czym zostalem wypierdolony... A wiec br team rox ale nie dla mnie... ![]()
![]() |
#3510 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Przykro mi ale sam jestes sobie winien Wiesz jaki on jest wiec po co z nim gdzies chodzisz Ale dzieki tobie moze wiecej ludzi zrozumie jak falszywy jest Shalyo PS. pomozcie w sprawie lagow
![]() |
#3511 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2007
Imię: Shalyo Call
Poziom: 71
Skille: 80
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Cytuj:
To było tak: Faktycznie Poszliśmy na hunta lecz respy były zajęte ![]() Mieliśmy już się rozchodzić lecz ludzie którzy tam huncili poprosili mnie o pomoc ponieważ nie mieli Shotera więc zgodziłem się ci ludzie powiedzieli "NO MORE ED" Więc powiedziałem Nathlann,owi żeby poszedł a on wbił na resp zsumonował 2 ds,y i odp....lał manewry, to ja do niego żeby wyszedł ten mi sie śmieje prosto w oczy to ja mu s*******aj to oto cala historia. Teraz przeprosiłem go i poszliśmy na hunta po okolo 30 minutach hunta przeczytałem jego posta i poprosiłem czy może to zmienić i nie kłamać on na to że vivon666 i jeszcze 1 kumpel z rl się na niego obrażą jak dowiedzą się że on zemną hunci ;] No więc powiedziałem że jak tego nie zrobi to ja spadam, bloker zlurował Hydrę ja wychodząc zostałem popchnięty przez niego i zdenerwowałem się i również go pchać uciekł i obraził się.
![]() |
![]() |
#3512 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Sory za Double post
![]()
[CHAR]Shalyo Call[/CHAR] RETIRED ![]() Ostatnio edytowany przez ShalyoCall - 05-12-2007 o 00:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3513 |
Guest
|
![]() Ten jeszcze jeden kumpel z RL to ja...
I ty kurwa Big Noob'ku przestan klamac... Kazdy cie tutaj uwaza za Króla Wojownika Noobów... Na Menera Tez... Bylo tak jak napisal khariag.... Ty jak zwykle pierdolisz bajki takie jak "Zabilem Ghula na Rooku" xD Trzeba byc Pawłem! Poszlez z nim na HUNT... Zobaczyles swoich kolegow "Brazil Team Rox" i juz poleciales do nich... A Ukiego zostawiles T.T I go zaczoles jechac... A z tym lurowaniem Hydr... To zaczoles lurwac Hydry jak zwykle... Wes sie kurwa zastanow co ty robisz i na kogo wychodzisz... Wstydu nie masz... I Te Twoje SLOWA... xD "Musze sie tlumaczyc przez ciebie DaRkSaJdOwI"... Boze! Zasciemnianie ma bloka i przejebane.... Tak Tak Pawel... Zalatwiaj wszystko sila a daleko zajdziesz... Ty byś tylko wszystkich "Przejebywał..." No i po co ta minka " ; ] " ? Lol... nikt cie tu nie chce T.T Jesteś najwiekszym Polish Noob'em na Menera... T.T ***Khariag xD ***Teraz to juz komplet... ***Wszyscy mamy przejebane od pawła ![]() ***Ja naprzyklad za to ze go wyzwalem po tym jak mnie nazwał zjebek... ***Ja bym sie klucił co do tego zjebka kto nim jest xD ***Foda Se Paweł. ... |
![]() |
![]() |
#3514 |
Guest
|
![]() OMG...
Double... Glupia przeglądarka -.- |
![]() |
![]() |
#3516 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Aldra nie ze wszystkimi to są zjeby których znam z rl pojebani ludzie ale to szczegół. To byli kiedyś moi kumple dopóki nie zaczeli mnie wyzywać.
![]() |
#3517 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Po 1. Postawilem wtedy 2 DS'y bo sam pisales "rob co chcesz"... Po 2. Ja cie kiedykolwiek wypchnalem? Jak cie moglem wypchnac jesli pomagales mi blokowac Fire Elementale, pomysl... uciekly by i chujnia bo mialem malo mf'ow na zsummonowanie nastepnych. Po 3. Bloker byl spoko, lurowal po 1, stal na odleglosc bym mogl bic z Volvanica, paszcza w druga strone, jednym slowem zawodowiec. Po 4. Jak on mogl cos na ciebie zlurowac? Jesli to ty sam zaczales cos od*******ac, odblokowales FE i zlurowales na mnie 4 Hydry noobsko mnie wypychajac wprost na nie. Bloker wzial wszystko na klate i poczekal az zejde... jesli nie wierzycie spytajcie go... [CHAR]Legend Dynasty[/CHAR] Co to bloka, to lepiej ty uwazaj, bo moge sie zalozyc ze choc krocej gram niz ty i mam mniejszy lvl, to zapewne mnie wiecej osob lubi... Bo to dziwne ze z kimkolwiek gadam odrazu wyzywa cie od nooba... ![]() POZDRO i sory za offtop, ale to znow wszystko przez Shalya..., nastepnym razem jesli chcesz cos napisac to pisz na priv albo gg. Sory jeszcze raz... Aldra podpisuje sie pod twoimi wypowiedziamy, wiem ze to on ci to wszystko ukradl, wiem tez ze botuje i nie umie angielskiego... ![]()
![]() |
![]() |
#3518 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Po 1 ja nie zlurowałem 4 hydr tylko ci którzy byli następni w jkolejce którym powiedziałem ze mogą wchodzić ;]
Po 2 Wypchnołeś mnie jak ja chciałem już wyjśc na miejsce gdzie stałem wcześniej a tam stała hydra niedaleko ![]() Po 3 Z angielskiego mam lepszą ocenę od ciebie ;] Nobem nazywają mnie osoby które są właśnie noobami nielicząc "ALDRA KARA" czyli ty vivon i michalak Sory za offtop ![]() To ostatni raz się tu wypowiadam Przestańcie tu pisać bo to Temat do wklejania ss a nie walenia ściem ;]
[CHAR]Shalyo Call[/CHAR] RETIRED ![]() Ostatnio edytowany przez ShalyoCall - 05-12-2007 o 12:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3519 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie no znow sory all no ale to jest zalosne...
[CHAR]Legend Dynasty[/CHAR] wszystko widzial... Wpychalem cie na miejsce idioto ze mi FE nie uciekly, poszedles w dol i wrociles z Hydrami to kurwa slepy jestem czy co? O moim angielskim wypowiedziec sie moze Vivon666 i Asheza, a te twoje "J hunt lieve pleas" wszyscy wiedza... Taka liste dead'ow jak ty to my w trojke nigdy nie zaliczylismy przez te kilka lat gry na roznych serwerach... Nic tylko noob na pacc'u, bo inaczej nieda sie tego ujac..., jak masz robic taki offtop to pisz na gg chociaz... CyA! ![]()
![]() |
#3520 |
Użytkownik Forum