![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() DObra sluchajcie nie bylem dawno na arcani i mam pytanie niech ktos opisze co zrobil bedurion skad wzial sie ten arris nigdy go nie widzialem na highscores ;d i ocb z tym combem na drana ;d czekam na odpowiedzi;p
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Arris jest w highscores od początku Arcani (nie mylić, że był 1), teraz powrócił na Arcanie po retiredzie jeszcze za czasów EZ (dobrze mowie?). Dran padł bo był głupi. Bedurion porzyczył troche kasy od Arcańczyków.
![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 10 2007
|
![]() to juz nie zakladajac nowego tematu , kto to byl Troy of dragonbreath? czy jakos tak
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie Troy of dragonbreath, tylko Troy Dragonbreath
![]() Mi tam on w pamięci pozostał podczas DHQ, gdzie bloczył demona, ale najlepszy był Fosfik ![]()
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 22 09 2003
|
![]() Arris się ścigał w lvlu z Vorithem,potem miał hacka,był retired,doszedl do EZ,mało co pomógł mimo hlvla.Byl hunted.Dzięki dobrym kontaktom ze Sua.Wrócił i gra znów.dobił szybko 200 i bez bota.ale On zawsze mial dobry PG mode.
Dran-no dobre pvp. Bedurion organizowął PoI questa,wziął kase,questa olal za co dostał hunted.ogólnie wałek na 20kk+. Troy dragonbreath-stary gracz z arcani,jego postać zostala zdeletowana po jakimś hacku,nie wiem dokłądnie jak to było.Ale za czasów Sk był juz to char na waste. Potem kupił Beduriona ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() @poll
Bedu ma hunta u dpft czy u calej arcani xD ??
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: kujawy :P
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dark Kret Koks
Gildia: Nie lubimy polskich zydow
Świat: Selena
Poziom: 1
Skille: 10/10
|
![]() Od twojego starego...
Takie głupie pytania zadajesz.
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2003
Lokacja: saturn
Stan: Początkujący
Imię: sua mea
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Świat: arcania
Poziom: 188
Skille: 21/27
Poziom mag.: 79
![]() |
![]() on ma hunta od rumonow i murzynow !!
======================================== Nadciaga wojna.Widze ja.Plomien przetaczajacy sie nad ziemia.Ciala na ulicach.Miasta obrocone w pyl.Odwet. F.E.A.R ep ======================================== Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2003
Lokacja: Bełchatów
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 202
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Co wg Ciebie bylo glupie w tym pytaniu ??
Pryszedl góral i kozaczy... zlewam cie...
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: kujawy :P
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dark Kret Koks
Gildia: Nie lubimy polskich zydow
Świat: Selena
Poziom: 1
Skille: 10/10
|
![]() Logiczne pytania na ,które sam sobie możesz odpowiedziec zadajesz.
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2006
Lokacja: ChoRzów
Świat: Arcania
|
![]() Zrobil mała wyje*ke na bp crystali! Też bym tak zrobił jak sobie pomyśle ile z tego jest %%%
Ciacho 23:24:01 wez ja na bata moze sie zakocha Bellivioon 23:24:28 wole h**a do sloika z dzemem wsadzic niz jej do c*py |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2006
Lokacja: ChoRzów
Świat: Arcania
|
![]() Dotknij sie w czolo i sprawdz czy niemasz czasem stanu goraczkowego
Ciacho 23:24:01 wez ja na bata moze sie zakocha Bellivioon 23:24:28 wole h**a do sloika z dzemem wsadzic niz jej do c*py |
![]() |
![]() |