![]() |
#4581 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() ![]() ![]() Pvp to Ty pokazałeś jak cie GT solo rozjechał. Dla porównania jak aedlen był na 80 levelu to go gt z 3 kumplami gonili ze spawnu demona a uciekł im do edron dp i TO SIE NAZYWA PVP. Polowa z wal nie walczyła w żadnej wojnie, druga polowa w wojnach na ot a wszyscy doradzaie RO i sie śmiejecie. Myślicie ze to tak łatwo rozwalić 5-8 najlepszych graczy na serverze? I zgadzam sie z zanem ze devolaj zapomnial o najwazniejszej zasadzie podczas wojny. "jestes sam=jestes martwy"
|
![]() |
#4582 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2006
Lokacja: Iława/Częstochowa
Imię: Kefasos Wielki
Profesja: Royal Paladin
Świat: Eternia
Poziom: 149
Skille: 101
Poziom mag.: 21
|
![]() Dobrze mówisz Snagoth ale zauważ że u nas nie zbyt wielu shooterow
![]() ![]() A co do m wall to jest podstawa wygrywania na otwartym terenie3 dobre m wall + paralize i leza wszyscy ![]() Cyaa Wesołych świąt ![]() Visca El Barca ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4583 |
Cease & Sekkle
Data dołączenia: 27 10 2006
Lokacja: Warszawa
Imię: Snagoth
Profesja: Sorcerer
Poziom: 70
![]() |
![]() Fagaro po 1 to nigdy mnie GT nie zabil
![]() ![]() a po 2 to co do mojego pvp to zdziwilbys sie ;] i nie jedna osoba moze Ci to potwierdzic ![]()
Wybitne umysły są zawsze gwałtownie atakowane przez miernoty, którym trudno pojąć, że ktoś może odmówić ślepego hołdowania panującym przesądom, decydując się w zamian na odważne i uczciwe głoszenie własnych poglądów. ![]() ![]() ![]() ~Albert Einstein
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4584 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2007
Lokacja: z baru
Imię: Spaach
Gildia: Outlaw Alliance
|
![]() To cho snag na duela do deda
![]() Mam co prawda 9 lvli wiecej ale przy moim tepie expienia to zaraz wejde na 70. Fag Swieta prwada.
![]() |
#4585 |
Cease & Sekkle
Data dołączenia: 27 10 2006
Lokacja: Warszawa
Imię: Snagoth
Profesja: Sorcerer
Poziom: 70
![]() |
![]() hm... jesli masz pacca to podziekuje bo bedzie to bardzo nierowne gdy T mozesz uzyc strong haste a ja nie.. ale jesli nie masz pacca i ja sprawdze nowe czary, przygotuje sie itd to nie ma problemu
![]()
Wybitne umysły są zawsze gwałtownie atakowane przez miernoty, którym trudno pojąć, że ktoś może odmówić ślepego hołdowania panującym przesądom, decydując się w zamian na odważne i uczciwe głoszenie własnych poglądów. ![]() ![]() ![]() ~Albert Einstein
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4586 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 06 2007
Lokacja: Zabrze
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Poziom: 88
Skille: 85/83
Poziom mag.: 7
|
![]()
![]() |
#4587 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2006
Lokacja: Knurów
Profesja: Master Sorcerer
![]() |
![]() Jak widze wypowiedzi:
"Po takim ob już z pz nie wyjdziecie" To mnei szlak trafia, ludzie w dupie byliście gówno widzeliście a piszecie takie hujowiny że aż strach, w Decessus jest 10 osób w tym kilku jednych z najlepszych pvperów, ich zgrania nie można podważyć ale chce podkreślic ze oni zawsze siedzą w pz'cie lub expią po nocach na ob z Ro & McG było może 40% osób a gdy zbeira sie wiekszosc osob to Lorac proponuje Bysenowi ob ale tylko jest : 'No, thanks a lot of ppl" Ale wkońcu wiedziele z iloma osobami bedą walczyć... Ich forumowa propagadnda wychodzi a inni zamiast od poprostu zachowac dla siebie pewnie rzeczy pierdolą głupoty... Jak chcecie lizać dupę Holendrą to śmiało, tylko poznieł nie płaczcie...
![]() |
#4588 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2007
|
![]() Z tego co wiem, to dla niektórych ludzi była to pierwsza wojna. Myślę, że to w głównej mierze przyczyniło się do tej porażki, ale nie chcą się poddawać i próbują walczyć i dlatego dla nich respekt!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4589 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 06 2007
Lokacja: Zabrze
Poziom: 88
Skille: 85/83
Poziom mag.: 7
|
![]()
![]() |
#4590 |
Guest
|
![]() No to bylo troche nie na miejscu
![]() |
![]() |
![]() |
#4591 |
Guest
|
![]() No to po tym open lalem
jak widzialem filmik to wytrzymać nie moglem co Ro robi Oni biegaja obok nich a ci stoja ![]() a jak sie pod gh ustawili to o co chodzilo? a potem ucieczka i kazdego po koleji xd _________________________ ![]() |
![]() |
![]() |
#4592 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2006
Lokacja: Knurów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Trea Madris
Gildia: Rosicrucian Order
Poziom: 107
|
![]() Dziś macie okazje sie z nas pośmiać, niewykorzystaliśmy (Jak zawsze) przewagi liczebnej, zamiast ruszyć na nich falą my staliśmy jak bydło na rzez ^^ Teraz możecie drwić ze mnie trudno, jak alczyłam jak potrafie i ciesze się że na filmiku widać dużo moich uderzeń z gfb
![]() ![]() Tutaj jeszcze jakoś się wyleczyłam: ![]() Tu już nie było szans: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4593 |
Guest
|
![]() Dlaczego wy tam staliscie???????
A oni was wybijali ![]() |
![]() |
![]() |
#4594 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2005
Lokacja: Iława
Imię: Defender of Hell
Poziom: 295
Skille: 104/97
Poziom mag.: 10
|
![]() Wojny to najgłupsze narzędzie do rozwiązywania konfliktów. Spoko możecie mnie obsmarować. Wisi mi to xD Wolę grać w spokoju...
![]()
![]() |
#4595 |
Użytkownik Forum
|
![]() Więcej takich graczy jak defek a servery non-pvp nie byłyby potrzebne bo nikt by nikogo za nic nie bil. 230+ level a nigdy nie robił problemów ani nie angażował sie w konflikty
![]()
![]() |
#4597 |
Użytkownik Forum
|
![]() @przemyslawlol
Jestes obsrana ciota co sie boi wojny bo dostaja po dupie, jestes nielojalny i nie wiem jakim cudem dostales sie wogole do RO, zal mi ciebie. @RO & MCG Walicie sprawe bo stoicie non stop albo uciekacie, wystarczy pare mwalli i wszyscy zgrani w jednym mijescu i Des~nie ma szans.
![]() |
#4600 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2007
Lokacja: Jamaica
Imię: Gumisiowy palek
Profesja: Paladin
Skille: +70/+50
|
![]() Siema
![]() o Boze... a ja powiem jedno... na miejscu Przemka zrobil bym to samo... Co on moze za to ze jego guild sie nie na*******a tylko ucieka? Kto wie moze ktos z RO to dobry Pvper ale znajac zycie Psychopata i inni nie daja sobie powiedziec ze trzeba wkoncu sie wziasc za nich. a tak wogole to dziwie sie ![]() ![]() To tyle... nie chce nikogo obrazic tym postem, wiec jak ktos poczul sie urazony to przepraszam ![]() |
![]() |
![]() |