|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Przepraszam cie Rybko, ze przezemnie musisz czytac takie bzdety na forum ale mam problem, szukalem, szukalem na forum i nieznalazlem wiec chcialem sie spytac was drodzy foruwicze jak zrobic quest ze mozna u rashida sprzedawac, bo wiem ze tylko w poniedzialki dzisiaj juz nie zrobie bo musze sie uczyc, ale w nastepny poniedziale wigilia to bede mial troche czasu i o to czy ktos zna link co zrobic zeby muc sprzedawac itemy i jescze jedno chce zamienic 100 pajeczynek na 10 ale wiem ze rybo mowiles ze na tibia.pl>questy ale szukalem jak Boga kocham i niema nic =/
Jak to zrobic z gory thx. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Hamilton
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Może poszukaj w questach na www.tibia.org.pl
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Niestety tam niema.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
|
![]() potrzebujesz 15 fish fin, deer trophy, DL trophy, 10 red dragon scales, death ring i coś jeszcze ; ] ogółem jakieś 100k+
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2006
Stan: Niegrający
|
![]() @up
Może najpierw sam wykonaj misję, zamiast podawać ściemy z eriga? Dzisiaj np. nie trzeba przynosić żadnych finów etc... tylko dostarczyć paczkę... ale niektórzy wolą wyrzucić w błoto xxx k, zamiast poczekać dzień dłużej... śmiać mi się chce z takich ludzi ~~
![]() Ostatnio edytowany przez Thuriv - 18-12-2007 o 15:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 06 2007
|
![]() Co ty sie tak rybie podporzatkowujesz? Co to twoj boss jest? Mam to co on mowi i jego samego w dupie. Forum jest dla wszystkich i glownie po to by pomoc a nie po to zeby jakis cieć rozkazywał i opieprzał. Pozdro.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: UK/Łódź
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Titania
|
![]() Cytuj:
@topic Idź w poniedziałek do Rashida (tawerna Svargrond) i popytaj go o misję. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() ok dzieki juz wiem, ale nadal niewiem co z syrenka xD
|
![]() |