|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Niektórzy co zaczynają grać używają wyrażeń, które nie wiedzą co to znaczy ,np:noob, leave, hunted.
Noob- osoba nie umiejąca grać w tibię. Spotkałem się z takimi co mówią -Jestem noob bo umiem grać w tibię ![]() Leave- znaczy po angielsku pouszczać i tak jest w tibi. Ale niektórzy mówią ,że leave znaczy życie też brechta z tego. Hunted- znaczy polowanie po angielsku. Narazie nie spotkałem się z takim przypadkiem, który to użwał w inny sposób. Mówie to dla poczotkujących i nie chce tu nikogo obrazić, tylko chce żęby ludzie używali to w odpowiedni spsób. ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2006
Lokacja: Zza monitora
![]() |
![]() pozwol ze troche rozjasnie to co napisales bo wszystko jest zle -.-
Noob - Osoba nie umiejaca grac, ale niby wie wszystko... ( lub osoba ktora kradnie, przezywa itd.) Tak jak ty napisales - osoba nie umiejąca grać w tibię to Newbie (Te 2 pojecia sa najczesciej mylonymi pojeciami w tej grze) Leave - Odejdz, Spadaj, Zjezdzaj... (co to znaczy pouszczac? chyba ze chodzi ci o pouczanie to: teach, advice) Hunted - Polowany Polowanie po agielsku to hunt |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2005
Lokacja: Śrem
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() @Ryba
ALE MASZ WIELKIE KłY!!! O,O @topic nie bede sie powtarzal, lecz wydaje mi sie, ze taki temat CHYBA juz istnieje... :<
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mała poprawka:
Noob- To osoba nie umiejąca grać i która tej gry się nigdy nie nauczy. Tak to powinno być. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2007
|
![]() @up
Każdy kto grał w Tibie był noobem lub newbie, nie mów że od razu jak zacząłeś grać w Tibie wszystko umiałeś. Nie wiem jak to może być "osoba, która tej gry się nigdy nie nauczy". Wszystkiego można się nauczyć... Chciałbym jeszcze dodać, że newbie to osoba niedoświadczona, ale umie się do tego przyznać. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
Czy wiesz, że newbie to osoba niedoświadczona, ale umie się do tego przyznać?
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() a hunted to jest polowanie na ludzi
hunt to polowanie na monstery |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2007
Profesja: Knight
Świat: Refugia
Poziom: 60
Skille: 75/74
Poziom mag.: 6
|
![]() Mysle ze autorowi chodzilo o opuszczanie z tym leave.
Literówka taka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
|
![]() Cytuj:
![]() Noob-Osoba która głównie przeszkadza innym w grze, kradnie, wyraża się nieodpowiednio, gada głupoty i myśli, że wszystko wie ![]() Leave-Odejdź, wynocha, spadaj(poruszać się?? buhahuhaaahua) @up Wątpie po tym co napisał niżej: Cytuj:
Sam sobie poczytaj słownik. Tethi bardzo dobrze powiedział. Leave to w żadnych przypadku nie jest poruszać się
Korzystaj z opcji Szukaj!!! Wkurzyłem cię, a może mnie kochasz? ?Jeśli tak to wstaw mi notkę xD Ostatnio edytowany przez Lechista - 02-01-2008 o 18:40. |
||
![]() |
![]() |