|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
Pokaż wyniki sondy: Ja było przed upem jeśli chodzi o hity od potworów (niektórych) | |||
Lepiej było przed upem |
![]() ![]() ![]() ![]() |
6 | 42.86% |
Gorzej byłóo przed upem |
![]() ![]() ![]() ![]() |
8 | 57.14% |
Głosujących: 14. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 03 2007
Lokacja: C:\Windows
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Poziom: 75+
|
![]() No wiec tak z ciekawości dziś przeszłem się z qumplem na POH Dragon Lair. Ubiliśmy 4 dragi na co straciłem aż 3 Strong manapontiony. Wypadł nam DL no to go lejemy jak przed upem sobie radziliśmy bez problemów z Dlem to teraz był wielkie waste.
Niby po upie nie miało być COMBO no i niema, ale hity z czarów i nie tylko potworów zostały powiększone. Chodzi tu o dragi, DL, Demony... Przed upem drag walił mi z GFB około 50-70 rzadko 100+ a teraz z GFB praktycznie non stop wali po 100+ A mój char to 55 pall qumpla 57 pall ;] Waszym zdaniem kiedy było lepiej ?? Ja już wole dostać COMBO na reda niż non stop mieć reda ;p Ostatnio edytowany przez Moorti - 18-12-2007 o 21:07. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Ja wolę tak jak jest teraz bo przynajmniej na niższym mogę iść na dragi i nie muszę się bać że combo i ded
|
![]() |