|
Notki |
Updates Forum zawiera wszelkie informacje o najnowszym update oraz pod fora z informacjami o byłych update. |
Pokaż wyniki sondy: Czy zakazać takich tematów? | |||
Tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
497 | 62.99% |
Nie |
![]() ![]() ![]() ![]() |
292 | 37.01% |
Głosujących: 789. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#121 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Szczecin
Profesja: Knight
|
![]() Cytuj:
@topic Zdecydowanie powinni zabronić takich narzekań. Sam jestem FACCiem ale to że nie wydaje kasy na PACC to moja sprawa, czyli "nie mam to nie narzekam" i cała sprawa jasna. Jak narzekają to niech kupią, a jak nie to niech nie grają. |
|
![]() |
|
![]() |
#122 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() B U M P
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2005
Wpisy bloga: 1
Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Obsidia
![]() |
![]() W cipsofcie pracują ludzie, którzy w uczciwy sposób chcą zarobić na życie, wystarczy jeden błąd i ich życie może opierać się na zasiłku bezrobotnych. Dlatego tak ważne jest dbanie i ciągłe zaspokojanie potrzeb graczy, którzy ich utrzymują. Ludzie z cipsoftu na pewno się nie obijają, pisanie gry jest czasochłonne, dbanie o nią jeszcze gorsze, a koszty utrzymania gry są tak duże, że pracownicy nie są jakimiś bogaczami, dam se głowę uciąć, że cipsoft ma mniej niż 20.000zł czystego zysku. Walka dorosłych o prztrwanie jest bardzo ważna dlatego ważne jest ulepszanie swojej pozycji i zwiększenie możliwości zysku, aby utrzymać siebie i rodzinę. Pacce utrzymują nie tylko grę, ale ludzi-żywych ludzi z krwi i kości, jeżeli tibia upadnie to nie tylko my stracimy grę, ale oni stracą pracę (trochę za bardzo się rozpędziłem
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2004
Lokacja: ubikacja!
![]() |
![]() Obydwie strony mają rację, i wy, ludzie z pacc, i wy, ludzie z facc.
Pacc'owie mogą czuć oburzenie, w końcu płacicie za tibię, żeby sobie pograć w lepszych warunkach, z większą ilością potworów, questów itp. Ale gracze bez pacca też mogą wyrazić swoją opinię, przecież dzięki nim tibia jest teraz tym, czym jest, czy myślicie, że na początku już można było kupywać pacc? Nie, to zwykła inicjatywa graczy udostępniła Tibii taki rozgłos, Cipsoft nie powinien zapominać o zwykłych graczach, ale nie łudźcie się, nie dadzą wam tego samego co dla ludzi z premium account, poprostu, każdy musi jakoś zarabiać. Pozatym, wolny kraj, demokracja, wolność słowa obowiązuje. Czyż nie? Nie możemy komuś zabronić napisania tematu. Oczywiście potrzebne też są argumenty. Ps. Nie jestem po żadnej stronie, wystarczyło mi granie w tibie 5 lat, połowę z tego spędziłem jako facc, nie narzekałem, poprostu nie warto. |
![]() |
![]() |
#125 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Czy jesli ktos nie wyda pieniedzy na bilet autobusowy tylko zdecyduje sie isc chodnikiem, to potem narzeka ze wolno kilometry uciekaja ? Oczywiscie ze nie.
#126 |
Użytkownik Forum
|
![]() BUMP
Temat się przyda, bo znowu zaczyna się płacz dzieci. |
![]() |
![]() |
#127 |
Music addict
Data dołączenia: 11 06 2007
Lokacja: Siemianowice Śl.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Zuzia Shadow
|
![]() W tym update facc dostali naprawdę dużo. Teraz chyba nie ma powodów do narzekań
![]()
#128 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zawsze się znajdzie powód do narzekań.
