![]() |
#1261 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2006
Imię: Astaroth Silverwind
Profesja: Elite Knight
Gildia: Wanted
Świat: Azura
|
![]() no no, cors sensownie nareszcie
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1262 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2007
|
![]() bla bla bla bla bla
Ostatnio edytowany przez niemogewymyslecnicka - 15-12-2007 o 18:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1263 |
Użytkownik Forum
|
![]() Rozwaliło mnie to "Thanks to : (ble ble ble) Silver Banit (ble ble ble)". xD Czy Ty aby na pewno wiesz, że to jest Tegax ? Czyli największy noobek świata, największy krętacz i w ogóle gość, któremu pewnie rodzona matka nie ufa ?:s A ogólnie to film wg. mnie słaby.
Pozdrawiam ...
_/Wanted 20:20 Sir Pinio: sandra mokra ma, gdy heg jej buzi da Obraźliwa to jest Twoja morda. : ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1264 |
Zbanowany
|
![]() @Kiks
Chodzi o to klocku, ze w walce bez bota i bez szpiega jestescie tak na prawde bez szans. @Cors Z lekka do dupy robi sie masslog z wiedza, ze szpieg jest na ventr i juz wiedza ilu nas jest itd. To bardzo obniza morale druzyny przez co nie chca wychodzic na bitwe. To samo tyczy sie bota. Z reszta dla nich piszesz sensownie bo ich chwalisz. Dlatego sie tak chlopaki podjarali ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1265 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 05 2006
Lokacja: Wrocław
Imię: Etan Marth
Świat: Berylia
![]() |
![]() Witam ,mam pytanko, czy na Azurze sie da grac? Jestem lekko zirytowany ludzmi z mojej gildii na Berylii (15~ battle przegranych pod rzad), dlatego wolalbym poznac nowych ludzi, ogarnietych.
No i takie podstawowe informacje, to czy da sie grac, ile PA, ceny mnie nie obchodza, kto rzadzi itp. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1266 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2005
Lokacja: Kołobrzeg
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Zrozum to że są po prostu lepsi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1267 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() No chyba że coś się zmieniło, ale po każdej wojnie Wanted mówiło, że teraz zapanuje pokój etc. etc. ![]() ![]() @Ciri. Cors pisze sensownie, tak się składa, że nie jestem z Wanted, tak więc nie muszę byc cały happy, że ich chwali. Po prostu pisze jak było. Opieranie wszystkiego na szpiegu i bocie jest lekko mówiąc... To tak jakby niemcy się skarżyli, że przegrali II WŚ bo Polacy rozszyfrowali enigmę a USA miało atomice.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1268 |
Użytkownik Forum
|
![]() Co do PA na Azurze to jest obecnie zakaz jego robienia. Jeżeli staniesz się ofiarą tego bez żadnego powodu, skontaktuj się z liderami Wanted a coś z tym zrobią. ; )
Pozdrawiam ...
_/Wanted 20:20 Sir Pinio: sandra mokra ma, gdy heg jej buzi da Obraźliwa to jest Twoja morda. : ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1269 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Jakby to powiedzial moj profesor historii: "Wszyscy zartujemy". @Mesar Nie sa lepsi xD po prostu wygrali ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1270 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Napisałem Silver Banit a nie Tegax bo właśnie tak miał wyglądać film Napisałem Hetes a nie .... bo tak własnie miał wyglądać film Zauważyłeś, że wszystkie zdjęcia są to stare zdjęcia z dawnych czasów ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1271 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zauważyłem, że są stare, ale wciąż nie wiem o co Ci w takim razie chodziło.
Pozdrawiam ...
![]() |
![]() |
![]() |
#1272 |
Użytkownik Forum
|
![]() Chodziło mi o podziękowanie dla SILENT FORCE i za dobre wtedy czasy oraz dla moich przyjaciół...
O Wanted nie zrobiłem, nie dałem nowych fot np Tegaxa zamiast Silvera bo teraz Azura to Jeden Wielki Śmietnik ! Napisałeś "Co do PA na Azurze to jest obecnie zakaz jego robienia." Bez powodu wczoraj (?) Lord Sensej PA mi kumpla na żółwiach i kazał wysłać Bohy do dp ![]() Ostatnio edytowany przez niemogewymyslecnicka - 09-12-2007 o 00:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1273 |
Użytkownik Forum
|
![]() Chyba nie myślałeś, że Urb pstryknie palcami i PA się skończy... Jak mówiłem, niech Twój kumpel skontaktuje się z Drazem, Urbem, Dragiem czy Marjolą.
