| 
 | |||||||
| Notki | 
| Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  | #1 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 08 06 2004 Lokacja: 19°58'E 50°05'N Wiek: 35 Posty: 3,253 Stan: Na Emeryturze Imię: Komandor Tarkin Świat: Secura | Czy denerwuje was ciągłe oglądanie beznadziejnych, oklepanych i nudnych fake eq? Czy jesteś początkującym "Fake makerem" i zaczynasz od fake eq? A może poprostu jesteś zaawansowanym i chcesz ot tak zamieścić swoje fake eq? To Znalazłeś się w dobrym miejscu, jak sama nazwa mówi, zamieszczać tu fake eq i podobne. Tak więc w tym temacie nie istnieje coś takiego jak: -Eee kolejne fake eq, weźże się schowaj! -------------- Ok, na koniec mam nadzieje, że tamat się przyjmnie, czekam na pierwsze prace, MOŻECIE jak najbardziej te prace komentować, jednak z głową i bez przesady, coś jeszcze? Ostatnio edytowany przez Dr.Unknown - 22-11-2004 o 21:11. | 
|  |   | 
|  | 
|  | #2 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 09 06 2004 Posty: 879 Stan: Niegrający | hmm... a można wstawiać nie tylko eq? bo się wstydze temat zakładać   | 
|  |   | 
|  | #3 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 11 05 2004 Lokacja: Stalowa Wola Wiek: 34 Posty: 145   | Ja niedawno zrobilem temat "moj pierwszy fake" i Besn mi usunol   Chcialem zeby tam wstawiali swoje 1 fakei  W sumie taki temat moze byc, przyda sie, ale nie wiem, niektorzy i tak beda robic swoje i zakladac tematy typu: "mUj eq" albo "fajne mam eq"  
				__________________ Światełko w tunelu - to reflektory nadjeżdżającego pociągu. | 
|  |   | 
|  | #4 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 11 11 2004 Lokacja: Opole Wiek: 35 Posty: 2,396   | tak, zgadzam się, niema nic gorszego on Eq Fake !!!! (Żygać sie chce jak sie widzi "Mój 1 fake" a tam w środku... ale super eq .........) .Chce by każdy Nub (jak ja) wstawił tu swojego eq fake !!! plx plx. I NIE W ŻADNYCH NOWYCH TOPICACH !!!! Dobra zabieram sie do robienia fake...pierw sie lognąć musze ;P . | 
|  |   | 
|  | #5 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 18 10 2004 Lokacja: Krzesło przy kompie  Posty: 112   | mui pierfszy fejk:  wjem rze trohe nie wyszedl ale to muj pierfszy fejk wiecnie mufcie ze brzytko bo nie wyszedl  | 
|  |   | 
|  | #6 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 11 11 2004 Lokacja: Opole Wiek: 35 Posty: 2,396   | up: Robiłeś to ....30 sekund ;P ??? już bardziej tym paintem przejechać niemogłeś    i jak wklejasz to usuń te białe miejsca :/ . No i oczywiśce to jest nasrane jak kura piórem !!!! (nawalone by tylko leżało ;P ..czyt. nierówno). Słownik plx plx. Cytuj: 
 Tam gdzie czerwone tam jest błąd... EDIT2 (edit 1 to słownik plx plx) zauważyłem HP i MP ... oraz skille.... N/C !!! Ostatnio edytowany przez Avager Tymczasowy - 22-11-2004 o 22:45. | |
|  |   | 
|  | #7 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 08 06 2004 Lokacja: 19°58'E 50°05'N Wiek: 35 Posty: 3,253 Stan: Na Emeryturze Imię: Komandor Tarkin Świat: Secura | Cytuj: 
 | |
|  |   | 
|  | #8 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 18 10 2004 Lokacja: Krzesło przy kompie  Posty: 112   | Za idiote mnie bierzesz? Od 2 lat ani jednego błędu ortograficznego nie zrobiłem ^^  HeHe ja tu polewam z tego tematu =D (Choć szczerze mówiąc to jest mój pierwszy fake  )  Poza tym, jeśli wszystko zrobiłem be, to czemu mam 141lvl ?  <EdIt> Noo "Drunk Now" tylko zaczaił osohozi... =D Ostatnio edytowany przez Mr LaMeR - 22-11-2004 o 22:54. | 
