![]() |
#4641 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
gora po co dawałeś ten ss? to tylko dowodzi jak jesteś uzależniony od tej gry. Proszę bardzo ostatni tydzień: ![]() Dziś 1 godzina bo albo się skończyła stamina albo robisz druida na nowy update. W sumie to nie moja sprawa ale jak innym już jedziesz to popatrz na siebie. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#4642 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Sri Lanka
Stan: Na Emeryturze
Imię: Edmund pogromca ratow
Profesja: Rookstayer
Gildia: Supreme team
Świat: patrz na metce
Poziom: -39
Skille: 09/02
Poziom mag.: ?
|
![]() Dobra przyznaje sie, że sharuje bo na debila wyjde.
Ten drugi zawsze każdego zrugać musi.... Ja jak już to tylko Mefiego i Shadowa, ale inteligentnymi tekstami a nie "wy*******aj" (patrz wcześniejsze posty). Nie ja grałem o drugiej. Shadow, nie szukaj czegoś na siłe bo i tak nic ci po tym. Próbujesz zawsze udowodnić swoją wyższość nad każdym. Po za tym, że przegrywasz to jeszcze nie umiesz tego sobie uświadomić. A co do dzieciaka to już ci coś mówiłem.pff, jeszcze jedno, czemu nie skontrujesz tego co wcześniej napisałem tylko znów nowych horyzontów szukasz? Riten_lum Tak tak idź w ślady Shadowa. 1 owner grał tym charem od tąd, jak ja grałem Yberssym (7.92), później sprzedałem tego rycka i dołączyłęm się do niego. Właśnie temu nie gram sam bo tyle czasu bym nie pojechał. Zresztą nie narzekam na brak czasu na spotkania z kumplami, treningi itp. A wczoraj nie było ochoty na expa i namówiliśmy kumpli na dłuższą konwersację. Zresztą NIGDY nie uciekłem ze szkoły żeby grać, czy też celowo nie poszedłem (Yanchaa). edit: Shadow, przyznaję się, że gram niekiedy o 6 czy 5.40. U mnie nie wstać o 5 to jest tak jak wyjść z ubikacji z nie podtartą du*ą, ale mam jakieś priorytety. Najpierw się uczę, później jem, a jak zostanie czas to expie. Kto rano wstaje temu pan Bóg daje. Lubie długo spać, ale ograniczam to, bo jednak spanie to strata czasu :{. Wcześnie wstaje od 4 klasy i to jest już u mnie na pożądku dziennym.
16:29 Astor Bentore [34]: a jak te blessy wygladaja? 21:50 Don Dagoth [96]: ej wiecie ze even jest jak keczup? 21:50 Don Dagoth [96]: kazdy w niego laduje parowe xd 18:19 Dekowa [56]: dlaczego jak sie hunci szybciej m lvl dize? 16:45 Adriano Imperatore [92]: ey, powiedzcie mi kto ma dobre stosunki z mefim 16:45 Aaron Dark Bolter [57]: psycholog xD 12:45 Mefi Knightt [97]: eric a dasz mi mondrake Ostatnio edytowany przez gora - 07-12-2007 o 08:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4643 | ||
Zbanowany
|
![]() Popelniles najwiekszy blad, jaki mozna popelnic w tibii przyznajac sie na publicznym forum, ktore odwiedza tysiace uzytkownikow, ze dzielisz konto z inna osoba
Cytuj:
![]() Cytuj:
Na twoim miejscu nie przyznawalbym sie do sharowania, bo sporo cie to bedzie kosztowac. Edit: serio jestes ze Sri lanki ? ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Even - 07-12-2007 o 12:02. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4644 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2006
Lokacja: Hell
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rushofa
Profesja: Royal Paladin
Gildia: flying pigs
Świat: Pacera Rox
Poziom: 240
Skille: 101/79
Poziom mag.: 27
![]() |
![]()
![]() |
#4645 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dobra dzięki wszystkim za gre i rywalizacje/zawiązywanie sojuszy. Za to, że towarzyszyliście mi przez cały okres jak grałem w tą grę. Mam już dość tego. Przyznałem, że sharuje bo nie chciałem wyjść na debila przed idiotyczne wypowiedzi kumpla. Teraz grałem z nudów, a nie nałogu, Yberssym bardziej szarżowałem dla Levelka.
