|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#6761 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2007
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#6762 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2006
Lokacja: Lucera
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Lucera
|
![]() Na faccu to moze jakies guardy, jakies smoki z summonami,a na PACC to glownie Tomby
"Pomyśl czasami o cierpieniu, którego wolisz nie widzieć." ( Albert Schweitzer ) http://www.fasole.pl/default.asp?id=11162 zbieraj fasole i wymieniaj je na nagrody ( sms, doładowania ...), nie martw się link bez wirów ![]() www.naturalnie.ovh.org strona o medycynie naturalnej ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6763 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2006
Lokacja: Lucera
Stan: Aktywny gracz
Świat: Lucera
|
![]() przypadkowy post... tak dziala moj Internet. Post do kasacji
"Pomyśl czasami o cierpieniu, którego wolisz nie widzieć." ( Albert Schweitzer ) http://www.fasole.pl/default.asp?id=11162 zbieraj fasole i wymieniaj je na nagrody ( sms, doładowania ...), nie martw się link bez wirów ![]() www.naturalnie.ovh.org strona o medycynie naturalnej ![]() Ostatnio edytowany przez Lipers - 19-12-2007 o 00:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6764 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2007
Lokacja: Wrocław
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6765 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: luminera
Poziom: 42
Skille: 16\27
Poziom mag.: 55
![]() |
![]() Druid (staty widac w opisie posatci) serwer non pvp , pacc mailem od 25 levela za bardzo nie wiem gdzie etraz expic nie znam meijsc na facc glownie chodzi o miejscowki do sol oexpienia bo z bloekrem odpada bez sio to nie za bardzo wiec pomuzcie gdzie mzona expic zeby szybk owbic elvel i nie ekjci waste przy tym moze nawet lekk ozaorbic eq blue robe crown legs boh hailstorm rod necrotic rod vampiere sheild i rh
![]() |
#6766 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 01 2007
Profesja: Paladin
Świat: Nerana
Poziom: 101
Skille: 93/78
Poziom mag.: 18
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6767 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2007
Lokacja: Ab'Dendriel nie no tak naprawde to w świecie Tibji
Imię: Bloody Elwina
Profesja: Paladin
Świat: Hiberna
Skille: Skiluje
![]() |
![]() Ja palladynem 21 lvl ze skillami 59/40 expie na ghostlandzie. Sa tam DS tylko raz juz padlem(lagi:/) a w ogóle duzo tam jest ghouli i tam od 15 lvl expie. Ghoule maja duzo kasy i najwiecej z nich wszystkich wyciaglem ze 3 k. I powiem wam ze fajnie jest poexpic na mounth sterum bo sa nowe Cyce.( tylko cyclop smith jest przeje****) Expie rownierz za kopalniami dwarfow tam sa miotaury i Stell helmet w quescie. oraz na dwarfach Guardach w 2 kopalni na samym dole(prawie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6768 |
Użytkownik forum
|
![]() ![]() ~1 lvl~ raty ~2 lvl~ Cave raty, raty ~3-5 lvl~ trolle, spidery, bugi ~6-7 lvl~ minosy, skeletony, poision spidery ~7-8 lvl~ praktycznie wszystko co się rusza na rooku (moze z wyjatkiem rotwormow no chyba że masz life fluidy) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6769 |
Guest
|
![]() Gdzie expić Palladynem 34 lvl 70/57 skils... I Knightem 42 lvl 74/74...
![]() |
![]() |
![]() |
#6770 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2007
Lokacja: Frombork
Imię: Hoolek the paladin
Profesja: Royal Paladin
Świat: Celesta
Poziom: 79
Skille: 89/74
Poziom mag.: 18
|
![]() 61 Royal paladin Pacc 81/63
Eq:B robe,c legs,hotm boh,dem shield,royale/enchantedy/power bolty/x-bow, Gdzie expić. Proszę o szybką odpowiedz. I ile exp/h mile widziany mapki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6771 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mam 13 level sorcerer z 5 mlvl i niewiem gdzie expic. Mam pacc. Eq to:
dragon necklace, dark helmet, dwarven shield, plate armor, plate legs, leather boots i 2 rozdzka dla sorca. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6772 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 12 2007
Lokacja: Daleko......