![]() |
![]() |
![]() |
#129 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2004
Lokacja: pod mostem
|
![]() Cytuj:
PS Nie mam pacc. |
|
![]() |
![]() |
#130 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() możemy, bo uzytkownik forum zakładając konto zaakceptował regulamin
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
![]() |
![]() |
#131 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Evul Penguin
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Mastah Penguins
Świat: Penguin Land
Poziom: 400
Skille: 800/800
Poziom mag.: 99
|
![]() - ZLIKWIDOWAĆ FACC !
- NIE! ZLIKWIDOWAĆ PACC ! I po co takie przekomarzanie się? ... Ja uważam, że żeby założyć konto w Tibii powinien być test na inteligencje ![]()
#132 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2006
Lokacja: w kurwa wy*******aj
Stan: Początkujący
Imię: Thor massa'cra
Gildia: Swiniopas and trzoda
Świat: shitsidia
Poziom: hój
Skille: huj/hój
|
![]() zostawcie takie tematy w spokoju, lubie czasem poczytac wypociny i sie dowartosciowac
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Użytkownik Forum
|
![]() Up:
A ja nie. Bo jak widzie takie posty i tematy i ortografie, której nie ma to mnie zalewa krew. |
![]() |
![]() |
#134 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() Niech idą z tym na żal.pl.
![]() |
#135 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2007
Lokacja: postac "Perpetual Torment" zostala skasowana przez gmow za uzywanie tibia bota ng
Imię: Perpetual Torment
Profesja: Rookstayer
Świat: Askara
Poziom: 44
Skille: 22/26
|
![]() FACC to demo tibii. W wiekszosci gier komputerowych demo obejmuje zaledwie 10% mozliwosci pelnej wersji gry, natomiast w tibii facc moze robic 90% tego co pacc. Porównajcie sobie teraz tibie chodzby z taka fifa gdzie majac demo (odpowiednik tibijskiego facca) mozesz rozegrac jedynie jeden mecz towarzyski i to na dodatek juz z gory przydzielonymi druzynami. (czyli tak jakby ci w tibii kazali na ratach tylko expic). A jednak nikt nie narzeka tylko wszyscy kupuja badz sciągaja z neta pelne wersje!
#136 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2005
![]() |
![]() Oj jeżeli ktoś kiedyś grał w runescape to wie, że jeżeli porównać teren, skille, potwory i inne czynności, to niech sie tibijczycy cieszą, że tak nie jest z Tibi jak w RS. Tam 5/6 mapy jest dla "pacc" 5/6 questów też dla "pacc" i wiele innych.
Cieszcie sie tym co macie. Ja nigdy nie wydam 90 zł na jakąś durną gre. Ostatnio edytowany przez MiXer - 28-12-2007 o 12:50. |
![]() |
![]() |
#137 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#138 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 11 2004
|
![]() Kupowanie pacca za GPki jest nielegalne? Ciekawe kiedy CipSoft zmienił regulamin, bo odkąd grałem to reklamowanie handlu paccem było nielegalnie, nie sama sprzedaż, a to jest ogromna różnica.
|
![]() |
![]() |
#139 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2004
Lokacja: ubikacja!
![]() |
![]() Co do kupowania Pacc za tibijskie pieniądze, sądzę że Cipsoft poprostu nie chcę aby ktoś wybierał taki typ kupna, bo często ludzie sprzedający taki pacc wycofują wpłatę, gość który kupił pacca najczęściej dostaje bana i nic mu po wyjaśnieniach.
|
![]() |
![]() |
#140 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja to ujme tak:
Jak inni mówili powinien byc 1 temat gdzie zala sie FACC Ale tez powinien byc 2 temat gdzie na FACC zala sie PACC ... -Uwazacie ze ktos kto ma facc jest noobem...?Na facc tez da sie do czegos dojsc ;-) Cytuj:
![]() Ja nie mam PACC i też jakoś żyje ;] Ostatnio edytowany przez Hodal - 28-12-2007 o 16:13. |
|
![]() |