|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2007
Lokacja: Śrem
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Pirkerister
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Colera
Świat: Eternia
Poziom: 80
|
![]() i nastepne open battle tym razem 16-0
![]() http://www.***********.com/498200893.html zamiast ** wpisac: s p e e d y s h a r e Ostatnio edytowany przez Pirk - 20-12-2007 o 00:01. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2006
Lokacja: Knurów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Trea Madris
Profesja: Elite Knight
Gildia: Rosicrucian Order
Poziom: 107
|
![]() Możecie się z nas śmiać, teraz macie prawo, ten Ob miał wyglądać troche inaczej ale cóż, ja walczyłam jak mogłam i dałam z siebie wszystko, napewno sie nie poddam i będe z moimi braćmi i siostrami do końca, bo to tylko gra
![]() p.s: O jak dużo moich hitów z gfb ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2007
Lokacja: Śrem
Imię: Pirkerister
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Colera
Poziom: 80
|
![]() Cytuj:
Wiesz Ty mowisz "Możecie się z nas śmiać" ja mam wlasnie przez to hunta. bo jak sam widzialem ten filmik jak byliscie wszystcy pod Gh zamiast na otwartym terenie to jak mozna to inaczej wygrac jak oni was tylko mogli pokoli zabijac , troche zle zorganizowana gilldia macie venta a jeszcze nie umiecie sie dogadac kazdy z was robi to co chce i przez to pada ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2006
Lokacja: Knurów
Imię: Trea Madris
Gildia: Rosicrucian Order
Poziom: 107
|
![]() Jedynym warty podkreślenia w naszym teami jest Platonn, jego walka naprawde mi się podobała... Pożyjemy, zobaczymy wojna trwa nadal.
![]() Together forever! Ostatnio edytowany przez Trea - 22-12-2007 o 16:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Noiserekplock
Profesja: Elder Druid
Gildia: Nosferatu Of Celesta
Świat: Celesta
|
![]() @up
Chyba podczas wojny wypadl Ci z kieszeni słownik ortograficzny. OB ? 11 typa wybija przeciwna gildie jak tylko chce a oni stoja pod gh i rzucaja gfb ;> |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2007
Imię: Ragnus Firedhea
Profesja: Paladin
Poziom: 111
Skille: 93/68
Poziom mag.: 18
|
![]() ahuASUAHAHA Wybaczcie śmiech ale Trea pozwoliła muahahaha
Nie chce mi się pisać nowego posta ale @DUŻO NIŻEJ GUTOMARAH słownik w rękę i ucz sie polskiego bo "Żal" Ostatnio edytowany przez Ragnus_Firedhea - 21-12-2007 o 14:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 04 2007
|
![]() heh nie ma to jak 12-15 vs 30-40 typa i jeszcze ci mniej liczni jeżdżą po dupie liczniejszych troche ro nie pokazało klasy
btw czy mi sie wydaje czy tam był Xulodue ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 10 2007
Lokacja: Częstochowa
Imię: Mateusz Dragon Wielki
Profesja: Elder Druid
Gildia: Ruthless
Świat: Harmonia
Poziom: 346
Poziom mag.: 86
|
![]() no no filmik nice
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]() Bez urazy ale to wyglądało tak jakby jeden człowiek na MC sterował tymi wszystkimi postaciami z Rosicrucian Order.
|
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
![]() |
![]() Jak sie wlancza TibiaCam TV?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2006
Imię: Gutomarah
Gildia: Despiration
Poziom: 150
Skille: ~~/~~
Poziom mag.: 8
|
![]() Zprostuje niktore wypowiedzi, to wyglonda tak ze walczymy z gildia ktora jest stworzona z membersow gildi Dark Legion, wiec jak widac reszta gidli na eterni chce sie podlizac i im pomaga, zreszta do wojny doszly tez membersi PgWgH wiec maja za sloba tez juz duzo spymierzenców, i walczymy z gildia w ktorej 60% czlonków jest reitred i gra tylko dla wojny, zreszta w tej gildi zebraly sie osoby z jednym z lepszych pvp na servie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 12 2007
|
![]() Powiem na temat,jesli ktos niezna gildi RO i zobaczy liste jej gildi to zobaczy wielu ludzi z hlvlami itp,ale pvp to oni 0. Gutomarah,tak teraz robisz wymowki ze tamci lepsze pvp,jakos jak napisali War Declaration na tibi com to tak sie cieszyles i pisales ok ok minki strzelales i myslales ze wygrasz. Trea-Racja,Platonn jedynie probowal cos zdzialac.Psychopata-to ma byc lider? lider knight? lider ek h lvl powinien isc z przodu i kierowac teammem,a z tego co wiem od kolegow z RO to jak biegnie Bysen kolo nich to all kisiel w majtach i panikuja. Poprostu zagraliscie te open battle jak ostatnie nooby. 11 osob vs 30+,powinniscie bysenow rozjebac jak huj,chociazby tha mavericka mogliscie trapnac ladnie albo jescze jakiegos sorka,a to do 0.Staliscie przy gh nic nie robiac i blokowaliscie sami siebie nawzajem. Okresle to jednym slowem: Żal.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2006
Imię: Gutomarah
Gildia: Despiration
Poziom: 150
Skille: ~~/~~
Poziom mag.: 8
|
![]() @up
jezeli jestes taki madry to zrob konto z nickiem main chara i chodz nam pomoc walczyc a nie mow ze cos jest zle. I czy ja powiedzialem ze ta wojne przegramy? Tu sie mocno myslisz bo wielu z nas nie ma zamiaru ani zaplaci ani przestac walczyc. Zreszta jak zaczynalismyt wojne ich bylo 6 a jest ich teraz 15 ![]() Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Gutomarah - 22-12-2007 o 15:43. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
|
![]() moge wam pomoc,dajcie mi jakiegos chara ,i ip na venta i pass i bede waszym battle comanderem w OB to zobaczycie ze nei przegracie ;] nie raz mialem open battle na innych serverach,btw radze wam pocwiczyc pvp na jakims otsie pvp enfo np eterniawar.servegame.com
Pozdro... jak chcesz miec ze mna lepszy kontakt to napisz tutaj na forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2007
Imię: Ragnus Firedhea
Profesja: Paladin
Poziom: 111
Skille: 93/68
Poziom mag.: 18
|
![]() :O W końcu jakiś prO.o player :> muahaha TA dość ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
|
![]() sie nie podajze za jakiegos pro playera,tylko tak jak pisal @up Gutomarah ze jak jestem cwniak to zebym chara zrobil i im pomogl to oglosilem ze moge pomoc
![]() |
![]() |
![]() |