Jakby ktoś z was zapytał jakiegoś mojego lepszego kumpla to byście raczej zmienili zdanie. Grałem w tę gierkę głównie dla kumpli oraz podszkolenia i sprawdzenia swojego angielskiego, bo to jest moja pasja. Jak wspomniałem wcześniej, grałem na luminerze od początku servera charem "genarus", byłem w ToD i wogule, pózniej przeszedłem na Berylie, ale jakoś chciało się wróćić na stare progi, więc to uczyniłem (tak do kumpli). Tu poznałem fajnych ludzi (br również). Miłego grania, będę może na forum jeszcze wpadać. @Even I tak będę wstawać o 5 ![]() ![]() Dzięki, że zawsze przyprawiałeś forum w odrobinę rozrywki, bo niektórzy tylko wrzucali screeny z maniaczenia (ja komentowałem i wrzucałem^^) Jak pragniecie odsieczy to sobie reportujcie mnie za sharing, nie będę płakać. Mam jedną prośb, niech nie robi tylko tego Shadow, bo wtedy nie dostane tak upragnionego przez każdego bana (patrz jego posty na forum tibia.com). Tak więc wielkie dzięki każdemu wymienionemu powyżej i nie tylko (Tomcio Xarc, Zona Juniora, Ely Blink, Adriano Imperatore, Yambas, Yaturn, Yanchaa, Eric Maloney, Edu The Dark Apokalipse, a także całej reszcie).
16:29 Astor Bentore [34]: a jak te blessy wygladaja? 21:50 Don Dagoth [96]: ej wiecie ze even jest jak keczup? 21:50 Don Dagoth [96]: kazdy w niego laduje parowe xd 18:19 Dekowa [56]: dlaczego jak sie hunci szybciej m lvl dize? 16:45 Adriano Imperatore [92]: ey, powiedzcie mi kto ma dobre stosunki z mefim 16:45 Aaron Dark Bolter [57]: psycholog xD 12:45 Mefi Knightt [97]: eric a dasz mi mondrake |
![]() |
![]() |
![]() |
#4646 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2006
Lokacja: Siedlce
Imię: Don Mokate
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Mystic Warriors
Świat: Luminera
Poziom: 104
Poziom mag.: 67
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4647 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2005
Imię: Don Dagoth
Profesja: Elite Knight
Gildia: Jolly Rogers
Poziom: 111
Skille: Najs
Poziom mag.: 8
|
![]() 2UP:
Ciekawe ile wytrzymasz bez pixelków. Zresztą mało mnie obchodzi już ta gra i ludzie w niej, ciesze się że jebnąłem w cholere to coś i mam fajniejsze sposoby na spędzanie czasu. Każdy z was zresztą dojdzie do takiego wniosku po pewnym czasie. Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Don Toro - 07-12-2007 o 13:59. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4648 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 11 2007
Lokacja: Lidzbark
Imię: Shadow ofc
Profesja: Elder Druid
Poziom: 156
Skille: 27
Poziom mag.: 75
|
![]() @asuaushu ktoś tam
Dedaw sharuje konto juz raporta daje na tibia.com nara |
![]() |
![]() |
![]() |
#4649 |
Zbanowany
|
![]() Jak naprzyklad granie w Lineage 2?
