Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Iridia

Notki

Iridia Wydarzenia ze świata Iridia

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 08-12-2007, 10:53   #3001
adnincv
Użytkownik Forum

adnincv's Avatar

Data dołączenia: 01 11 2007
Lokacja: u Vikinga starego

Imię: Dax'rider
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Bongo team!
Świat: Iridia
Poziom: 74
Skille: 82
Poziom mag.: 17
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Darkneress Pokaż post
@Feav
Skończ z tym anni wbiłeś sobie do głowy , że on wystawił ten team nie mając żadnych dowodów , a ja wiem kto to zrobił , więc sorry , ale już cii i po pierwsze na czas anni nie był online , bo nie mógł a ta historyjka o klawiaturze jest prawdą , CoP i Ottomens to już inna bajka był w każdej gildii po 5 min dla zabawy , jeżeli taki z niego szpieg to dlaczego ściga go cały Texel i połowa Inv i dostaje hunty cały czas , ja wiem kto to powiedział Feav z tym asslicker i spy , bo widziałem , plotki robią swoje zresztą jak tak uważasz pogadaj z Mor'Grimmem i spytaj o niego , przyjebałeś się do Xol~ po tym anni , i ubzdurałeś sobie różne rzeczy + Thalic gadający głupoty na gc nic nie wiedząc ... a Thalic dlaczego tak gadał moge ci wytłumaczyć na pm .
@Riper
Powiem tylko jedno żal na twój temat szkoda się wypowiadać .
@Feav
Jeszcze jedno jak on mógł was wystawić z Anni jeżeli nie przyszedł na niego nawet to co w 3 chcieliście zrobić ? a chyba Inv~ chodziło by o zabicie was , ja pierdole kończe ta dyskusje na ten temat , bo plotki zrobiły swoje .
Borze co on robi ! XD

dobra, powaga xd, cala prawda o Xole~ :

Xole mial trzech ownerow, znali sie z reala. Grali nim do 100~ lvla, potem jeden owner, ktory wyjechal do Anglii zmienil pasy i zerwal kontakt ze swoimi realami. Jeden ma 60~ rp, drugiego nieznam, tyle ;]

wogule zamknij sje bo twuj stary hyba i rzal;/;/

koniec referatu o Xole, bo wg mnie nie jest warty napisania jednego zdania na tym forum

bey
adnincv jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 08-12-2007, 12:28   #3002
Diego325
Użytkownik Forum

Diego325's Avatar

Data dołączenia: 12 01 2007
Lokacja: Szczecin

Stan: Aktywny Gracz
Imię: -----
Profesja: Rookstayer
Poziom: ---
Skille: ---
Poziom mag.: --
Domyślny

Pomysł z biegnięciem na hellgate chociaż z początku uważałem za idiotyczny to jednak nie był taki zły. Moglibyście tam wbiec, a jakby mewtu poleciał za wami to tylko zamknać drzwi i trapnąć go na małej przestrzeni.
Jednak wykonanie... ten kto wpadł na ten pomysł nie wiedział ze nie ma kasy na klucz?

Mogliście też się rodzielić i tylko 1 miałby pz ale rozumiem że nie wiedzieliście ze przyjdzie ich tylu.

A ten tego..
To powinno dać wam do myślenia, że mewtu sam atakuje 4 osoby, to chyba logiczne jest, że coś się szykuje

Najlepszym lurowaniem wg mnie było to, kiedy "zlurowano Chealino na deserta!! To było pomyślane, wyglądało tak jakby "uciekający" chcieli za wszelką cenę pozbyć się pz, chcieli zatrzymać go mvalami i dzięki temu on uwierzył, że to on jest górą.

PS: Dota Kungen to jest gość xddd, będąc w trapie co rusz właził na górę i siekał z exori gran.

A kolejny dowód na to że ludzie z Invicty mają pojęcie o pvp to np to, że bardzo szybko nie mogąc was skutecznie przesunąć, gdy byliście na górze, to tam właśnie ustawili wszystkich swoich sorców, A ci na dole mieli starać się przesuwać.
Piszę to dlatego, bo niektórzy naprawdę by nie wiedzieli co zrobić tylko dalej by przesuwali . . .

Ostatnio edytowany przez Diego325 - 08-12-2007 o 13:39.
Diego325 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-12-2007, 12:44   #3003
Diego325
Użytkownik Forum

Diego325's Avatar

Domyślny

WTRĄCENIE!!

Zaraz pewnie posypią się na mnie różne takie ale...

