|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#81 |
Użytkownik Forum
|
![]() jezeli ten miecz wybuchl powninnes sie domyslec jakie mieli zadanie zeby dekk go wziol ale kajra ma doswiadczenie jak odruzniac pulapki chcieli zabic dekka wiecej nie powiem
|
![]() |
#82 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: Białystok
Wpisy bloga: 9
Stan: Na Emeryturze
Imię: (Rencista)
![]() ![]() |
![]() JEEEEEE!
Ohh Kalina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Luv story. Srakalakaa! Dupa. Ortografia, interpunkcja leży. Gdyby on chociaż raz posunął tą laske, to dałbym ci 7/10. Tak to masz 2/10 Btw. Tak wiem, zboczuch ze mnie XD
![]() |
#83 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2006
Lokacja: Poniec
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sider Vecus
Profesja: Knight
Gildia: Spirits of Nilfhel
Świat: Olympa
Poziom: 45
Skille: 79/79
Poziom mag.: 5
|
![]() Ładny fake równiez bym chcial wystapic
Nick: Whain Strona: Dobro Profesja: Cichy Zabójca, Zwiadowca , Paladin Outfit + Kolory: Takie Jak na Fotce \/ ![]() @DOWN Nie wypowiem sie na twój temat @KalasantyX Oglądałęm, zajfajne ![]() Ostatnio edytowany przez Whain_Dragon - 15-11-2007 o 23:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() @up
Weeez odejdz nubie... -.-" @topic Dawaj next part tylko bez debilnych scen xD I nie dawaj ich tak szybko tylko popracuj troche nad tym. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
![]() |
![]() @up
Weź go zostaw, co :|? Jak coś to newbie. Toż to on zgłosił się do mojego fake'a i dostał jedną z głównych ról w Lord of Darkness. ;> org.pl @Whain Obejrzyj Lord of Darkness II ;D bo żyjesz.
![]() |
#86 |
Użytkownik Forum
|
![]() dobra widze ze lubicie ten fake wiec robie dalej
Next Part ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Prosze Komentowac i whain_dragon ja nieumiem kolorowac outfitow wiec daj mi go do goru i do dolu albo powiec jak kolorowac i daj bialy
Myślicie że wszystko jest przed wami , całe życie. Jutro może już was nie być. Co 6 sekund ginie jedna osoba , skąd wiecie że nie będziecie następną?? Wbijcie pomóc www.pajacyk.pl ![]() Ostatnio edytowany przez Veretox - 16-11-2007 o 15:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Użytkownik Forum
|
![]() sciagnolem testserver i mam sprity tera uzywam nowych sa lepsze
![]() Kolejny Next Part ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wiem ze to moglem na 3 obrazki zrobic ale juz chcialem szybko skaczyc ![]() ![]() ![]() ![]() to jest taka iluzia ze leca na tych swoich przypkach ![]() prosze komentowac
Myślicie że wszystko jest przed wami , całe życie. Jutro może już was nie być. Co 6 sekund ginie jedna osoba , skąd wiecie że nie będziecie następną?? Wbijcie pomóc www.pajacyk.pl ![]() Ostatnio edytowany przez Veretox - 18-11-2007 o 22:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2006
Lokacja: Olsztyn
Wpisy bloga: 1
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Świat: Aldora
![]() |
![]() Byłoby fajne jakbym wiedział o co chodzi w fabule;] daje 4/10
"...zasiedli przy stole szkła pełnego pieczeni soczystej i kielichów wina pełnych, nie tykając jedzenia ni picia każdy wyciągnął małe, metalowe, błyszczące pudełeczko. Otworzyli i nabrali na palce szczyptę brązowego proszku. Przyłożyli palce do nosa i pociągnęli trochę mocniej niż zwykle." |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jusz mi sie niechce robic wiec daje koncowy obrazek i koncowa fabule
![]()
![]() |
#90 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 09 2007
Lokacja: klykash?
