![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2005
Lokacja: Wrocław
|
![]() w końcu !!
#23 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kolejne doskonale posuniecie botsoftu :
-UH glowny zarobek drutow... poszedl... -SD glowny zarobek sorcow... poszedl... Hunty beda wygladaly tak: Kina stoi aby ew. hydre zblokowac ...dalej stoi drut i spamuje sio...dalej pall bije z en~ spearow a sorc? a sorc niech wymiata po co niby? I dalej kina wezmie loota,drut dostanie profit...pall dostanie expa a sorc? a sorc pojdzie expic solo whatever where and whatever when... I znowu kina kasy po uszy,drut kasy po pachy, pall kasy po ptaka,a sorc kasy na hunta moze starczy...
Dzieciom spear'ów mówimy stanowczo NIE! <mrok> ale mam nieziemską babcie ![]() <mrok> ostatnio jak grila robiłem, to weszła do kuchni, gdzie dziewczyny robiły jakieś mięsko <mrok> i rzuciła hasło: Wiecie dziewczyny, mówią, że gdzie kucharek sześć tam nie ma co jeść <mrok> po czym odwraca się do facetów i mówi: ale jest co podupczyć.. <mrok> umarliśmy ![]() 13:05 Vanessa Haghens [10]: kto chce robic sex ze mnom Ostatnio edytowany przez DJ Necro - 20-12-2007 o 21:54. |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 06 2007
Lokacja: Zgorzelec
Imię: Pitti Cruiser
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Bulletproof
Świat: Secura
Poziom: 80+
![]() |
![]() Nowe wymagania poziomwe run
A teraz popatrzcie co tu nie pasuje IMO i dobrze i zle po I nie bedzie przykladowo 15 lvl sork albo druid z sd'kami latal i sie madrzyl, ale kto bedzie moje sd'ki kupowal? XD |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 12 2007
Lokacja: ownedByPatch8.1
Stan: Zbanowany
Imię: Rotard
Gildia: ownedByPatch8.1
Świat: ownedByPatch8.1
Poziom: own
|
![]() Az sie musialem lognac. Bo to co oni zrobili z ta gra jest koszmarem (:. Wszystko niestety sprowadza sie do komercji:
- Hmm > 40 lv to przewaznie FACC > trzeba ich udupic ;o - +100 > wiekszosc uzaleznione dzieciaczki +12 (nie mowie all) > zawsze kupia PACC - Teamy <40+ > ubija z lekkoscia +100, KTORY I TAK KUPI te Premmy > wiec trzeba udupczyc FACCow :O musialem sie wygadac ok. Definitywnie koncze z ta gra. GL#HF! @UP No z pewnoscia ten 15lv z 15mlv~ (wiekszego nie zrobi bo soule, a jedynie bedzie spalal mane) sporo ci bedzie trzaskal tymi SDkami max 60? Ostatnio edytowany przez Rotard - 20-12-2007 o 21:53. |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 12 2007
Lokacja: w-wa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Nakorto
Profesja: Knight
Świat: Titania
Poziom: 19
Skille: 60/60
Poziom mag.: 4
|
![]() Tak więc przesadzili już zupełnie uhy nie dość że straciły, to od 24lvl?...porażka
Knight teoretycznie nie stracił bo 4mlvl wbijał 17-20lvl więc 4-7 lvl to na ih'ach pociągnie No ale palek no...to nie będę sie wypowiadał Jedyny plus jest taki jak piszecie, że 16lvl z sd'kami nie będzie latać i terroryzować... ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 09 2005
|
![]() Znów coś dzieciom neostrady nie pasuje
![]() Przecież używanie run na niskich levelach było nieekonomiczne, więc strzelanie z hmm przez postać poniżej 25 poziomu to była zwyczajna strata kasy. Dla mnie ta zmiana jest kosmetyczna i niewiele wnosi. Jedynym pozytywnym skutkiem jest koniec noobcharów z SDkami i jeżeli ktoś teraz będzie płakał i narzekał to jak najgorzej o tej osobie świadczy. Dzieci neo niech spływają na ots ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 12 2007
Lokacja: ownedByPatch8.1
Stan: Zbanowany
Imię: Rotard
Gildia: ownedByPatch8.1
Świat: ownedByPatch8.1
Poziom: own
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ps. Moze wytłumacze Tobie na przykladzie: masz 70 ms > nie opłaca ci sie expic z UE : O > no to ograniczenie 150 : O > tez bys byl napewno zadowolony : ). Ale tak nie zrobia bo to przeciez dla premmy Ostatnio edytowany przez Rotard - 20-12-2007 o 22:10. |
|
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 12 2007
|
![]() Coraz Bardziej CipSoft Psuje Gre.