Nie wiem co wy wszyscy czepiacie się tak Neztasa, chociaż nie znałem go dobrze, ale wg. mnie przynajmniej podchodzi on do tibii jak do gry, traktuje to jak zabawe (jak byłem z nim w Ethical to też ciągle na gc wierszyki były XD) To zdrowe podejście do życia, a nie ciągle tylko "kurwa, jebie i ja pierdole". A pozatym jak widzę na forum to ciągle wy go wyzywacie a on was wcale...

Kolejny plus dla tych nielicznych Polaków z Invicty to zachowanie na tym forum. Brak słów co do niektórych co się tu wypowiadają, chociaż większość zamiast pisać głupie posty milczy.
Ktoś kto na PUBLICZNYM forum w prawie każdym swoim poście używa "kurwa, huj, s*******aj" to gdy mówi używa ich jeszcze więcej.
A to, że co drugie słowo to "kurwa" świadczy tylko o tym, że brakuje nam słów, więc zastępujemy go "kurwą" = mamy mały zasób słownictwa = mała inteligencja ( KŁANIA SIĘ METODYKA, kto nie wierzy niech sobie sprawdzi)

Szacunek dla tych, którzy zamiast bluzgania używają np. ironii i niedopowiedzenia!!
Patrząc na posty Rosjanina krew mnie zalewa :<
stary 08-12-2007, 13:17   #3004
Firgasto
Użytkownik Forum

Firgasto's Avatar

Data dołączenia: 11 09 2007
Lokacja: Kraków

Domyślny

Kocham Cię Diego .
Firgasto jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-12-2007, 13:38   #3005
Elevarm
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 10 08 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Diego325 Pokaż post
WTRĄCENIE!!

Zaraz pewnie posypią się na mnie różne takie ale...

Nie wiem co wy wszyscy czepiacie się tak Neztasa, chociaż nie znałem go dobrze, ale wg. mnie przynajmniej podchodzi on do tibii jak do gry, traktuje to jak zabawe (jak byłem z nim w Ethical to też ciągle na gc wierszyki były XD) To zdrowe podejście do życia, a nie ciągle tylko "kurwa, jebie i ja pierdole". A pozatym jak widzę na forum to ciągle wy go wyzywacie a on was wcale...

Kolejny plus dla tych nielicznych Polaków z Invicty to zachowanie na tym forum. Brak słów co do niektórych co się tu wypowiadają, chociaż większość zamiast pisać głupie posty milczy.
Ktoś kto na PUBLICZNYM forum w prawie każdym swoim poście używa "kurwa, huj, s*******aj" to gdy mówi używa ich jeszcze więcej.
A to, że co drugie słowo to "kurwa" świadczy tylko o tym, że brakuje nam słów, więc zastępujemy go "kurwą" = mamy mały zasób słownictwa = mała inteligencja ( KŁANIA SIĘ METODYKA, kto nie wierzy niech sobie sprawdzi)

Szacunek dla tych, którzy zamiast bluzgania używają np. ironii i niedopowiedzenia!!
Patrząc na posty Rosjanina krew mnie zalewa :<
Nie do końca się z Tobą zgodzę.

Jeśli chodzi o Neztasa, znałem się trochę z nim i lubiłem go, poza tym obaj mamy podobne charaktery. Zaraz jak wróciłem z Niemiec w sierpniu i zobaczyłem, że jest w Anima Libera, napisałem do niego w grze coś w stylu 'huhu co to się porobiło?', no ale niestety nie dostałem odpowiedzi; potem jeszcze chyba z dwa razy coś mu pisałem, ale też dostawałem ignore, a pracowaliśmy przez moment na jednym forum nawet. Poza tym nie sądzę że tego typu zachowanie jest 'zdrowie', moim zdaniem jest to dokładna 100% odwrotnośc walących kurwami noliferów, płaczących po każdym dedzie i lejących krzesłami pół osiedla. Dla mnie zachowanie Neztasa, czyli bezsensowne posty typu ';;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;ppppppppppppppppppppppppp' oraz różne inne niewiele wspólnego mają z ironią; a jeśli już to jest ona wybitnie chybiona. Mi to wygląda na przejaw sztucznego afiszowania się w stylu 'mnie ta gra wisi, mam zdrowe podejście, traktuje to jako zabawę więc jestem PRO'.

