|
Notki |
Tajemnice Rookgaardu Wyspa początkujacych. Każdy tutaj zaczyna... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2007
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kedis Lithan
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dark Ministry
Świat: Secura
Poziom: 42
Skille: 66/64
Poziom mag.: 5
|
![]() ![]() Czy to prawdziwy screen,czy też może fake ??? Co o tym sądzicie ??? Powiększałem w paincie, i nie ma żadnego elementu, który był by przyklejony. |
![]() |
|
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2007
Lokacja: Kraków
Stan: Niegrający
![]() |
![]() ale macie podniete... Racja jest zdobyty, ale co oto nam daje? pewność, że jest do zdobycia. A to już coś.
@down no sorry, ale niekturzy mają.
Raz jestem, raz mnie nie ma, różnie to bywa Masz o mnie zdanie? Nie lubisz mnie? Lubisz? Notka! KLIK!!! A może masz jakiś problem? Nie krępuj się! Pisz na PW! PW!!! Może przed wpisaniem notki chcesz przejrzeć "stopień inteligencji" moich postów? Przejżyj je! POSTY!!! Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Athelas - 15-12-2007 o 19:46. |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2006
Lokacja: Myślenice
Imię: Morderff
Profesja: Sorcerer
Świat: Harmonia
Poziom: 69
|
![]() Ja sie nie podniecam... Wkleiłem ss i tyle.
@edit No to prosze o usunięcie tego tematu. Ostatnio edytowany przez Morderff - 15-12-2007 o 19:53. |
![]() |
![]() |
#5 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() I po co robicie nowy temat, skoro dyskusja o tym toczy się tutaj?
Teraz połowa nie będzie wierzyła, a druga będzie spamowała jak go zdobyć, bo będzie niedoinformowana z powodu nie przeczytania tamtego tematu ;;. Ostatnio edytowany przez Rybzor - 15-12-2007 o 19:55. |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() lol. teraz trzeba przeszukiwac dead humany na Harmonii xD
|
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2007
Lokacja: WAWA
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Poziom: 125
|
![]() Pewnie prawda że zdobyty, nawet jestem na ostatni screenie moją nową postacią
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() Ja tam nie wierzę, że ten Potty coś tam ma spike sworda...
|
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2006
Lokacja: Myślenice
Imię: Morderff
Profesja: Sorcerer
Poziom: 69
|
![]() Prosze nie piszcie tu! SS zdobyty jak ktoś nie wierzy to jest chyba nie poważny po przeczytaniu tylu postów tych co widzieli, ale jego sprawa. Wypowiadajcie się w temacie o SS/Domku Sunrise i Minomagu.
|
![]() |
![]() |
#11 |
Zbanowany
|
![]() @up2 czy tam 3
wą! @topic No w końcu jakieś prawdziwe niusy! Tera ma sens szukanie go! Wtedy (na torgu chyba) była afera że ktoś ma , a to fake był.. W końcu coś normalnego. Ostatnio edytowany przez Orog - 15-12-2007 o 22:13. |
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() Do kasacji.
Ostatnio edytowany przez Patton - 15-12-2007 o 22:17. Powód: Nie ten temat. |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nieczytałęm Całego tematu Bo to Dla mnie bez Sensu Może i jest Zdobyty I jest Do Zdobycia Ale ja go szukał NIebede bo co za satysfakcja z gry jak bede mial mino na 2 hity... bez sesu Sossion Danger To było By coś
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Tym Ty smiecisz... Bo Spamujesz piszac Won... To raz Dwa. WIem se Spike lepszy... ale niefajnie grac majac mino na 2 hity a Poision ma nieco wiekszy ataka co by nieco podnioslo hity a pozatym jest lekki... a po trzy jak cos nie pasi to nieczytaj... |
|
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() OMG dzieci maja żal że na 1 lvl nie zdobyły SoFa pierwsze ...
![]() Uaktywniono Quest po wejściu 8.1. Nie żalcie się że już nic nie ma do zdobycia bo nie sadzę że to ostatni items na Rooku ![]() Pozdro dla all Rokstayerów ... A i po H*J ten temat jak już się jeden toczy ...
Śmierć jest niczym, ale życie jako pokonany i niesławny jest śmiercią codzienną. Nie ma honorowej drogi do zabijania, nie ma szlachetności w niszczeniu. Ten kto ma tysiąc przyjaciół, żadnego z nich nie szanuje, a ten kto ma jednego wroga spotka go wszędzie! Wszystkie wojny są wojnami domowymi, ponieważ wszyscy ludzie są bracmi. |
![]() |
![]() |
#18 |
Zbanowany
|
![]() Halb - Racja śmiecisz bo się wypowiadasz..jak idiota.
maxpixel - był wcześniej quest.. Każdy wie co trzeba zrobić , tylko jak przyjdzie co do czego to nie potrafią tego zrobić.. Co do tematu - tam jest rozmowa , tu skrinszot(oczywiście napisałem specjalnie tak). |
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#20 |
Zbanowany
|
![]() Jezu , ten skrin jest już w 2 tematach.. Dopadną coś i już wszędzie to wklejają..
|
![]() |