![]() @gora Jakby co zapraszam do Islandii tutaj mozesz byc jedna noga w Europie a druga w Ameryce ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4650 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4651 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
No i gratz prawie wszystkim UP. @DOWN: LOL XD teraz to ty zrobiłeś "to dopiero owned" ![]() Ostatnio edytowany przez Riten_lum - 07-12-2007 o 17:04. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4652 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4653 |
Zbanowany
|
![]() Even do tego trzeba miec jeszcze spostrzegawczosc
na wiekszosci ss'ow lub ich komentarzu pisze "owned" ..a wiec dalem cos co jest bardziej owned niz pwned co do "dennego zdjecia" to jednak lepiej takie niz spamowac jak ty nie dajac zadnego ; / no i "owned" bo wreszcie (jak na taki lvl) kupilem pacc.. tego pewnie tez nie zauwazyles. no trudno doczepiaj sie byle czego, nie przeszkadza mi to.. i tak chyba nigdy nie miales racji ;s edit: "Użytkowników czytających ten temat: 14 (zarejestrowanych: 8, gości: 6) zbanujMniePlx, Pavel321, Xelius, zakizaki2, Poli1710, gora, Even, Like_Shadow " eh czy to znowu jakis frajer podszywa sie pod innych ? =/ no nic zobaczymy co wymysli Ostatnio edytowany przez zbanujMniePlx - 07-12-2007 o 17:11. Powód: kogz |
![]() |
![]() |
![]() |
#4654 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja miałem dużo czasu wolnego po sprzedaniu Yberssa. Potem sobie dorabiałem na Adriano, ale nie maniaczyłem, ten drugi więcej grał.
@Even Nie nawidzę Polski (reportnijcie policji) i ~!@#$ mnie obchodzi to państwo. Chętnie bym wyjechał, ale jakoś jeszcze nie ma jak. Cóż przyszłość mnie jakoś pokieruje, ale ja na pewno tu nie zostane. Siedź sobie narazie w samotności w tym iglo, czy gdzie tam mieszkasz. @ Don Toro Spoko jak zatęsknie to wejde tam na jakiś OTSik żeby się pobawić. O tym sharowaniu musiałem napisać, bo nie lubię czegoś ukrywać i być nie szczery, tym bardziej, że wszystkie debilaszcze posunięcia kumpla spadły na moje barki.
16:29 Astor Bentore [34]: a jak te blessy wygladaja? 21:50 Don Dagoth [96]: ej wiecie ze even jest jak keczup? 21:50 Don Dagoth [96]: kazdy w niego laduje parowe xd 18:19 Dekowa [56]: dlaczego jak sie hunci szybciej m lvl dize? 16:45 Adriano Imperatore [92]: ey, powiedzcie mi kto ma dobre stosunki z mefim 16:45 Aaron Dark Bolter [57]: psycholog xD 12:45 Mefi Knightt [97]: eric a dasz mi mondrake |
![]() |
![]() |
![]() |
#4655 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja miałem dużo czasu wolnego po sprzedaniu Yberssa. Potem sobie dorabiałem na Adriano, ale nie maniaczyłem, ten drugi więcej grał.
@Even Nie nawidzę Polski (reportnijcie policji) i ~!@#$ mnie obchodzi to państwo. Chętnie bym wyjechał, ale jakoś jeszcze nie ma jak. Cóż przyszłość mnie jakoś pokieruje, ale ja na pewno tu nie zostane. Siedź sobie narazie w samotności w tym iglo, czy gdzie tam mieszkasz. @ Don Toro Spoko jak zatęsknie to wejde tam na jakiś OTSik żeby się pobawić. O tym sharowaniu musiałem napisać, bo nie lubię czegoś ukrywać i być nie szczery, tym bardziej, że wszystkie debilaszcze posunięcia kumpla spadły na moje barki. Właśnie dotarła do mnie nowa książka prosto z Allegro, więc przez najbliższe dni będę odpowiadać mało wyczerpująco albo wogule. Pozdro :***
![]() |
![]() |
![]() |
#4656 |
Zbanowany
|
![]() @up
Sam jestes iglo. Po 1. Nigdzie nie wyjedziesz, bo trzeba znac jezyki, a ty nawet polskiego nie znasz. po2. nie iglo. Islandia jest krajem zimnym, ale nie bardzo zimnym..., poniewaz sa tam ciepłe prady, ktore troche ogrzewaja ta biedna wysepke, gz znajomosci swiata..., i oczywiscie zobacz sobie gdzie islandia lezy, bo pewnie nie wiesz |
![]() |
![]() |
![]() |
#4658 |
Zbanowany
|
![]() UP:
Idź staremu rodzyny z dupska wybierać. Ja nie wiem, skąd wizieli takie ludzkie gowno jak ty. Powinni ci zabrac komputer i dla nauczki pare razy po ryju kablem strzelic. NIE SCIAGAC NIC BO TO KEYLOGGER Data dołączenie mówi sama za siebie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4660 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |