![]() |
#3521 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czemu noobek? Wlasnie cie przedrzezniam..., nabijam sie z ciebie..., a ty dalej swoje...
Mowisz cos, kogos wyzywasz i zawsze musisz dac --> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jak cie ktos jedzie na forum to tez --> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jestes smutny --> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zalosny jestes... I nie pisz mi na gg ze cie tyle osob na Menerze kocha, bo sam zmuszasz mnie do przytoczenia twoim slow typu: "aldra jest zjebana" "aveno mortis jest pojebany" "ale z vadema dziecko wojny" "co to jest rs?" <-- nie smiac sie... xD "byl atak ferumbrasa? na jakie miasto? to jest atak jak sie pojawia kolo jakiego miasta" ITD. Nie wspomne jak wyzywasz Vivona i Asheze bo to zdarza sie jeszcze czesciej... Jednym slowem jestes falszywy, jednych wykorzystujesz by moc przypodobac sie innych...
![]() Ostatnio edytowany przez Khariag - 05-12-2007 o 14:53. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3522 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2007
Lokacja: Jastrzębie Zdrój/Katowice/Kraków
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Micus Zasourgos
Profesja: Sorcerer
Świat: Menera
Poziom: 4+
Poziom mag.: 4+
|
![]() A co to rs?
![]() Wyjaśnijcie sobie wszystko na gg, albo na prv... bo od tych 'kurew' na forum mnie oczy bolą. Ja do piątku mam próbne matury, więc nie mówcie jak wam źle ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3523 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2007
Imię: Bisto Pogromca
Profesja: Elite Knight
Gildia: Time to die
Poziom: 90~
Skille: Nc/Nc
Poziom mag.: 7
|
![]() żal,powinni wam usunąć temat,co wy tutaj od*******acie umówcie sie może na jakieś battle w rl o_O czy co tam chcecie ale nie zaśmiecajcie forum bo próbując udowodnić,kto jest lepszy obydwaj robicie z siebie noobów
![]() Ja już się z tibią pożegnałem gz&gl all ;D Szczególnie dla Dodika =]] gogo 100 ziom ![]() i Adamo ![]()
![]() |
#3524 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nie spamujcie tego forum jakimiś głupotami ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3525 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak juz mowilem sory za te posty, ale zauwazcie ze kazdy offtop na tym forum jest zwiazany z Shalyem, wszyscy go juz mamy dosc...
POZDRO...
![]() |
#3526 |
Guest
|
![]() Proponuje zalozyc temat o Shalyo Callu gdzie będą tam pisac gracze co im zrobił , czym ich zdenerwował lub poprostu sie wysmiewac z debila ...
A tak na serio, to zakonczmy klutnie z idiotycznym Pawłem... Bo tylko zasmiecamy Menera Thread... Jezeli juz to wyzywajmy Pawła na tibii... Blokujmy go... I glosmy zle slowo na temat pawła xD (ale prawde...) Ale nie tutaj. Niach Niach ![]() Ostatnio edytowany przez CryingOrphan - 05-12-2007 o 16:11. |
![]() |
![]() |
#3527 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jestem za, chociaz mi nic nie zrobil ale lubi BR'ow<niektozy spoko ziomy np. Garow Kyon> Lecz wiekszosc to noobki i tyle!
![]() |
#3528 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2007
Lokacja: Gdynia
Stan: Niegrający
Imię: Esire
Gildia: Time To Die/Dashers
Świat: Menera/Olympa
Poziom: 225
![]() |
![]() jak macie jakieś problemy w rl, to rozwiązujcie je w rl. pzdr. ^.^
\/ grok \/ myślę, że gdyby nie problemy w rl, to tego by nie było. ^.^
Ostatnio edytowany przez Sysiaaa - 05-12-2007 o 17:56. Powód: Ziemia baunsuje wokół własnej osi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3529 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
jak zwykle Menera off Edit@ tIBIA TO GRA NIE PRZENOSCIE JEJ DO RL! Ostatnio edytowany przez GROK - 05-12-2007 o 17:49. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3530 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Masz racje ;p znam tez polakow noobkow i theifow, ale raczej br mi slimy przy skilowaniu wybijali i nie respectowali... Wiekszosc trapowana byla;p
![]() |
#3531 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2007
Lokacja: Sosnowiec
Imię: Darkside the ghost
Profesja: Knight
Gildia: Jou Shikari
Poziom: 312
Skille: 102/100
Poziom mag.: 10
|
![]() Pare Adv:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A teraz coś do Was "panowie" @Khariag i reszta tych, którzy sa rl Shalyo 1. To jest forum do wżucania ssów nie pier***enia trzy po trzy 2. Jak chcecie sobie coś wyjaśnić to wyjdżcie na dwór je**cie sobie w pysk i po sprawie a potem kupcie sobie 2x 0,7 i wypjcie jak starzy znajomi (chyba jesteście takimi) 3. Każdy robi błędy i sie na nich uczy-.- @Van'Kleju Nic do Ciebie niemam ale niesłyszałeś nigdy o czyms takim jak: WOLNOŚĆ SŁOWA!?(jeśli nie polecam wpisac na www.google.pl te dwa słowa i poczytać) Sądze że za jakies 10 minut powstanie jakiś post na moj temat i zacznie się knucie "jak tu bloknac tego gnoja i mu zesrać życie" Reszta Gzz |
![]() |
![]() |
![]() |
#3533 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2007
Lokacja: Sosnowiec
Imię: Darkside the ghost
Profesja: Knight
Gildia: Jou Shikari
Poziom: 312
Skille: 102/100
Poziom mag.: 10
|
![]() Cytuj:
Wyjaśnie Ci, otóz Shalyo napisal BR team Rox a pare osob odrazu żuciło sie na niego o to jakby niemieli na co. . . To było coś w stylu "uderz w stół a nożyce sie odezwą" w tym przypadku jest "napisz BR team rox a połowa menery bedzie pisała JESTEŚ BEEEEE już ci zrobimy koło du**y" To moj drugi a zarazem ostatni off top |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3534 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2007
Imię: Bisto Pogromca
Gildia: Time to die
Poziom: 90~
Skille: Nc/Nc
|
![]() Cytuj:
![]() A tak pozatym to wogóle nie rozumiem tego podniecenia z powodu shalyo i jego koleżków z rl o_O ![]() Najlepiej nie karmić takich trolli ![]() Ave ![]()
![]() |
![]() |
#3535 |
Użytkownik Forum
|
![]() jakiś tam sobie lvl
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3536 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2007
Lokacja: Thais
Imię: Mudakal
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 37
Poziom mag.: 49
|
![]() Barbarian test:
[IMG] ![]() Chcialem wbic 25 shield.... [IMG] ![]() PS.Czy Ktos ma na sell winner lottery ticket!!??
![]() |
#3537 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Bisto
Nie znasz mnie to nie pierdol. Najpierw sam narzekasz na offtop a teraz sam go robisz. Pozdro.
![]() |
#3538 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2007
Lokacja: Wodzisław Śląski
Imię: Tsunami-Knight
Gildia: Cruel Hunters
Poziom: 95+
Skille: 82/80
|
![]() gz dark, ude i cala reszta
![]() ![]() POZDRO ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3539 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2007
Lokacja: warszawa
Imię: Adamo Cherlentano
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Time To Die
Poziom: 121
Skille: 92/69
Poziom mag.: 21
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3540 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wezcie nie spamujcie, najlepiej w ogóle nie piszcie nic bez screena, bo kogo obchodzą wasze problemy z rl.
|
![]() |
![]() |