|
|||||||
| Notki |
| Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 12 2007
Lokacja: Szczecinek
Stan: Początkujący
Imię: Markos of Candia
Profesja: Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 9
|
Dostałem bana a dokladnie namelocka za zły name. Mianowicie ''Marek Dragon Wielki'' Bo uznali ze jest podobny do ''Mateusz Dragon Wielki''. Moim zdaniem ten ban byl nie sprawiedliwy
co prawda name juz zmienilem ale to bylo nie fair |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
|
olaboga, z systemem nie wygrasz chłopcze... A imo, ban nie był zły, irytują mnie neokid z nastawieniem "koffam MWD <3 :*"
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
BARDZO DOBRZE. Jednego debila podrabiającego nicki mniej.
Niesprawiedliwy? Jak najbardziej sprawiedliwy i słuszny. |
|
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 12 2007
Lokacja: Szczecinek
Imię: Markos of Candia
Profesja: Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 9
|
Ja ten name wzielem zeby latwo mi bylo zapamientac a nie z sugerowanych bo sa dziwne wiec nie mysl sobie ze podrabiam nicki
|
|
|
|
|
#6 |
|
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
Stan: Na Emeryturze
|
@up
Podrabiasz. I jesteś żałosny. Tyle ^^
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
|
|
|
|
#7 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 29 06 2007
|
a kogo to wogole obchodzi ze podrobiles nick, dostales bana, zmieniles nick, i jest wszystko dobrze >,< ... Swoja droga, powinny byc ograniczenia wiekowe na forum.
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
|
Cytuj:
@top: bardzo, bardzo słusznie. Ostatnio zbyt dużo takich nicków, trzeba je zreportować. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Szydłowiec
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 5*
Skille: 7*/7*
Poziom mag.: 6
|
Pozwól mi zgadnąć, zrobiłeś postać z takim nickiem bo myślałeś ,że będziesz kozak i w ogóle każdy będzie myślał ze jesteś jego rl-em pewnie sam tak mówiłeś w grze.Najgorsze jest jak próbujemy się do kogoś upodobnić, nie potrafisz być sobą? Mając swój własny fajny nick może kiedyś będziesz miał duży lvl a np. jakbym zobaczył 100lvl z nickiem podobnym do MDW to bym go wyśmiał bo widać że noob.
Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i loot. Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego. Nie u¿ywaj tych slów . bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie. Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo. |
|
|
|
|
#10 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2006
|
loll??zal.mi.tojej.mamy;/powinna ci zabrac internet
![]() |
|