![]() |
#3101 |
Użytkownik Forum
|
![]() najlepiej jeszcze to obejrzec z cala rodzina np przy swiatecznym obiadku
"ooooo wnuczki, teraz dziadek wam pokaze jak 50 lat temu walil combosy wraz z 20 innymi pl na 70 lew ek ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3102 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2007
Stan: Początkujący
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3103 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2007
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Iridia
Poziom: 117
|
![]() Niezły lewik
![]() |
#3104 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2007
Lokacja: Nove
Imię: Thorius Nesus
Profesja: Knight
Poziom: 32
Skille: 76/75
Poziom mag.: 5
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3105 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 04 2007
|
![]() Nie zbyt mi się podoba muzyka użyta do tego wmv i troche za mało efektów specjalnych.
Na przyszłość polecam pendulum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3106 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 05 2005
Lokacja: Kraków
Imię: Anas Kiro
Gildia: ................
Poziom: 194
Poziom mag.: 9
|
![]() 18:45 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Rebbs. She was killed by Avainvan.
![]() |
#3108 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3109 |
Użytkownik Forum
|
![]() ;12'4p;12[21p4;1ppppppppp niemgoe
![]() |
#3110 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2007
Lokacja: Nowhere
Stan: Niegrający
Imię: Wodny Spawacz!!
Profesja: Elder Druid
Gildia: Bongo <3
Świat: Iridia!!
Poziom: 40~
Skille: 100+/50
Poziom mag.: 40
|
![]() Reaktywacja Bongo, a mnie nie ma w invitnietych osobach -.-
wtf? btw. sprawa z c legami, zeby sie do konca wybronic postanowilem odkupic te jebane legi, niech strace te 10k w te czy we wte. Jak zakupie to odesle. Lepiej stracic jednego krystal kojna niż mieć rysę na reputacji. I czekam na inva, pacca kupiłem tylko dla bongo, nie chce sie grac po tym updacie. //Wodny Spawacz. @Feav gz błazna, sry że dopiero teraz. haha Kuchin cipko who's your daddy now? Once again? ; >
![]() |
#3111 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2005
Lokacja: Nisko
Stan: Na emeryturze
Imię: Evuller
Profesja: Knight
Skille: 70
|
![]() @Up nie lepiej te 12k (djin price) dac odrazu na runes niz kupować nowe legsy? To takie moje 2 centy
![]() <3 Pimolll Gratz Szopenislaw 100 lvl once again ;D
CO NIE TAK BYŁO Z MOIM AVATARKIEM? Jeden mach Jestem w snach Słodkich tak, że chciałbym tu zostać Łatwo jak piach jest je rozwiać Jeśli tylko prawde chcesz poznać... _________________________ 01:08 Everanor [110]: bo Ty jestes taki relikt iridii 01:08 Evuller [8]: ![]() 01:08 Everanor [110]: Mistrz Yoda 01:09 Everanor [110]: maly levelem duzy duchem 01:09 Everanor [110]: xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#3116 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Kielek Master
Poziom: 115
Skille: 92/89
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Wienc postanowilem wlamac sie do baz i loguw tibi i przehwycilem dzis wywiad z Belfawem ktury ukrywa sie na tym forum pod nikiem Olorion.
Dziennikasz: -cze krulu hce pszeprowadzic z tobom wywiad ;;;;;p Olorion.: -czemu mi wlaczasz alarm -qrwa -a wywiad bendzie na tibia.pl???????// D: -nie gniewaj sie hce z takim szanowanym graczem wywiad O: -na stronie gluwnej? D: -jak ih namuwie to bendzie: ] O: -nie moge w to uwierzyc ;] -bende slawny wsrud tibijczykuw -zgadzam sie na wywiad ![]() -;] D: -jusz jestes pragnom twojego altografu i skarpetek ; ] O: -znam D: -wienc -skont jestes O: -z abdendriel -a co? D: -nie no to jest jusz wywiad -musisz sie skupic O: -nie qmam D: -ok nastempne -jakie jest twoje prawdziwe imie i ile masz lat -albo rokuw, jeden pies ;;;;;;;;;;;;;;;;;p O: -kuba 13 lat niedlugo ide do gimnazjum D: -nie sondzisz rze powinienes sie uczyc zamiast grac w tibie O: -co ty, to tak wcionga rze trudno mi sie powstrzymac D: -durzo osub hce twuj lewel ale muszom sie uczyc rzeby wyrosli na mondryh polakuw O: -gluwnie hunce -rencznie zulwie -i larvy D: -dobrze -z skond sie dowiedziales o tibi i od kiedy grasz O: -w telewizji bylo o tym rze wcionga i uczy walki rurznymi rzeczami np meblami -a rze mnie gnembili w skzole -to postanowilem sie dolonczyc -a gram od pul roku D: -a masz jakies inne postacie czy tylko belfawem -i z czego walisz O: -z axa -to muj 2 har -wczesniej mialem palka -tylko 13 lew -ale mial niezle skile -36 miecza i 21 tarczy D: -to i tak durzy bo mam mniejszy nigdy bym nie nabil 13 -to dobre pewnie byles w high costam co nie? ![]() O: -bo jestes noob -.