Wpisy bloga: 12
Świat: Unitera Plis
Poziom: 22.
Skille: sux/sux
Poziom mag.: 66
|
![]() Nie rozumiem. Nagle zamach ne tego Feru costam, a tu nagle zdanie na a4 że on nie żyje , i jest jakaś armia i heppi end.
Minusy - ZAKONCZENIE - ort i niterpunkcja lezy - troche niezrozumiala fabuła - Dekk raz ma niebieski nick, raz czerwony a raz normalny. No i pulsy: + ciekawie to zrobileś, tzn pomysł dobry, ale wykonanie takie sobie. + podobala mi sie walka, mimo że na tym dachu nic oprócz walczacych nie było + fajne pomysły na postacie, choc niektore "podarowali" ci userzy. Hmm... first fake? Ok, 6,7/10, zebys sie nie czepial tekstami w stylu "sam zrob reszte" |
![]() |
![]() |
![]() |
#91 |
Użytkownik Forum
|
![]() jezeli ta fabula jest niezrozumiala to opowiem all od poczatku.Dekk mial juz 15 lat i wstapil do akademi nauki walki trenowal do 18 lat i poznal kaline curke xendera krola krainy i zakochali sie w sobie.dekk dostal prace u krola i przyszedl zdac raport a krol niezyl przebiegl cicho jakis cien i wlozyl mu miecz z krwia w reke i nagle przyszedl jakis czlowiek i zaczol krzyczec ratunku morderca i dekk uciekl do swojego domu lecz jego rodzice ojciec wziol noz jusz chcial walnac lecz podeszla matka i powiedziala "wiem ze to nie ty synku" i nagle wywazono drzwi dekk uciekl przez okno i schronil sie w opustoszalym domku ale jeden straznik go sledzil i wiadomo tym cieniem byl ferumbar ktory zrobil to dla tego ze wygnano go z krainy dlatego ze byl za slaby i wszystko mu sie w rekach rozwalalo jednym slowem muwiac byl niezdara i postanowil sie nauczyc magi i sie zemscic no i niestety Dekk tesz sie zemscil i on wrocil do prawdziwego swiata i go gonil exoriss ale dekk uciekl znalazl kaline i Alaxa i z Alaxem zabil Ferumbara i wszystko wyjasnij w radzie krolestwa i zyli dlugo i szczesliwie. noto na tyle to muj fake jest juz zakonczony moze zrobie nastepny ale z jakas orginalna fabula bo ta jest zagmatfana
![]()
![]() |
#93 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() Cytuj:
Przeczytalem twoje 'streszczenie'. Wez idz lepiej na lekcje polskiego i poucz sie troche ortografii...
![]() |
![]() |
#94 |
Użytkownik Forum
|
![]() pisalem to naszybko i to bylo dla tych ktorzy nierozumieli fabuly i po dlugim namysle chcialbym wam cos powiedziec
![]()
![]() |
#95 |
Użytkownik Forum
|
![]() hmm...ogulnie nie mam większych zastrzeżeń niech będzie to 7/10
![]() |
#96 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jestem tera w gorach i nie bede dawal next partow dwujki jak wruce biore ssie ostro do roboty as ten post zeby inni ogladali na 1 sttronie
![]() |
#97 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 10 2007
|
![]() No to dobrze, tylko sie staraj
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2007
Stan: Niegrający
Imię: Pro Chidori
Świat: Guardia
Poziom: 23
Skille: Sła/be
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() Faine
![]()
![]() |
#99 |
Użytkownik Forum
|
![]() Po prostu rozpier**liło mnie zdanie "dwa tygodnie później Dekk i Kalina mieli dzieci"
No, i ta genialna wstawka "ps. moze zrobie nnext fake story..." Daj spokój fake'om jak dalej masz zamiar robić coś takiego.
Lubię placki. Ostatnio edytowany przez EvilPwned - 29-12-2007 o 10:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Guest
|
![]() odświeżam
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |