![]() |
#1 |
Zbanowany
|
![]() Witajcie moi czarni bracia
![]() movie z morgany jakie skleilem z nudow podczas skilowania http://pl.youtube.com/watch?v=b7j6AVBq5tk fajnie by bylo uslyszec wasze komentarze ;d Edit: http://rapidshare.com/files/74944221/Morgana.avi.html wersja na rapida jest dozo lepszej jakosci (widac kogo bija i kto bije itp ) dla tych ktorzy maja czas i ochote sciagnac movie __________________________________________________ __________________________________________________ ________ Siema Zrobilem drugie movie ![]() Movie:History Of Kuba http://www.youtube.com/watch?v=JhnTd110YXo Rapid: http://rapidshare.com/files/77023178...story.avi.html Na rapidshare dozo lepsza wersja ale to chyba oczywiste. I czekam na komentarze przychylne i nie przychylne ![]() Btw.Wrocilem na morgane ![]() Ostatnio edytowany przez Kafffffar - 16-12-2007 o 22:35. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie no fajnie, że wogóle takie filmiki powstaja i są chętni do ich robienia
![]()
![]() |
#3 |
Zbanowany
|
![]() moglbym zrobic ich wiecej ale nie ma za bardzo o czym ;p
jesli ktos jest zainteresowany zebym zrobil mu np. filmik o jego zyciu w tibi niech napisze tutaj albo na tibi (najlepiej wysle list do venore na nick "Kafarotwaty Kafar" bo zadko loguje na morgane) narazie mam dwa zamowienia na filmy ale w niedalekej przyszlosci ,a wiec teraz mial bym troche czasu na sklejenie jakiegos ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kafar watpie bys dla mnie chcial robic filmik
![]()
![]() |
#6 |
Zbanowany
|
![]() czemu nie?
to ze walczyles przeciwko mnie w wojnie/wojnach nie znaczy ze jestes moim najwiekszym wrogiem i nic dla ciebie nie zrobie;p tym bardziej ze nie zrobie tego za darmo ;] swoja droga masz dosc bogata historie a wiec filmiki bylby nie lada wyzwaniem ;d Jesli jestes zainteresowany napisz mi PW kiedy bedziesz na tibi to sie zgadamy ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Morgana
Poziom: 150
|
![]() No Kafar, gratz... nice filmik
![]() myzuka swietnie dobrana, fragmenty muzyki idealnie pasuja do fragmentow filmu. Tylko pogratulowac ![]() historia w pigulce...jak to mowia, mozna sie wzruszyc ![]() ![]()
19:00 Marelw the Wolf [79]: I KTO SIE CHOWA PO STACKACH PIERDOLONE PAJACE? 19:00 Kenami [299]: fajnie ; )? 19:00 Eter Rael [262]: a kto robi skule pajacu? 19:00 Antrevis [170]: mieczem wojujesz od miecza giniesz 'jaka ostoja spokoju GAHAHHAHAHA xdd Ostatnio edytowany przez Delarev - 09-12-2007 o 16:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2007
Lokacja: Częstochowa :)
|
![]() NIce filmik moxesx robic wiecej bo i to robie uhy POXDRO
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zbanowany
|
![]() dzieki
![]() Narazie gram na Pandori ale na morgane prawdopodobnie kiedys wroce dobic 100 lvl ;p nie mam pojecia kiedy ,a pozatym jestem hunted XDD ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() na pandori spyalm aktualnie 54 rp ale zobaczysz ze raczej szybko wrocisz bo na PAndori pelno PA jest...zreszta pewnie sam zobaczysz...czekamy na powrot
![]()
19:00 Marelw the Wolf [79]: I KTO SIE CHOWA PO STACKACH PIERDOLONE PAJACE? 19:00 Kenami [299]: fajnie ; )? 19:00 Eter Rael [262]: a kto robi skule pajacu? 19:00 Antrevis [170]: mieczem wojujesz od miecza giniesz 'jaka ostoja spokoju GAHAHHAHAHA xdd Ostatnio edytowany przez Delarev - 09-12-2007 o 21:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kafarku odezwij sie wiec
![]()
![]() |
#14 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() tak sie wogóle zastanawiałem Kafar skąd Ty wytrzasnąłeś ten kawałek
![]()
19:00 Marelw the Wolf [79]: I KTO SIE CHOWA PO STACKACH PIERDOLONE PAJACE? 19:00 Kenami [299]: fajnie ; )? 19:00 Eter Rael [262]: a kto robi skule pajacu? 19:00 Antrevis [170]: mieczem wojujesz od miecza giniesz 'jaka ostoja spokoju GAHAHHAHAHA xdd |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() ten Twoj filmik powinien byc puszczany polakom przed wojna jako propaganda bo jest bardzo "budujacy"
![]()
19:00 Marelw the Wolf [79]: I KTO SIE CHOWA PO STACKACH PIERDOLONE PAJACE? 19:00 Kenami [299]: fajnie ; )? 19:00 Eter Rael [262]: a kto robi skule pajacu? 19:00 Antrevis [170]: mieczem wojujesz od miecza giniesz 'jaka ostoja spokoju GAHAHHAHAHA xdd |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 05 2007
Lokacja: Wrocław
|
![]() Kubus xdddd? Zaraz lukne i dam edita ;p
Całkiem ładne filmiki, tylko w filmiku Kuby prawie zero akcji ![]() Ostatnio edytowany przez Jaz' - 18-12-2007 o 17:46. |
![]() |
![]() |