![]() |
#2341 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2004
Imię: Pephy
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Next Generation
Świat: Obsidia
Poziom: 222
Poziom mag.: 81
|
![]() TAK !
FOR FREEDOM xDDD |
![]() |
|
![]() |
#2342 |
Guest
|
![]() Nie wiem w jakich okolicznosciach mial pasc archin i na kiedy to bylo zaplanowane. Nie wiem takze dlaczego on sam nagrywal filmik i dlaczego znalazl sie w domku przy kasie Zielaqa.
Jedno jest pewne pomimo tego ze Archin aka Shandow nic zlego mi nigdy nie zrobil, uwazam ze tacy ludzie nie powinni grac na tak wysokich levelach na pvp swiecie. Nawet jesli koles idzie sprzedawac silki czy cokolwiek to uhy zabiera ze soba tak samo jak mfy, m walle a maja tyle capa co on to nie sa to napewno 3-4 bp mf i bp uh... Przeciez on dobrze wiedzial, ze ma explocka i moze pasc w kazdej chwili... Jak nie umie grac w ta gre i co gorsze nie uzywa mozgu, to juz nie moja wina. Moim zdaniem powinien zrobic sam od 0 do 80 levelu postac i by sie nauczyl czegos. Jego komentarze podczas filmiku pozostawiam bez komentarza, to juz chyba typowe dla niego... Ps: Niezle sie ubawilem ogladajac filmik xD Ostatnio edytowany przez Blacov89 - 05-12-2007 o 19:20. |
![]() |
#2344 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2007
Lokacja: b-stok/ny
Stan: Niegrający
![]() |
![]()
3:44 Azzel Atte [27]: Where in kaz.. has druid guild ? 23:44 Thadev [53]: there is no 23:44 Azzel Atte [27]: ? 23:44 Azzel Atte [27]: lol ? 23:44 Azzel Atte [27]: Where i can buy spells + 23:44 Thadev [53]: why lol 23:44 Thadev [53]: u cant in kazo 23:44 Thadev [53]: lol 23:44 Azzel Atte [27]: shut the fuck up xD |
![]() |
![]() |
#2345 |
Użytkownik Forum
|
![]() sry ze male ale nei wiem jak zrobic zeby bylo duze =/
![]() btw. zle sie skonczyly moje i gawrona dzisiejsze walki przed ssem -.-
Trójmiasto jest Nasze, Trójmiasto do Nas należy. Nie damy nikomu, nikomu nie damy Trójmiasto do Lechii należy!! Ostatnio edytowany przez .:Boixos:. - 05-12-2007 o 21:32. |
![]() |
![]() |
#2346 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika
Imię: Fingregher
Gildia: Pink Shoes in Public
|
![]() "Gdzie jest groszek... ? On zielony, pełny, jędrny brzuszek ma... "
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wybaczcie -.-'
![]() |
#2347 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2004
Imię: Pephy
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 222
Poziom mag.: 81
|
![]() musisz to skompresowac do jpega / albo kopiujesz zly link z imageshacks
Ostatnio edytowany przez zielaq - 05-12-2007 o 22:05. |
![]() |
![]() |
#2348 |
Użytkownik Forum
|
![]()
Trójmiasto jest Nasze, Trójmiasto do Nas należy. Nie damy nikomu, nikomu nie damy Trójmiasto do Lechii należy!! Ostatnio edytowany przez .:Boixos:. - 05-12-2007 o 22:12. |
![]() |
![]() |
#2349 |
Użytkownik Forum
|
![]() 21:10 Archin [180]: czemu tu tyle ludzi
Ciężko się było domyśleć , naprawde. Moze wez sobie stary kup chara na non pvp..
14:46 Bufind Xold [17]: morzesz otwierac dzwi z czerwona klamko 14:47 Bufind Xold [17]: takie do szkszynki pocztowej |
![]() |
![]() |
#2350 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Siva
Zmien swoj podpis bo mi na nerwy dzialasz synku... |
![]() |
![]() |
#2351 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2007
Lokacja: Katowice
Imię: Rena Marin
Profesja: Druid
|
![]() yeyeye GKS rox ;>
18:34 Pretorian Lady [15]: GILDIA JEBANEGO MANNOWA ZABIJA WZYSTKICH POLAKUW POLACY JEDNOCZCIE SIE MY NOOBY UBIJEMY ICH NIE BEDZIE SZWED PLUL NAMW BACKPACK !!! MYPOLSKI NARUD POLSKI LUT ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2352 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2353 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2007
Lokacja: Bolesławiec
Stan: Usunięty
Imię: Lisi
Profesja: Elite Knight
Gildia: White Eagle
Świat: Nova
Poziom: 128
Skille: 104/102
Poziom mag.: 9
![]() |
![]() Fajne fotki ^^
|
![]() |
![]() |
#2354 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#2355 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ Yaugardo
Bartłomiej ? ![]() @ Nattii Patrząc na licznik wiadomości widzę, iż jesteś już blisko elitarnej grupy największych spammerów tibia.forum.pl Witamy w szeregach !
Ostatnio edytowany przez Fin'er - 06-12-2007 o 17:18. |
![]() |
![]() |
#2356 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2007
Stan: Na Emeryturze
Imię: Epimeleus Pallor
Profesja: Elder Druid
|
![]() Cytuj:
<turla_sie_po_podlodze_smiejac_sie_hehehe>
![]() |
#2357 |
Użytkownik Forum
|
![]() Śmiech to zdrowie, kolego
![]()
![]() |
#2358 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2007
Lokacja: brać na piwo?
Imię: Parufka
Poziom: 6
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Może angielskiego dobrze nie znam, ale jestem POLAKIEM i POLSKI znam dobrze ![]() Btw. Co do Twojej rodziny, to trudno na nich nie wjechać patrząc na Ciebie. Ktoś Cię zrobił. Chyba że... 2 ojców ![]() |
||
![]() |
![]() |
#2359 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2007
Stan: Na Emeryturze
Imię: Epimeleus Pallor
Profesja: Elder Druid
|
![]() Cytuj:
Jak będę duży to będę tak śMISZNY jak ty!! http://www.funnypicturespace.com/fun...s/funnypic.jpg fotka dla ciebie! ten kolorek dedykuj Fin'erowi! ![]()
![]() |
#2360 |
Użytkownik Forum
|
![]() Skąd wiedziałeś, że to mój ulubiony kolor ? ![]() Pozatym, kurde, ale ciągnie swój do swego, co nie ? Ja próbuję być śmieszny, Ty próbujesz... ![]() ![]()