|
|
#1261 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2006
Imię: Astaroth Silverwind
Profesja: Elite Knight
Gildia: Wanted
Świat: Azura
|
no no, cors sensownie nareszcie
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#1262 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2007
|
bla bla bla bla bla
Ostatnio edytowany przez niemogewymyslecnicka - 15-12-2007 o 18:44. |
|
|
|
|
|
#1263 |
|
Użytkownik Forum
|
Rozwaliło mnie to "Thanks to : (ble ble ble) Silver Banit (ble ble ble)". xD Czy Ty aby na pewno wiesz, że to jest Tegax ? Czyli największy noobek świata, największy krętacz i w ogóle gość, któremu pewnie rodzona matka nie ufa ?:s A ogólnie to film wg. mnie słaby.
Pozdrawiam ...
_/Wanted 20:20 Sir Pinio: sandra mokra ma, gdy heg jej buzi da Obraźliwa to jest Twoja morda. : ) |
|
|
|
|
|
#1264 |
|
Zbanowany
|
@Kiks
Chodzi o to klocku, ze w walce bez bota i bez szpiega jestescie tak na prawde bez szans. @Cors Z lekka do dupy robi sie masslog z wiedza, ze szpieg jest na ventr i juz wiedza ilu nas jest itd. To bardzo obniza morale druzyny przez co nie chca wychodzic na bitwe. To samo tyczy sie bota. Z reszta dla nich piszesz sensownie bo ich chwalisz. Dlatego sie tak chlopaki podjarali . |
|
|
|
|
|
#1265 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 05 2006
Lokacja: Wrocław
Imię: Etan Marth
Świat: Berylia
|
Witam ,mam pytanko, czy na Azurze sie da grac? Jestem lekko zirytowany ludzmi z mojej gildii na Berylii (15~ battle przegranych pod rzad), dlatego wolalbym poznac nowych ludzi, ogarnietych.
No i takie podstawowe informacje, to czy da sie grac, ile PA, ceny mnie nie obchodza, kto rzadzi itp. |
|
|
|
|
|
#1266 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2005
Lokacja: Kołobrzeg
Stan: Na Emeryturze
|
Cytuj:
Zrozum to że są po prostu lepsi. |
|
|
|
|
|
|
#1267 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
![]() No chyba że coś się zmieniło, ale po każdej wojnie Wanted mówiło, że teraz zapanuje pokój etc. etc. Oby tym razem się zmieniło ![]() @Ciri. Cors pisze sensownie, tak się składa, że nie jestem z Wanted, tak więc nie muszę byc cały happy, że ich chwali. Po prostu pisze jak było. Opieranie wszystkiego na szpiegu i bocie jest lekko mówiąc... To tak jakby niemcy się skarżyli, że przegrali II WŚ bo Polacy rozszyfrowali enigmę a USA miało atomice.. |
|
|
|
|
|
|
#1268 |
|
Użytkownik Forum
|
Co do PA na Azurze to jest obecnie zakaz jego robienia. Jeżeli staniesz się ofiarą tego bez żadnego powodu, skontaktuj się z liderami Wanted a coś z tym zrobią. ; )
Pozdrawiam ...
_/Wanted 20:20 Sir Pinio: sandra mokra ma, gdy heg jej buzi da Obraźliwa to jest Twoja morda. : ) |
|
|
|
|
|
#1269 | |
|
Zbanowany
|
Cytuj:
Jakby to powiedzial moj profesor historii: "Wszyscy zartujemy". @Mesar Nie sa lepsi xD po prostu wygrali . |
|
|
|
|
|
|
#1270 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
Napisałem Silver Banit a nie Tegax bo właśnie tak miał wyglądać film Napisałem Hetes a nie .... bo tak własnie miał wyglądać film Zauważyłeś, że wszystkie zdjęcia są to stare zdjęcia z dawnych czasów ? |
|
|
|
|
|
|
#1271 |
|
Użytkownik Forum
|
Zauważyłem, że są stare, ale wciąż nie wiem o co Ci w takim razie chodziło.
Pozdrawiam ...
|
|
|
|
|
#1272 |
|
Użytkownik Forum
|
Chodziło mi o podziękowanie dla SILENT FORCE i za dobre wtedy czasy oraz dla moich przyjaciół...
O Wanted nie zrobiłem, nie dałem nowych fot np Tegaxa zamiast Silvera bo teraz Azura to Jeden Wielki Śmietnik ! Napisałeś "Co do PA na Azurze to jest obecnie zakaz jego robienia." Bez powodu wczoraj (?) Lord Sensej PA mi kumpla na żółwiach i kazał wysłać Bohy do dp ![]() Ostatnio edytowany przez niemogewymyslecnicka - 09-12-2007 o 00:25. |
|
|
|
|
|
#1273 |
|
Użytkownik Forum
|
Chyba nie myślałeś, że Urb pstryknie palcami i PA się skończy... Jak mówiłem, niech Twój kumpel skontaktuje się z Drazem, Urbem, Dragiem czy Marjolą.