|  |   | 
|  | #9 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 11 11 2004 Lokacja: Opole Wiek: 35 Posty: 2,396   | W pewnym seńsie czółem postęp . Zamieżam dać muj fejk !!! ale prosze o dobre komentaże !!! nie negatywnie ! Bo to muj 5 fejk   Do zrobienia fejka urzyełm jakiegoś tam scina z dźiału zdjeńcia. ME NOOB PLX. | 
|  |   | 
|  | #10 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 04 02 2004 Lokacja: Opole Wiek: 35 Posty: 178 Stan: Na Emeryturze   | Cytuj: 

__________________ diabel mnie dzisiaj kusil, zebym uwierzyl w boga | |
|  |   | 
|  | #11 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 18 10 2004 Lokacja: Krzesło przy kompie  Posty: 112   | Ale grzana =D , dobre!!  Robimy konqrsa na najporąbaniejszy fake na tibii.pl? ^^ <EDIT> SETNY POOOOST TaM TARAM TAM TAM!!! FANFARY PLX!!!! =D Ostatnio edytowany przez Mr LaMeR - 22-11-2004 o 23:46. | 
|  |   | 
|  | #12 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 04 02 2004 Lokacja: Opole Wiek: 35 Posty: 178 Stan: Na Emeryturze   | No to jestes jego zwyciezcem <- Ludzie tego pajaca w glupocie nic nie przebije...na prawde...nawet ja mu nie dorwonuje ^.^ 
				__________________ diabel mnie dzisiaj kusil, zebym uwierzyl w boga | 
|  |   | 
|  | #13 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 31 08 2004 Lokacja: Russia Posty: 289 |    | 
|  |   | 
|  | #14 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 18 10 2004 Lokacja: Krzesło przy kompie  Posty: 112   | Hmm, niezłe, całkiem oryginalne, szczególnie te wolfy w eq... Daje 8/10 Ps. Za swoje daje 11/10 | 
|  |   | 
|  | #15 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 06 08 2004 Lokacja: Opole Wiek: 36 Posty: 82 Stan: Aktywny Gracz Imię: Arashis The Second Profesja: Elite Knight Świat: Isara Poziom: 111 | Jezeli tu fake to z innego tematu wrzucam je tu a tamten temat to nie wiem oto pierwsze 3 EQ:      
				__________________ A bore deprives you of solitude without providing you with company  nudziarz pozbawia cię samotności,  nie zapewniając towarzystwa.  Ostatnio edytowany przez lukaszgo3 - 23-11-2004 o 00:19. | 
|  |   | 
|  | #16 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 31 08 2004 Lokacja: Russia Posty: 289 | Cytuj: 
                @up niezłe  | |
|  |   | 
|  | #17 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 02 10 2004 Lokacja: Wszystkie Tibijskie Miasta  Wiek: 33 Posty: 16   | Moje dzielo  slabe dopiero 5 fake :/          Licze na dobre komentarze ^ ^          | 
|  |   | 
|  | #18 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 08 06 2004 Lokacja: 19°58'E 50°05'N Wiek: 35 Posty: 3,253 Stan: Na Emeryturze Imię: Komandor Tarkin Świat: Secura | @Avager i inne przypały PROSIŁEM, ABY JUŻ NIE ROBIĆ JAJ, Jak Besn będzie to prosił bym aby skasował te "niby pierwsze fake eq", nie zrobiłem tego tematu dla jaj, a jak chcecie załóżcie temat na najgorsze fake eq  | 
|  |   | 
|  | #19 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 27 10 2004 Lokacja: Zgorzelec Wiek: 35 Posty: 453 Stan: Na emeryturze   | jezu to bylo dobijajace. moze by ten temat nazwac "parodie fakeów  " i wtedy byscie sie bawili pedzlem w paincie  
				__________________ |||||||||.................... (Trwa ładowanie podpisu) \m/, | 
|  |   | 
|  | #20 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 18 10 2004 Wiek: 33 Posty: 295 Stan: Niegrający | Cytuj: 
  nie będę zaznaczał błędów-nie mam aż tyle czasu | |
|  |   |