Pozniej nie bedzie ludzi żeby w to grać i co zrobi CipSoft? Oni nawet nie umią myśleć .. ;/ Zał mi ich... |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 12 2007
Lokacja: Jasło
Imię: bobsko'knight
Świat: Guardia
Poziom: 39
Poziom mag.: 5
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 10 2007
Lokacja: Pajęczno
|
![]() CIPSOFT JEST DZIWNY!!
Żałosne,głupie, niech to wycofaja. Co ma robić sorc z 20 lvl ktory chce użyć SD??!??!?! 10 lvl nie może użyc FFa. Najgłupszy pomysł wszystkich balansacji od czasu tibii ALFA!! ZDECYDOWANIE To niech sobie kupia postac 25lvl.... Ostatnio edytowany przez rtoip7 - 20-12-2007 o 22:21. |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2007
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Bongo?
Poziom: 65
Skille: 60
Poziom mag.: 20
|
![]() Ci ktorzy mowia ze wreszcie nie bedzie pk teamow, noobcharow, 15 lvl z sd zapraszam na non-pvp. A taki pk team moze zrobic wiele dobrego pod warunkiem ze jest przemyslany, wie kogo ma zabijac (chyba ze dla kasy) i w jaki sposob.
#33 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 11 2007
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Topic: troszkę trudniej i już płacze, Polak, ot Polak... |
|
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() Hi hi ha ha ha hi hi
Jak dobrze, że w to nie gram. ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 09 2005
|
![]() Cytuj:
Płacząc za tym, że noobcharem nie będzie mogli strzelać z SD udowadniacie ile tak naprawdę graliście w Tibie. Pewnie doszliście do max 20 poziomu i się wam znudziło no to ciach SDki -> pekowanie -> rokowanie red skulla = po prostu zajebista zabawa dla dzieci neostrady. |
|
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2007
Lokacja: Pochodze Z Krainy Krolow
Imię: Shelerin
Świat: Solera
Poziom: 35
Skille: 75/74
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() tibia to coraz wieksze gowno, zaraz zrobia ze eq tez bedzie od lvla idioci.....
Niestety ale niektore itemy sa juz od lvl... :/ Dla mnie jest to idiotyzm, ale coz damy rade... xD dobrze ze nie gram druidem albo sorcem bo bym mial maly dylemat jakie eq nosic |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
|
![]() A ja się cieszę, jedno z niewielu mądrych posunięć CIPsoftu
W sprawie Pk TEAMÓW, teraz liczy się nie ilość ale jakość - będzie o wiele wiele mniej pkteamow ale o wiele silniejszych
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: Bielsko-Biała
Imię: James Caros
Profesja: Elder Druid
Gildia: Sunblade
Świat: Furora
Poziom: 147
Poziom mag.: 74
|
![]() i nad czym tak placzecie?ze niby nikt grac nie bedzie?
![]() jakos z miesiaca na miesiac widze coraz wiecej osob srednio online, ze sdkow nikt kupowac nie bedzie? wydawalo mi sie ze glownym odbiorcom sdkow sa hlvle a nie jakies 10 nooby spod dp, a po co ma 20 lvl uzywac sd? napewno na huncie z sd nie zarobi, to poprostu koniec ery team pk, noob trapow i mage bomb ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2007
Imię: Zenrius Lamion
Profesja: Elite Knight
Świat: Askara
Poziom: 73+
Skille: 74
Poziom mag.: 6
|
![]() gram 3 lata w tibie i jeszcze tak głupiego posunięcia się cipsoftu jeszcze nie widziałem
przez ostatnie pół roku grałem w tibie tylko z powodu pkowania ponieważ nie chce mi sie już expić tak jak kiedyś szliśmy w 8 osób i padały 100+ lvle teraz to możemy pomarzyc o zabiciu 60 sorca dziekuje za to cipsoftowi... |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 11 2007
|
![]() hehe... Dla mnie bardzo dobry pomysł - skończylo sie czasy kiedy byle jaki 25 lev zadawał obrażenia po 165 w smoka(Biorąc pod uwage że teraz sd ma 2x strzały) Botterzy, dzieci Neo i zwykłe noobki znowu płaczą, Ci co maja troche rozumu w głowie widzą w tym zalety, jak zawsze. Według mnie pomysł bardziej na + niż na -
Ostatnio edytowany przez Vashuna - 20-12-2007 o 22:54. |
![]() |