Nie opowiadajcie głupot, że Tibia to szachy, warcaby czy partia CSa. Każdy ma w tej grze swoje cele i marzenia, każdy po coś gra, każdy zawiera przyjaźnie i poznaje wrogów, każdy o coś walczy, każdy postrzega tę grę na swój sposób. Jeśli ktoś ma 180 level i mówi że traktuje tę grę jako zabawę i mu wisi, to albo kupił postac, albo jest wyjątkowo płytki. Mi wiele razy zarzucano, że za bardzo jestem wciągnięty, że traktuję te grę jak rl, że wierzę w bajki itd.. A ja po prostu gram jak mi się podoba, nie zamierzam udawać ze nie jestem wciągnięty i że ta gra nie jest jakimś tam elementem mojego życia.

Poza tym Tibia ma to do siebie, że często w stylu gry postaci widac cechy tego, kto postacią gra. Dlatego taki styl zachowania to po prostu ucieczka przed pewnymi konsekwencjami tego co się robi. Jak się jest w gildii, bierze się odpowiedzialność za to, co ta gildia robi - dlatego ja np wyszedłem z Zen, kiedy nie mogłem patrzeć na ich chowanie głowy w piasek i dlatego jestem w Arcanium, bo oni jedyni walczą przeciw ludziom, których nie szanuję, którzy zniszczyli mój świat w tej grze i którym nigdy nie podał bym ręki w rl. Pewnie nikt z odwiedzających ten temat nie grał w rpg karciane typu D&D - a szkoda, tak właśnie powinno się grac w Tibie, skupiając całą swoją energię na tym, co się dzieje w grze, bez wyzwisk, udawania w jedną czy drugą stronę, czy płakania 3 dni, bo kostka 12ścienna wyrzuciła 7 a nie 8. Gramy w tę grę, wcielamy się nasze wypasione postacie , ponosimy odpowiedzialność za to co robimy i idziemy do przodu.

Mówcie co chcecie, ale w Tibie nie da się grac, twierdząc że 'gram dla zabawy i mnie to nie interesuje, a już zwłaszcza nie jestem noliferem' - jeśli tak, zabawę kończy się znacznie wcześniej niż level 180.

Dziś walczymy w takiej wojnie, jutro bedziemy walczyc w innej, pojutrze nie bedziemy walczyc wogole, dzis wyzywamy się z tymi, bratamy się z tamtymi, jutro będzie na odwrót, a pojutrze wszyscy o nas zapomną. Dziś kochają cię, bo poprowadziłeś PoI, jutro będą wymyślac cuda, by cię zniszczyc, dzis przyjaciel obiecuje ci, że bedzie ci pomagał do końca, jutro o tobie zapomni...

Ostatnio edytowany przez Elevarm - 08-12-2007 o 13:43.
Elevarm jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-12-2007, 13:46   #3006
Gruhard
Użytkownik Forum

Gruhard's Avatar

Data dołączenia: 02 10 2006
Lokacja: Zadupie Małe

Imię: Gruhard
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 90+
Skille: 5
Poziom mag.: 65
Gruhard ma numer GG 4263556
Domyślny

feav pierwszy raz widzę wypowiedz godną normalnego czlowieka, gz.

diego: dobrze mowisz

Viffarn odezwij sie na gg:7389318

/Bartek

EDIT: Eve, masz rację w wiekszosci co napisałes, ale mysle ze da sie grac po prostu 'from time to time' , gdy gra ci kapletnie zwisa i wchodzic jak naprawde nie masz juz nic innego do roboty. co wiecej da sie tak dojsc do 100 levela
Tatrahydrocannabinol pozytywny stan nawinął
Chmura słodko-mdła
To ta good sensimilla, ona
Cała zielona, w serce w bletce skręcona
Skona w moich szponach
Palona nie w gramach a w tonach!

Ostatnio edytowany przez Gruhard - 08-12-2007 o 13:52.
Gruhard jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-12-2007, 14:07   #3007
Yooshi
Użytkownik Forum

Yooshi's Avatar

Data dołączenia: 10 04 2007
Lokacja: krakow

Imię: Yooshimi
Gildia: Svensson
Poziom: 128
Domyślny

@ Diego My mielismy spontaniczna akcje po tym jak dota krzyknal ze lecimy po huxiego i zeby dzwonic po ludzi. Kash polecial knightem po huxiego, zaczal go atakowac, huxy go zabil i mial 15 min pz. Myslelismy ze mewtu nas odciaga specjalnie stamtad. Kash sie zastanawial czy maja massloga i postanowil zaryzykowac ... z tym ze sam zostal na wrl's xD szybko sie wszystko dzialo, zanim inni sie pojawili, oni juz mieli trapa na hellgate, wiec jaki sens byl tam isc?... Poprostu masslog vs niezaplanowana spontaniczna akcja, wiec co innego moglo wyjsc ; ]
Yooshi jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-12-2007, 15:23   #3008
berger
Użytkownik Forum

