![]() |
#7161 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 10 2007
Lokacja: Prudnik
Stan: Na Emeryturze
Imię: Son of Fertia
Profesja: Elder Druid
Gildia: Black Rose
Świat: Nerana
Poziom: 150
Poziom mag.: 75
|
![]() 2 Dni temu typ robił trapy ... to je rozwalałem i teraz lata jak ciec za mną dobrze ze już będzie pacc i noobka nie zobaczę .
![]()
|
![]() |
#7162 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 10 2007
Lokacja: Prudnik
Imię: Son of Fertia
Gildia: Black Rose
Poziom mag.: 75
|
![]() Dzisiaj rano na pohu odwiedził nas dziwny gość...
ciekawe czego chciał ![]() ![]()
![]() |
#7163 |
Użytkownik Forum
|
![]()
Elvinuz. Ostatnio edytowany przez Misterio - 06-12-2007 o 17:38. |
![]() |
![]() |
#7164 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2007
Imię: Braveheart'Evil
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Happy Friends
Poziom: 50+
Skille: 9/9
Poziom mag.: -1
|
![]() @Deriv:
z kąd wiesz że niezobaczysz tego "ciecia" bo będziesz miał pacc... przecierz on też ma xd |
![]() |
![]() |
#7165 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2007
Lokacja: w domu ;*
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thorian Pall
Gildia: Gazenbelger
Skille: 97/72
Poziom mag.: 23
|
![]() @Deriv
co do ofa powiem tyle "to smutne" :< co do gm'a jak go nie ma zle, jak jest jeszcze gorzej ~~
16:24 Dziecko from Jungle [43]: a ja jestem dzieckiem neo 16:24 Dziecko from Jungle [43]: ;o wiedziałem to od zawsze xd 16:49 Zrywna Szkapa [81]: kurna 16:49 Zrywna Szkapa [81]: dzis zasnalem w autobusie XD 19:23 Bovner [140]: kurwa jebniesz jak ci cos powiem 19:23 Bovner [140]: jest piatek... a ja co ? przepisuje zeszyt z religi -.- lols xd |
![]() |
![]() |
#7166 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2007
Lokacja: Koszalin
Imię: Daidrax
Gildia: Criminology
Poziom: 128
Skille: 90/70
Poziom mag.: 22
|
![]() Witajcie,tak ze jestem tu nowy.. w koncu aktywowałem konto.Postaram sie tak ze wklejac jakies zdjecia
![]() Pozdrawiam! |
![]() |
![]() |
#7167 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 11 2006
|
![]() DERIV FERTIA
Po pierwsze , nie będe sie zniżał tak nisko żeby wyzywać na forum internetowym , prostaku.. ![]() Po drugie akcja = reakcja ( chyba nie myślicie że traciłbym czas dla jakiegoś pionka ) zaatakowal kilka razy moje orki , a teraz będzie za to płacił za każdym razem kiedy tam jestem po 3 , nie wpierdzielałem Ci sie w expa jak to napisałeś , tylko całkowicie Ci go zabierałem , Twoje skille pozostawiają wiele do zyczenia , jezeli nie jesteś w stanie z broni dystansowej zabrać nawet 30 % doświadczenia szybciej niż ja , to mam nadzieje że po update Twoj paladyn i pacc ktorym sie tak podniecasz stanie sie bezuzyteczny , speary będą jeszcze słabsze ( zasięg ) , i tak jak już powiedziałem nie mam zamiaru Cie nigdzie szukać bo na to nie zasługujesz Pozdrawiam całą resztę , Pluszowy |
![]() |
![]() |
#7168 | |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7169 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 09 2007
Lokacja: Thais
Imię: Abramitha
Profesja: Knight
Gildia: Undead Family
Skille: 80/80+
Poziom mag.: 6
|
![]() Gz Wszystkim ;] I zgadzam sie z Pluszako i jak nie masz o czyms pojecia to nie pierdol glupot. Bo to ze probujesz pisac takie brednie jest zalosne i jak nie radzisz sobie z expieniem na ofie to proponuje skoczyc na dwarfy albo roty... Pozdrawiam srodkowym palcem
![]() ![]() __________________________________________________ ________ Pzdr: -[CHAR]Matti of Nerana[/CHAR] -[CHAR]Denia Amayel[/CHAR] -[GUILD]Undead Family[/GUILD] |