- -nie qmam -co to znaczy high D: -hyba durzy O: -co ty -mam 143 cm w rel D: -czemu grasz na iridi -a nie np. na harmoni, ja tam mam bana za dedanie plajeruw O: -bo ma krutkom nazwe i zeby sie kolegom chwalic ze gram w tibvia -a inne swiaty majom za dlugie nazwy D: -a jakom masz motywacje do zdobywania kolejnyh poziomuw O: -w skrucie powiem -laerion sili -muj mentor D: -on bardzo szybko pada -wruc expi O: -no -i jest mondry D: -czyli rze on jest twojim idolem tak O: -ma niezlom glidie -marzy mi sie tam kiedys wstopmpic D: -a ile czasu nabijales swuj lewel O: -3 miesionce bocenia zulwii D: -czyli rze kozystasz z nielegalnyh programuw -a ile dziennie grasz O: -nie -muj klient ma blond -ze sam bije -i zbiera lot -a liczyc renczne huncenie i samom gre czy bycie postaci w grze = online ;] D: -powinienes zglosic do cipuw i bys dostal golden buty -no online -tak to sie hyba muwi O: -nie wiem -bo boce zulwie jak spie -a wtedy szczensliwi czasu nie liczom ;] D: -wienc tu jest wojna -to mogom cie dednonc O: -o qrwa -czemu wojna D: -hociasz nie wiem czemu pl deda pl O: -czemu nie mogom w spokoju pomuwic przy stole D: -bo sie klucom rze inwicible zabijajom O: -albo zrobic wspulny festiwal w ab'dendriel -tylko qrwa -od razu sie zabijajom D: -tesz tak mysle -czy masz jakies rady dla dzielnyh wojownikuw O: -polak polakowi muwi leawe albo umrzesz ja jurz nie qmam tej gry -no -je*ac swe ;] -i D: -uu ostro O: -ciongle myslcie o polsce i miejscie bialo czerwone outfity D: -tesz tak walcze -ok to bendzie jusz ostatnie -hcesz kogos pozdrowic O: -nie rzucim ziemi skond nasz rud -laeriona silego i mojom ekipe kturzy wiedozm kto jest kto ;] -laeriona silego i mojom ekipe kturzy wiedozm kto jest kto ;] -sorki bot podnosil lot i nie wiem czy wyslalo D: -okej papa ja jusz ide bo taka godzina to mi zabiorom pszedlurzacz i nie bende wiencej mugl z tobom gadac -narazie fajnie sie gawendzilo O: -plx -gdzie bendzie -zamieszczony wywiad -rzeby m mugl kiedys pokazac dzieciom -i wnukom -potczas kolacji swiontecznej D: -w plotkah z iridi i morze na stronie gluwnej bendzie tesz O: -o qrwa -dzienki za wywiad -pozdro polacy ![]() D: -dzienki i pozdrawiam rodzine wesolyh swiont O: -;] Pisze ze swojego konta, bo nie gram a i tak pewnie znajdzie się ktoś kto źle ten "wywiad" zrozumie. Jest pisany z przymrużeniem oka bo tak się traktuje tą gre plz? Kej,baj!
![]() Ostatnio edytowany przez Kiełek - 16-12-2007 o 06:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3117 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Poziom: ~~
Skille: ~~
Poziom mag.: ~~
|
![]() olorion ty kretynie.zal,pl asslickerze w dupe zawalony.
21:56 Velandil [14]: a bongo them guwno moze |
![]() |
![]() |
![]() |
#3118 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2007
Poziom: 117
|
![]() Asslickerze? Nie nawzwał bym go asslickerem, poprostu trzyma ze swoimi przyjaciółmi(?) jeszcze od czasów saphiry gdzie wraz z Crealethem zdradzili pl żeby do swe dojść, Viffarn nie zdradził bo miał jakoś 70 ek więc i tak by im nie pomógł, tak przynajmniej słyszałem. Co do jego błędów na forum to ujął to w jedno fajne zdanie które brzmiało mniej więcej tak "Podporządkuję się realiom Tibijskim" jeśli ktoś nie wie o co chodzi to zapraszam do commenta Yooshimi. Przecież nie każdego wroga trzeba nienawidzić, prawda?
![]() Ostatnio edytowany przez eeetanz - 16-12-2007 o 12:35. Powód: ort, dzieki neztas..****u |
![]() |
![]() |
![]() |
#3119 |
Użytkownik Forum
|
![]() [quote=eeetanz;1791137] "Podporządkuję się realią Tibijskim"
cel. lb mnogiej - realiom* lolll;appe56a;p
![]() |
#3120 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2004