![]() |
#41 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 12 2007
Świat: Candia
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2004
Lokacja: Praszka
Profesja: Elder Druid
Świat: Calmera
![]() |
![]() ludzie ale macie problemy....update bedzie świetny te zywioły i wogole....gram druidem od '04 i jest git..nigdy nie narzekałem...i tak nigdy nie wrocimy do starej dobrej tibi 7.1-7.4....no cóż...szkoda ze dali czepki i te badziewne boje....mogli dac zwykla line
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Voldus-Knight
Profesja: Elite Knight
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
Poziom: 183
Skille: 97/94
Poziom mag.: 9
|
![]() Człowieku myślisz że utrzymanie serwerów pod grafikę 3D jest takie samo jak za grę 2D ? Nawet jeśli powstała by Tibia 3D to na pewno byś w nią nie grał bo nie była by za darmo. Grafika jakości WoWa ? Tibia jest taka jaka jest i to sprawai że ludzie w nią grają. Ja gram w nią właśnie z powodu grafiki. wiec spadaj dzieciaku
10:08 Zdzihu Wielki [191]: voldus to magson na mc!!! 19:37 Pogromca Loony [181]: nie zawsze daja 19:37 Voldus-Knight [128]: to tak jak bys mówil o kobietach xD ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2006
Lokacja: Ursus
Imię: Vicioustoris Dyrusa
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Rulers of dark
Świat: Astera
Poziom: 85
Skille: xx/24
Poziom mag.: 64
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#46 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 11 2005
Lokacja: Raczki
Imię: Samurai
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Samurai Temple
Świat: Antica
Poziom: 60
Skille: 80/65
Poziom mag.: 19
|
![]() Cytuj:
![]() "zal.pl" to wlasnie takie nooby jak Ty.... boshe skad sie tacy biora omg:/ |
|
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2007
Lokacja: europa
Świat: Harmonja
Poziom: 80
Skille: 82/66
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 05 2006
Lokacja: Rybnik
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Świat: Pandoria
![]() |
![]() @Weczer
Pewnie w wodzie będzie prot zone... trochę chore bo przed pk będzie można łatwo uciec ![]() ![]() @topic Łóżka spoko, bo tym niebieskim rzygać się chce, a pływanie to jakieś takie... głupie. Niezbyt mi pasuje do klimatu tibii.
#49 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2007
Lokacja: europa
Świat: Harmonja
Poziom: 80
Skille: 82/66
|
![]() Cytuj:
też mnie tacy wkurzają, ku..wa narzekają a potem bedą z też korzystać i dalej narzekać.. pf :/ |
|
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2007
Lokacja: pl?
|
![]() Tytuł tego rocznego upadate:
,,Welcome to Hell" or ,,The Sims: Tibia" Dobrze niech się Tibia rozwija ale niech pomyślą zanim coś wprowadzą No już bez przesady exp i łóżka fajny pomysł, ale to pływanie... ![]() Powoli zaczynam myśleć że ten czas spędzony w Tibi poszło w... |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 11 2007
Lokacja: Warszawa (L)
Stan: Na Emeryturze
Imię: Grzelu Rook
Świat: Honera
Poziom: 33
Skille: 64/48
Poziom mag.: 10
|
![]() żal nooby i h*j wam przeszkadza że łużka wyglądają jak w simsach róbcie to co przed upem nie zwracajcie uwagi że jakiś EMDEWU pluska sie w wodzie i bawi sie piłeczko zamiast expic. HUJ WAS TO OBCHODZI JAK NIE CHCECIE GRAć W TIBIE BO TIBIA SCHODZI NA PSY TO IDZ POGRAC W MARIO TAM PRZYNAJMNIEJ SKAKAC MOZNA.
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2007
Profesja: Elite Knight
Gildia: Flip Mode Crew
Świat: Danera
Poziom: 95
|
![]() Z tymi pływalniami to przegięci trochę, bo przecież tibia to niby w starożytnych czasach i w ogóle... łóżka spoko.. ale moim powinni popracować nad tymi mass kickami i atakami ddos etc.. ;/
|
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2007
Lokacja: Niemcy
Gildia: Age Of Empire
Świat: Harmonia
|
![]() Ja tu czuje w tych pomysłach CipSoftu Giertycha!
Najpierw moncił w szkołach, a teraz zaczyna klimat RPG w Tibi niszczyć.. No a teraz na serio. To z tym party to świetny pomysł ale pływanie?? xD Ciekawe kiedy wprowadzą pontony haha Mam nadzieje że w przyszłym upade (boje się że w kolejnym newsie) nieprzeczytam informacji typu: Od teraz postać niebędzie mogła expić non stop, będzie musiała sie załatwiać, jeść, i mieć troche rozrywki... To się robi troche jak Simsy. Ciekawe po co wprowadzili nowe łużka ![]() Ogólnie to mi sie ten upade podoba. Niemoge się doczekać nowych czarów dla Druida, bo mam już dość jego słabości ![]() Zobaczymy co dalej. Pozdrawiam Hornswoggle
![]() |
#54 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 11 2006
Lokacja: o.Olsztyn
|
![]() Buhahah pływanie! xDD no to z tym dowalili ; ale fajnie zawsze sobie chciałem popływać w tibi
![]() Dobrze że wprowadzili "specjalne granice"(niby przed rekinami xd) bo pewnie były by już sytuacje takie jak ta xD \/ ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
|
![]() ta to wyobraźcie sobie tibię za 10 lat(jesli bedzie)
helikoptery samochody bronie palne... niepodoba mi sie to zbytnio |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2005
Lokacja: Stargard
Poziom: 187
![]() |
![]() boże narzekacie i narzekacie ... tacy wspaniali jesteście to wymyślcie coś lepszego ... a jak sie tibia nie podoba istnieją magiczne przyciski [ALT] + [F4] ...
tęsknicie do tibi 7.4 w której wbiliście swój 20 lvl i ciągneliście guarda pod samo wejście tak aby nikt nie mógł grać ... jak ktoś padł to mieliście brudne krzeslo i przyjemnosc ... cipsoft nie zawsze ma najlepsze rozwiązania ale pamiętajcie że są na pewno LEPSZE OD WASZYCH ...
#57 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 10 2007
Imię: Paladin Xaris
Świat: Nova
Poziom: 22
Skille: 52/35
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() A do pływania będzie potrzebny PACC
|
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2007
Lokacja: pl?
|
![]() Wiesz co tutaj akurat bym się spierał
Ile ankiet wprowadzą lub wprowadzili w życie, a niektórzy się tak starają żeby tylko upiększyć tą grę, a oni to po prostu OLEWAJĄ. Ja jestem za Tibią 7.4-7.6 Nie lubisz tej Tibii, bo padałeś swoim 14lvl sorca z p-setem? |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2005
Lokacja: Ostrzeszów
Skille: 13/37
![]() |
![]() Letni update 2008 - dostaniemy wielblady
Zimowy update 2008 - dostaniemy renifery Letni update 2009 - Otwarcie pierwszego nocnego klubu w Venore. Zimowy update 2009 - Nowe boisko do hokeya na lodzie! ...
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2006
Lokacja: Rypin
Imię: Paldir Deathspage
Profesja: Druid
Świat: Secura
Poziom: 40
Poziom mag.: 40
|
![]() Wszystko ok, ale pływalnie i czepki wg mnie lekko nie pasują do świata fantasy.
|
![]() |