Imię: Ishaldur
Profesja: Druid
Gildia: Chwilowo bez
Świat: Lunara
Poziom: 51
Skille: 17/25
Poziom mag.: 45
|
![]() hoczek@
W monut sternum na cyckach mozesz od 25 lvlu ze skilami 60/60 spokojnie expic -na zwykle cyce pójdzie ci z jedna albo 2 exurki, cyclop drone tez mógłbyś ubić ale to juz więcej exurek pójdzie .Jakbys chcial smithy ubijac to radze skile 70/70 lub wyższe z dobrym eq<c armor,k legi, warrior helmet >.Sam swoim knajtem 24 lvl expie na mount sternum ze skilami 61/59 i idzie calkiem fajnie a eq to plate set i fire sword <wiem ze noobowskie jak na ten lvl ale kasy nie mam> więc z lepszym eq i skilami takimi bedzie super ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6773 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
Lokacja: Góra
Stan: Niegrający
Imię: Zlobinski
Świat: Elysia
Poziom: 20
Poziom mag.: 11
|
![]() Witam,
tak się złożyło, że przed najnowszym updatem nie grałem z miesiąc. Mam 23 lvl sorca. Czy mogę wziąć Wand of Decay i bez problemu iść na Dwarfy? Pytanie nr 2: Jak wejść do Kazoo? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6774 |
Użytkownik forum
|
![]() Ja chcialbym cos takiego zeby administrator forum zamiescil jak najwiecej potworow na jakim lvl mozna pokonac np.
12 lvl cyclops pall ? 16 lvl beholder pall ? 20 lvl vyverna pall ? i tak dalej ;p.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6775 |
Użytkownik forum
Lokacja: Daleko......
Imię: Ishaldur
Profesja: Druid
Gildia: Chwilowo bez
Poziom: 51
Skille: 17/25
Poziom mag.: 45
|
![]() zlobinski@
Z pewnością możesz iść -krasnale są wręcz wrażliwe na śmierć-z czego ten wand właśnie śmiercią atakuje. A na 2 pytanie -do kazo jak idziesz od dwarven bridge to przechodząc przez góry wchodzisz w lewo w taki przesmyk jak sie idzie na dwarfy, jak dojdziesz do miejsca gdzie sie kopie dziurę to jest też rope place i tam ropujesz się do góry, idziesz kawałek i przez dziure schodzisz na dół i teraz to już na północ idziesz i tam jest kazo. Druga droga to jak są te 2 najwyżej położone kopalnie to od nich kierujesz się na prawo do skał aż znajdziesz schodzy na wyższy poziom i idziesz do dziury jak opisałem przy wyższej wersji.Mam nadzieje że coś zrozumiesz z tego co napisałem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6776 |
Użytkownik Forum
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Jesli expic do 20lvl to tylko na:
PACC: roty FACC: trole pod ab'dendiel oraz Cyclopy Ostatnio edytowany przez Flemessssss - 22-12-2007 o 13:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6777 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 12 2007
|
![]() LVl 17 skille 41/38 knight
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6778 |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 07 2007
Imię: Ranran Thor Knight
Profesja: Knight
Poziom: 30
Skille: 62/62
Poziom mag.: 4
|
![]() Sorc level 17, mlvl 12, facc. Eq: p set, steel helmet, dwarven shield.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6779 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2007
Profesja: Knight
|
![]() EK 50lvl, 78/78, eq: RH, DSM, K Legs, BoH. To mój pierwszy PACC więc nie bardzo wiem gdzie expić. Próbowałem na żółwiach ale zawsze zajęte.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6780 |
Guest
|
![]() |
![]() |