![]() |
![]() |
#7171 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2007
Lokacja: Kraków
Imię: Calmin Fen
Profesja: Elite Knight
Gildia: Matsunai
Poziom: 80
Skille: 76/73
Poziom mag.: 6
|
![]() Scartex
Gratz IvI i ful Wariora. 2xUP Gratuluje skili. UP haha YEAH, jak ja długo na to czekałem: ![]() Pozdrowienia dla ludzi którzy pomogli mi się tu dostać, mimo że sami nie mają (chyba) tego questu: ![]() Fajne zejście na -2: ![]() No i końcowy loot: ![]() Klikać, i się zapisywać! http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1931246 Pozdrawiam Cal
Pomóż! Każda złotówka się liczy! http://rys.wwf.pl/ Demokracja to ustrój w którym dwóch pijaków z pod mostu, stanowi większość wobec Profesora Uniwersytetu! Sami oceńcie: http://www.maxior.pl/film/17990/TVN_o_Tibia http://www.maxior.pl/film/54735/Tvp_3_o_Tibia http://www.maxior.pl/film/76140/Wywiad_z_Tibyjczykiem Ostatnio edytowany przez Aneviv - 07-12-2007 o 00:44. |
![]() |
![]() |
#7173 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2007
Lokacja: Lublin
Imię: Michael Izzor
Gildia: Dark Souls
Poziom mag.: 49
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7174 |
Użytkownik Forum
|
![]() y0 jestem nowym uzytkownikiem forum nerany chcialbym wam pokazac mojego pierwszego ss'a z mojim adv~
![]() ![]() Aktualnie mam Skille 72/60 8 mlvl 10 lvl i 50 fishing~~ Pzdr For Esieq'Evil ![]() Ostatnio edytowany przez Atasuke - 08-12-2007 o 11:44. |
![]() |
![]() |
#7175 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Ortografia rox
![]() A tak btw. Wiekszego SSa sie nie dalo ?;>
![]() |
![]() |
#7176 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pozdro Scartex /Geaster i inni
a tym sie zajmuje od kiedy skonczylem z tibia ;pStaty takie sobie ale gram 3 tyg^^ ![]() http://imageshack.us] ![]()
#7177 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2007
Lokacja: Wrocław
Imię: Za dużo ich było : p
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Teraźniejszy
Poziom: 007
Skille: elo
Poziom mag.: 99
|
![]() @up
taaaa fragi na noobach kazdy umi nabijac , przeszedl bys do CT i ciekawe jakie bys mial staty =S zreszta 21 -1 dla terro mowia wszystko =\ jestes fajny p0zdr0 ! @Topik Gratz wszystkim ! :d p0zdr0 dla Szkapa nooba ![]() @daln ja nie mowie ze jestem pro elo elo maksi king plajer w csa ale zal mi takich ludzi bijacych fragi na noobach i pozniej wstawiajacych ssy na forum ze jaki to on jest pro CS Evul player :S Ness Signed.
wiesz jaki jest Twój problem? Ciebie niema ' Ostatnio edytowany przez neSSonka - 07-12-2007 o 17:34. |
![]() |
![]() |
#7178 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Silesia Inferior
Imię: Xevezq
Profesja: Knight
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 166
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
@Alendzio Daj ip serwa plzzz
![]() |
![]() |
#7179 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2007
Lokacja: w domu ;*
Imię: Thorian Pall
Gildia: Gazenbelger
Skille: 97/72
Poziom mag.: 23
|
![]() nudzilo mi sie po szkole :<
![]()
16:24 Dziecko from Jungle [43]: a ja jestem dzieckiem neo 16:24 Dziecko from Jungle [43]: ;o wiedziałem to od zawsze xd 16:49 Zrywna Szkapa [81]: kurna 16:49 Zrywna Szkapa [81]: dzis zasnalem w autobusie XD 19:23 Bovner [140]: kurwa jebniesz jak ci cos powiem 19:23 Bovner [140]: jest piatek... a ja co ? przepisuje zeszyt z religi -.- lols xd |
![]() |
![]() |
#7180 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2007
Imię: Braveheart'Evil
Gildia: Happy Friends
Skille: 9/9