berger's Avatar

Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: LODZ

Stan: Niegrający
Poziom: 10
Skille: 15/16
Domyślny

Pozdro od kucharza _/

http://img208.imageshack.us/my.php?i...ict1604nk1.jpg

pinquey 1:20:48
Berger
pinquey 1:20:52
ale Ty powaznie wygladasz
pinquey 1:21:06
w zyciu nie powiedzialbym ze taki koles gra w tibie i sie drze £ychaaa ;d
berger jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-12-2007, 15:36   #3009
Darkneress
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 11 02 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez adnincv Pokaż post
Xole mial trzech ownerow, znali sie z reala. Grali nim do 100~ lvla, potem jeden owner, ktory wyjechal do Anglii zmienil pasy i zerwal kontakt ze swoimi realami. Jeden ma 60~ rp, drugiego nieznam, tyle ;]
HAHAHHA Xole mial 2 ownerów i cały czas jest to samo tyle , że jeden nie gra już tym charem około 3-4 miechów i loguje okazyjnie , a ty masz nieźle najebane w głowie wypisując takie rzeczy . Pamiętam jak sprzedałeś szwedom ze Never~ to jego noobchar i załapał hunty , a potem jak jeszcze nie byłeś z nim pokłócony chciałeś go zabić z bongosami namawiając do tego cały team ; )
I nie musisz opowiadać tych słabych historyjek , a jak nie wierzysz spytaj Lotha , bo on znał 2 ownera .
01:30 Laerion Sili [115]: czy ja jestes cipkom?
Darkneress jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-12-2007, 15:41   #3010
heineken
Użytkownik Forum

heineken's Avatar

Data dołączenia: 21 07 2005
Lokacja: Płock

Imię: Leo~
Profesja: Knight
Send a message via Skype™ to heineken
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez berger Pokaż post
ktos tu lubi banany ;d
stary 08-12-2007, 17:25   #3011
Rzolniez
Użytkownik Forum

Rzolniez's Avatar

Data dołączenia: 31 10 2006
Lokacja: Żory

Profesja: Elite Knight
Rzolniez ma numer GG 5516975
Domyślny

@Diego :

"Mogłem biegać prędzej
mogłem zrobić więcej
mogłem być liderem
brakło mi niewiele
moglem iść do przodu
ojcem być narodu
moglem być blondynem
moglem mieć rodzinę
moglem sie mocniej trzymać
moglem zmienić klimat
moglem dbać o siebie
moglem żyć jak w niebie"

Skoro masz 593247532 pomysłow to czemu sie wyplaciles jako jeden z pierwszych jak LA wypowiedzialo wojne COP...

Proszę cię nie pisz więcej nic o wojnie etc bo jak to widzę to mi monitor sam gaśnie...

POZDRO
Rzolniez jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-12-2007, 18:44   #3012
Czesc_Przyja"ciule"
Użytkownik Forum

Czesc_Przyja"ciule"'s Avatar

Data dołączenia: 25 10 2007

Profesja: Master Sorcerer
Gildia: ARCANIUM
Świat: IRIDIA
Poziom: 111
Poziom mag.: 90
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rzolniez Pokaż post
@Diego :

"Mogłem biegać prędzej
mogłem zrobić więcej
mogłem być liderem
brakło mi niewiele
moglem iść do przodu
ojcem być narodu
moglem być blondynem
moglem mieć rodzinę
moglem sie mocniej trzymać
moglem zmienić klimat
moglem dbać o siebie
moglem żyć jak w niebie"

Skoro masz 593247532 pomysłow to czemu sie wyplaciles jako jeden z pierwszych jak LA wypowiedzialo wojne COP...

Proszę cię nie pisz więcej nic o wojnie etc bo jak to widzę to mi monitor sam gaśnie...

POZDRO
wyplacil sie bo sprzedawal chara nie huntowanego! proste prawda?
stary 08-12-2007, 19:06   #3013
Jinikao
Użytkownik Forum

Jinikao's Avatar

Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Rybnik

Stan: Aktywny gracz
Imię: Jinikao
Domyślny

@Eve. Ja gralem w wiekszosc mozliwych karcianek xDDD
Jinikao jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-12-2007, 19:28   #3014
Rzolniez
Użytkownik Forum

Rzolniez's Avatar

Data dołączenia: 31 10 2006
Lokacja: Żory

Rzolniez ma numer GG 5516975
Domyślny

Jaro~ nie jednak to nie tak : )

Pozatym widzialem go w akcji... tak jak i sajmona
Rzolniez jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-12-2007, 20:33   #3015
Diego325
Użytkownik Forum

Diego325's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Czesc_Przyja"ciule" Pokaż post
wyplacil sie bo sprzedawal chara nie huntowanego! proste prawda?
RACJA XDD

a ty Rzolniez to kto?, bede sobie pisał bo to i owo o tibii wiem ;]
stary 08-12-2007, 21:19   #3016
berger
Użytkownik Forum

berger's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jinikao Pokaż post
@Eve. Ja gralem w wiekszosc mozliwych karcianek xDDD
A w Magic the Gathering grales ?