I dlaczego twierdzisz, że Azura niby to "Jeden Wielki Śmietnik" (nie mam pojęcia czemu dużymi literami, ale Ty tak napisałeś ... )?Pozdrawiam ...
|
|
|
|
|
#1274 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2006
Lokacja: W domu
Stan: Usunięty
Imię: Sirkiks
Gildia: W*A*N*T*E*D
Świat: Premia
Poziom: 262
Skille: 99/98
Poziom mag.: 11
|
Ciri,ciri brak mi sil na twoja glupote
JEzeli twierdzisz, ze bylismy slabsi to dlaczego wygralismy wojne ?? Glownie zawsze lepsi wygrywaja, nie ?Wiesz my lekko tez nie mielismy podczas tej wojny... na samym poczatku mina, ktory okradl Urba >.>,pozniej hacki Wolfghana,faurona, czy urba, ktory stracil wszystko + nasze gildiwe siano. No ale coz jakos sie podnieslismy i zwyciezylismy, ha ! ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#1275 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2006
Stan: Niegrający
|
Cytuj:
![]() Co do sytulacji na Azurze.. szczerze to jedyny serw na ktorym od samego poczatku sie tluka, to robi go unikalnym i najbardziej beznadziejnym, a komiczne postaci jak Draz, Urb, Drago, nadaja tej wojnie nutki smiechu, jednym slowem Kabaret ![]() PS Zakaz PA na Azurze? (Lezy na ziemi i zwija sie ze smiechu) Zejdzcie na ziemie, to jest niemozliwe. A jezeli tak to dlatego teraz nie Abusuja ludzi zeby sobie nazbierali itemkow, i dopiero wtedy ich trafic, typowe myslenie chołoty z Łonted <śmiech>
Rispekt dla najwyzsza Prawda, przeciez to najwiekszy wojownik azury! rotfl Ostatnio edytowany przez DetiVo - 09-12-2007 o 14:36. |
|
|
|
|
|
|
#1276 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 28 07 2007
Stan: Na Emeryturze
|
Skąd Ty o tym wszystkim wiesz , co Ty wróżką jesteś ??
Urbexx nie był sharowany z tego co prawie każdemu wiadomo, sharowany jest Ecrusher , więc nie p*erdol o Urbexxie :S On dał sobie deleta bo sie załamał, fakt faktem, to jest tylko gra, ale Urb grał kilka lat by to zarobić, i stracił to przez swojego "przyjaciela" w ciągu zaledwie kilku minut.Ale widać podniósł się i gra. |
|
|
|
|
|
#1277 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2006
Stan: Niegrający
|
Cytuj:
On sobie co chwila daje delete, i to wlasnie jest smieszne a zarazem zalosne. Ale co poradzisz, jak ktos non toper siedzi przez komputerem i nie ma zycia w rlu to tak juz jest.
|
|
|
|
#1278 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2006
|
Cytuj:
|
|
|
|
|
|
|
#1279 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2006
Imię: Astaroth Silverwind
Gildia: Wanted
Świat: Azura
|
bo wiecie, nosso mc flurry wybral lepsze zycie, a tibia to najwieksze gowno. a pewnie, co tam, siedzialem dniami i nocami i expilem, no to teraz wypada mowic ze tibia to najwieksze gowno i bla bla. szkoda tylko, ze nigdy nie wbiles wzej niz 82 levela durniu, na akcjach cie bylo najmniej a najwiecej gadales - typowe. tera sie musi powyzywac, od czasow starej wojny z dofem chyba go nikt nie zganil jeszcze.
Ostatnio edytowany przez Siggurdius - 09-12-2007 o 17:07. |
|
|
|
|
|
#1280 |
|
Zbanowany
|
1. To nie Minavand shakowal Ecrushera, tylko jego kumpel.
2. Wszystkie itemy i kasa gildiowa zostala wam zwrocona. A dlaczego? Sprawka Minavanda, powinniscie mu dziekowac klocki. 3. Chwilowa strata calego eq byla dobrym pretekstem na robienie PA na COF itd. 4. PA bylo jest i bedzie. Szczegolnie pod wodza Wanted. I nic tego nie zmieni. 5. Przeciwienstwem slowa slabszy nie jest lepszy, tylko silniejszy. 6. Jak mozna nie miec zycia w rlu? Mysl. RL = real life = realne zycie = nie wirtualne. 7. Adam sharowal Urbexxa i Ecrushera. Wszyscy to wiedza. Ponad polowa charow wanted na wojnie bylo sharowane wiec nie gadaj glupot. |
|
|
|