|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#562 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2007
Lokacja: *~>Olsztyn<~*
Imię: Ice Gacus
Profesja: Knight
Świat: *~>HARMONIA<~*
Poziom: 50+
Skille: 70~/70~
Poziom mag.: 5+
![]() |
![]() Wyczytałem że NorthPort to miasto Barbażyńców(Barbarians)Znajduje sie tam NPC AJAX i BRON obaj w Outfice Barbarianów.
Był może tam ktoś tam po Upie może znajduje się tam jakiś Resp Barbariana Ja niezobacze ponieważ kolejki 250 + ... |
![]() |
![]() |
#563 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2005
Lokacja: Twoja Stara
Profesja: Elder Druid
Świat: Celesta
|
![]() Kiedy będą ogłoszone wyniki konkursu 5 PACC ?
#564 |
Guest
|
![]() Nie moge znaleźć wogóle tego folderu, który opisał Dwim~ nie wiem co mam zrobić, bo nie chce mi się odkrywać na nowo terenów. Tak więc jeżeli możecie podpowiedzcie mi jak to zrobić...
Ostatnio edytowany przez Nikosig - 03-07-2007 o 08:52. |
![]() |
#565 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2007
Lokacja: WaWa
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
KEYLOGGEROM MÓWIMY NIE !!! |
|
![]() |
![]() |
#566 |
Guest
|
![]() macie tlumaczenie
"Wideo powierzchowne rozmieszczenie doznał niepowodzenia (nie potrafić).(Błąd Szyfrują 13 ) Sprawiać przyjemność (proszę) Wybierają inną grafikę trybu (moda)." |
![]() |
#567 |
Guest
|
![]() czy ktos wrzuci na rapidshara te mapki
|
![]() |
#568 |
Użytkownik forum
|
![]() Po co wrzucac mapki na rapidshare?? To ty mapek nie sicagales nigdy? Mapki tak jak wtedy sciagasz tylko sie zmienil folder!!!
![]() ![]() [CHAR]Ducke Nuqen[/CHAR] |
![]() |
![]() |
#569 |
Użytkownik forum
|
![]() Nikosig Poprostu jesli nie wiesz gdzie jest ten folder wystarczy ze skopijujesz to:
C:\Documents and Settings\twoja nazwa użytkownika\Dane aplikacji\Tibia\Automap ( i zmienisz twoja nazwa uzytkowinika na np. Michał ) zalezy jak dales sobie nazwe konta w windows. To wypełnione wklejasz w: Jak wchodzisz w moj komuter. To powyzej w to okienko gdzie aktualnie pisze w jakim folderze jestest. Jesli to wklejisz poprawnie wyswietli sie ten folder. Ja z tym nie mialem problemu to proste ![]() --- Ty tez nie powinienes miec problemu. Mam nadzieje ze pomoglem! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#570 |
Guest
|
![]() dziex zrobiłem tak i weszło
|
![]() |
#571 |
Guest
|
![]() dziex zrobiłem tak i weszło
Ostatnio edytowany przez Morkater - 30-11-2007 o 22:28. |
![]() |
#572 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2007
Lokacja: Toruń
Wpisy bloga: 7
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Secura
![]() |
![]() 2@Up
Double ![]() @Up Again Double ![]() LOL ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Juz prawie update a jeszcze w listopadzie tu pisali ziaaaki xDD ![]() PzdR 4eVER foR All PoSTEd in SubjEct ![]()
Ostatnio edytowany przez Mallice - 05-12-2007 o 23:05. |
![]() |