|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 10 2007
|
![]() Witam.
Mam knighta 44 lv. Skile 73/71. Eq:BS,Golden armor, k-legs,BOH,Demon Shield,Crushader Helmet,Platinum amulet. Chciałbym iść na Dark Catedral, tylko nie wiem jak iść aby w 100% nie napotkać GS.. Na co na tym lv móglbym iść..?? Czy opłaca mi się iść na DC, czy opładca mi się an coś innego iść.Czekam. na odpowiedz... Nie mam PACCA.. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
|
![]() Skile masz bardzo dobre, odpowiednimi miejscami dla ciebie są:
- forteca elfów - guardy - dc (dużo ludzi, ale jak jest mało to na slimach + banditach {w czasie czekania na resp} nieźle można przyexpić) Na dragi, cyce, i undeady się nie opłaca, bo: - przeludnienie - ryzyko śmierci - waste |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() Mhm.. Na elf fortec bylem i strasznie słabe exp.Guardy odpadają. Własnie chciałem iść na DC ale nie mam mapy. Mógłbyś zapodać aby GS nie spotkać.. Czekam na odpowiedz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 02 2007
|
![]() Na tym lvlu i tych skilach z GSem nie będzie problemu gdy weźmiesz pare bp uh(Na hunt zejdzie all a na GSa ok.1-2)<<Sorki manasy teraz chyba sie bardziej opłaca A po drodze mozesz kogoś przybloczyc lub trafić na juz martwego czlowieka
na DC -2 fajnie sie expi(sąsiad ma własnie podobny lvl skile 70) Jeżeli znudzi ci sie expienie mozesz pobloczyc dragi dla noobkow(fajna zabawa.... na 30 knighcie było zajebiście) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() A dacie mi mapke jak tam dojść.. Zeby tego GS nie spotkać..??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 08 2005
Profesja: Elite Knight
Świat: Berylia
Poziom: 100
Skille: 80/75
Poziom mag.: 6
|
![]() Puste EF (0 osob) - 23k/h czyszczac same 0 1 1 2 poziomy.
Pusta DC (3-4 osoby) - 12k/h w porywach 15k/h decyduj. @Ktostam up: na ubicie Gs'a na 80lvlu schodza mi 3-4potki o manasach nie wspominajac... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 10 2007
Lokacja: Częstochowa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Mateusz Dragon Wielki
Gildia: Ruthless
Świat: Harmonia
Poziom: 346
Poziom mag.: 86
|
![]() Cytuj:
Tjaa. Tak to jest jak noobek się odzywa. Przy nieco lepszych skillach niż 74 i 55 lvlu mam duże problemy z wejściem na -2 , ponieważ jak stoją 3 Dark Monki i 2 Assassiny to jest przerąbane. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
|
![]() Hmm mam takie pytanie do autora czy jestes moze dzieckiem allegro ?
Dobra nie bede sie czepiał .... na dc bardzo dorze sie expi na takim levelu idz na dc zejdz poziom nizej na Dark monk a nie pozałujesz pozdrawiam . temat do zamkniecia ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 10 2007
Lokacja: Częstochowa
Imię: Mateusz Dragon Wielki
Gildia: Ruthless
Świat: Harmonia
Poziom: 346
Poziom mag.: 86
|
![]() Cytuj:
Ja mam lepsze skille i lvl oraz eq lepsze ,a mimo to cięzko sie expi na Dark monkach. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
|
![]() Dobra pujde na DC. Ale moglibyście mi dać mapkę jak tam trafić. I schodzic tylko do -1 czy moge niżej..?? Czekam na odp.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() Ja polecam ci -2 exp do 30k exp/h
|
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() no więc możesz tak zrobić zę jak zobaczysz gs'a i będziesz uciekał do momentu w którym nie zobaczysz napisu "target lost" wtedy na dole na pewno go nie będzie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 02 2007
|
![]() lol ? nie jestem noobek tylko widze jak kolega gra(nie mam takiego chara) a jak on trafia po 100+ w dark monka to nie trudno mu sie bije.... Asasiny trafiają go po 20.... Uha(przed upem) zużywał na resp mumi 2 witchy pare asassinow i wild wariory
Co do DC to nie warto ci chodzić po -1 bo tam nic niema dobreeo i mało tego;/ To już wiem z własnego doświadczenia |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Brzezie
Imię: Miki Montana
Profesja: Elite Knight
Gildia: Jest
Świat: Honera
Poziom: 82
Skille: 80/73
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Cytuj:
Mi max ida teraz 2-3 Uhy(po 200 hp ea) Elfy? Kasa dobra(do 15k+ dziennie wraz z lootem) , exp tez nie najgorszy , ja wyciagalem do 40k~czyszczac tower , podziemia i okolice tower + dragi. Na 44 lvl to DC , tylko -1 bo na -2 hardcore jak dla ciebie. Przy poczatku wyleca ci pewnie do 2~witch , dark monków i assasinow a to ciezko naraz wybic. Tak wiec jesli masz checi to spróbuj na Elfach , DC lub Mino Tower/Mintwalin.
~Counter Strike 1.6~ IP:77.79.210.73:27199 Hasło:klan Nie toleruje Noobow z Honery .... Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2007
Lokacja: Konin
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Cytuj:
Najlepiej "pujdź" poexp na słownikach. Waste nie bedziesz miał a exp niezły ![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 12 2006
Lokacja: Świebodzin
Profesja: Knight
Świat: Danubia
![]() |
![]() |
![]() |