Albo doom troopera?;P
Berger
stary 08-12-2007, 21:30   #3017
berger
Użytkownik Forum

berger's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Elevarm Pokaż post
Poza tym Tibia ma to do siebie, że często w stylu gry postaci widac cechy tego, kto postacią gra. Dlatego taki styl zachowania to po prostu ucieczka przed pewnymi konsekwencjami tego co się robi.
-Niekoniecznie Np. Ja Zupelnie inaczej zachowuje sie w RL , Tibi i na Vencie. A nie mam orztrojenia jazni ,o czym miales okazje sie raz przekonac na RL. I co ty na to ?

P.S. Widzialem zachowanie pewnego pana , ktorego poznalem na RL. jest on spokjny i wyluzowany ,a w tibi zachowaywal sie jak kutas. I tlumaczyl mi ze on to traktuje jako gre i robi to dla zlewy. I wtedy zaczolem inaczej postrzega "sfrustrowane dzieciaki gry". Moze to wyjatek potw regułe a moze nie
Berger

Ostatnio edytowany przez berger - 08-12-2007 o 21:33.
stary 08-12-2007, 22:01   #3018
Neztas
Użytkownik Forum

Neztas's Avatar

Data dołączenia: 13 08 2005
Lokacja: Bydgoszcz

Imię: Neztas
Gildia: Ethical
Poziom: 156
Skille: 104
Poziom mag.: 22
Domyślny

jeju eve chcesz rpg bez ryzyka to trzeba bylo na nonpvp isc a nie teraz mowic ze zniszczyl ci gre ktos :|:|:|:| poza tym nie moglem ci odpisac chyba tylko raz bo bylem czymstam zajety ,jato ludzi nie rozumiem czasem, ej i koment moj blog bo krealeth ma wiecej koment niz ja coza wstyd
stary 08-12-2007, 22:53   #3019
Elevarm
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 10 08 2005

Domyślny

Cytuj:
-Niekoniecznie Np. Ja Zupelnie inaczej zachowuje sie w RL , Tibi i na Vencie. A nie mam orztrojenia jazni ,o czym miales okazje sie raz przekonac na RL. I co ty na to ?

P.S. Widzialem zachowanie pewnego pana , ktorego poznalem na RL. jest on spokjny i wyluzowany ,a w tibi zachowaywal sie jak kutas. I tlumaczyl mi ze on to traktuje jako gre i robi to dla zlewy. I wtedy zaczolem inaczej postrzega "sfrustrowane dzieciaki gry". Moze to wyjatek potw regułe a moze nie
Tylko że w RL to sie widzieliśmy 5 minut, żarłeś boczek i wymienialiście kulturalne uwagi z Lisem
Co do tego co mówisz, ja też jestem inny w rl niż na Tibii, ale pewne cechy charakteru zawsze się pokażą.

Neztas - toś wymyślił, gratz inwencji. Gram gdzie chcę, gram jak chcę. Mam prawo mówić, że zniszczył mi ktoś i mam prawo walczyć o to. Jak padłeś na venore dl, to też się chyba upominałeś o swoje.

A co do braku czasu, weź przykład ze swojego druha Kreleta, który spędził godzinę szukając mojego słynnego battle noobchara Kruka po tombach, żeby zapłacić mi wpisowe na PoI! To dopiero poświęcenie!
Elevarm jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-12-2007, 00:10   #3020
Valard
Użytkownik Forum

Valard's Avatar

Data dołączenia: 25 12 2005
Lokacja: Hajnówka xd

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Iridia/Xerena
Domyślny

Cytuj:
A w Magic the Gathering grales ?

Albo doom troopera?;P
Doom Trooper xD To był mój pierwszy raz gdy wydałem sporo kasy na kartki "pomazane farbą" =p

Napisz jeżeli zaglądasz: http://forum.tibia.pl/usernote.php?u=50865
Valard jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 4 (zarejestrowanych: 0, gości: 4)

Zasady postowania