I dlaczego twierdzisz, że Azura niby to "Jeden Wielki Śmietnik" (nie mam pojęcia czemu dużymi literami, ale Ty tak napisałeś ... ![]() Pozdrawiam ...
![]() |
![]() |
![]() |
#1274 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2006
Lokacja: W domu
Stan: Usunięty
Imię: Sirkiks
Gildia: W*A*N*T*E*D
Świat: Premia
Poziom: 262
Skille: 99/98
Poziom mag.: 11
|
![]() Ciri,ciri brak mi sil na twoja glupote
![]() Wiesz my lekko tez nie mielismy podczas tej wojny... na samym poczatku mina, ktory okradl Urba >.>,pozniej hacki Wolfghana,faurona, czy urba, ktory stracil wszystko + nasze gildiwe siano. No ale coz jakos sie podnieslismy i zwyciezylismy, ha ! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1275 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2006
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Co do sytulacji na Azurze.. szczerze to jedyny serw na ktorym od samego poczatku sie tluka, to robi go unikalnym i najbardziej beznadziejnym, a komiczne postaci jak Draz, Urb, Drago, nadaja tej wojnie nutki smiechu, jednym slowem Kabaret ![]() PS Zakaz PA na Azurze? (Lezy na ziemi i zwija sie ze smiechu) Zejdzcie na ziemie, to jest niemozliwe. A jezeli tak to dlatego teraz nie Abusuja ludzi zeby sobie nazbierali itemkow, i dopiero wtedy ich trafic, typowe myslenie chołoty z Łonted <śmiech>
Rispekt dla najwyzsza Prawda, przeciez to najwiekszy wojownik azury! rotfl Ostatnio edytowany przez DetiVo - 09-12-2007 o 14:36. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1276 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 07 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Skąd Ty o tym wszystkim wiesz , co Ty wróżką jesteś ??
Urbexx nie był sharowany z tego co prawie każdemu wiadomo, sharowany jest Ecrusher , więc nie p*erdol o Urbexxie :S On dał sobie deleta bo sie załamał, fakt faktem, to jest tylko gra, ale Urb grał kilka lat by to zarobić, i stracił to przez swojego "przyjaciela" w ciągu zaledwie kilku minut.Ale widać podniósł się i gra. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1277 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2006
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
On sobie co chwila daje delete, i to wlasnie jest smieszne a zarazem zalosne. Ale co poradzisz, jak ktos non toper siedzi przez komputerem i nie ma zycia w rlu to tak juz jest.
![]() |
![]() |
#1278 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2006
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1279 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2006
Imię: Astaroth Silverwind
Gildia: Wanted
Świat: Azura
|
![]() bo wiecie, nosso mc flurry wybral lepsze zycie, a tibia to najwieksze gowno. a pewnie, co tam, siedzialem dniami i nocami i expilem, no to teraz wypada mowic ze tibia to najwieksze gowno i bla bla. szkoda tylko, ze nigdy nie wbiles wzej niz 82 levela durniu, na akcjach cie bylo najmniej a najwiecej gadales - typowe. tera sie musi powyzywac, od czasow starej wojny z dofem chyba go nikt nie zganil jeszcze.
Ostatnio edytowany przez Siggurdius - 09-12-2007 o 17:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1280 |
Zbanowany
|
![]() 1. To nie Minavand shakowal Ecrushera, tylko jego kumpel.
2. Wszystkie itemy i kasa gildiowa zostala wam zwrocona. A dlaczego? Sprawka Minavanda, powinniscie mu dziekowac klocki. 3. Chwilowa strata calego eq byla dobrym pretekstem na robienie PA na COF itd. 4. PA bylo jest i bedzie. Szczegolnie pod wodza Wanted. I nic tego nie zmieni. 5. Przeciwienstwem slowa slabszy nie jest lepszy, tylko silniejszy. 6. Jak mozna nie miec zycia w rlu? Mysl. RL = real life = realne zycie = nie wirtualne. 7. Adam sharowal Urbexxa i Ecrushera. Wszyscy to wiedza. Ponad polowa charow wanted na wojnie bylo sharowane wiec nie gadaj glupot. |
![]() |
![]() |