![]() |
#61 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2007
Lokacja: Lublin ( a raczej okolice )
Imię: Belial Assassin
Profesja: Elder Druid
Gildia: Inter~
Świat: Arcania
Poziom: 119
Poziom mag.: 66
![]() |
![]() Cytuj:
Mialem juz nie postowac na tym forum z pewnych wzgledow lecz jak czytalem wypowiedz powyzej cytowana to nie wytrzymalem niestety... "Z tego wynika, że dla normalnego gracza te wymagani levelowe nie będzie sprawiało żadnego problemu (...)" Normalni gracze byli na tibii 4.0, 5.0, 6.0, zaczeli odchodzic na tibii 7+ i chyba w tym momencie najwiecej normalnych graczy opusci ta gre z zalem i niesmakiem. To co roznilo Tibie od innych gier to to, iz byla oryginalna i jedyna w swoim rodzaju z gier mmorpg zachowana w starym tradycyjnym stylu, z dobrze rozbudowanym, wymagajacym nie lada zrecznosci w pvp, pvm. To roznilo w najwiekszym stopniu Tibie od innych gier lecz jak widac CIPy tego nie zauwazaja, bardziej im zalezy na szybkim zarobieniu kasy na "nowoczesnych dzieciakach bez mozgow" niz na zrobieniu czegos w "oldskulowym" stylu co przyciaga bardziej starszych, lub bardziej zrownowazonych, rozwaznych graczy. Tibia sprowadza sie do komercyjnych produkcji typu World of Warcraft i dazy do bezmyslnego klikania klawiszy i wbijania lvli. Tylko patrzec kiedy Tibia bedzie w 3D. CIP soft powinien sie juz zaczac zastanawiac nad zmiana nazwy dla owej gry. Nastepuje koniec rdzennych graczy, ktorzy z niegdys najwiekszym trudem wbijali 100 lvl, ktory w tej chwili mozna zrobic bezmyslnie klikajac hk. Aha... co do obslugiwania run od lvla to i tak gów*o zmienia w tej grze, za dawno programisci Tibii poddali w walce z boterami. @all powodzenia w dalszej "grze" Ostatnio edytowany przez Beli - 21-12-2007 o 01:53. |
|
![]() |
|
![]() |
#62 |
Guest
|
![]() No to lipa niezła a ten update zapowiadal sie tak fajnie
![]() Teraz juz 25 vs 25 pall to juz chyba bez szans jest sorc ![]() Już nie gram w tibie szukam innych gierek... |
![]() |
#63 |
Dinozaur
Data dołączenia: 27 08 2003
Stan: Niegrający
|
![]() Dobre czasy Tibii 7.4 nie powrócą. Niestety.
Kolejny zje... pomysł Cipów. |
![]() |
![]() |
#64 |
Guest
|
![]() nie....
teraz to już przegieli wała.... powiedzmy że, bije sie drut (30 lvl) z palem (30 lvl)... palek jak wiadomo na dobrych skillach drut to żaden problem... mogę sie założyć że, będzie w niego siekał po 60+ a takiemu biednemu druidowy do obrony zostało mu tylko hmm i uh lub coś w tym stylu.... z hmm drut będzie walił po 35 na 33 mlvl więc moim to update to jest JEDEN WIELKI SZAJS... -.- mieli zrobić balans profesji a jak widać to teraz bardzo obniżyli możliwości ofensywne i defensywne druta i maga... ![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2007
Lokacja: Polska
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Cham
Profesja: Druid
Gildia: Za niedlugo Arcanium
Świat: Iridia
Poziom: 1
Skille: 10/10
|
![]() Wg mnie to dobrze i źle , że dali ten wymagany poziom lvlowy do run.
Np. na no-pvp (Świat noobów ![]() mogło zabic jakiegoś doświaczonego gracza ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2007
Lokacja: Na planecie Ziemia
Profesja: Druid
Świat: Secura
|
![]() żal mi cipsoftu niszczą całą gre have fun a tibia i jeszcze sie dziwią że
gra coraz mniej ludzi w tibie. ciekawe kiedy bedzie napis jak bedziemy chceli wejsc do dziury na terenia facc sory you dont have premium account pewnie niedługo pacce będą mieć loot x 3 Exp x 2 będa mocniej walić i dotego f atacka będą mieć
#67 | |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Cytuj:
Z lekka śmieszy mnie ta gromadka 15 lvlowych ludków, którzy tylko narzekają i narzekają na wszelkie zmiany. Ostatnio edytowany przez Rybzor - 21-12-2007 o 07:22. |
|
![]() |
![]() |
#68 |
Guest
|
![]() tibia schodzi na psy coraz to nowe update psują tylko klimat gry
|
![]() |
#69 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Żory
Imię: Andrealfus
Profesja: Elite Knight
Świat: Trimera
Poziom: 106
Skille: 87/84
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() omg... ale najwiecej z tego sd expiliscie (8-45lvl)!!! a co do pvp to dlaczego 20-50lvl ma sie rownac z 90-150? Pvp w tibi zawsze bylo kulawe ale nigdy nie rozumialem dlaczego 50vl moze rownac sie z 2-3 razy wyzszym, teraz przynajmniej usuna tych noob pk myslacych ze jak walnie mi sd za 150 to jest guru
|
![]() |
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2005
Lokacja: Wolsztyn
|
![]() Elegancko, stop mass logom noobów.
#71 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2007
Lokacja: Lublin
|
![]() niektóre nowe itemy już są od określonego lvla i dla określonych profesji o.0
![]() żółto-biało-niebiescy :> glory Motor Lublin To oni coś dla mnie znaczyli na Hibernie: Rothes, Haveders, Devilen, El Maverick, Cinek, Macieki i wielu innych, których już nie pamiętam... To oni sprawili, że wróciłem do gry tym razem na Harmonii: Sorceser of Darknes (dawniej Malakashi Knight), Thon Neen, Ashi Bubeika, Dadan the Knight, Chorazy Veston, Bufer, Thorow Varen i wielu wielu innych (oni wiedzą, że to ich też dotyczy) |
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2006
Lokacja: J-W
Imię: A,b, c... - tajemnica
Świat: Arcania
![]() |
![]() Noo, Tibia teraz to nie coraz to większe gówno, tylko coraz ciekawsza gra, w której mniej cię będzie to all wkur*
STOP NOOB PK TEAMS... |
![]() |
![]() |
#73 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2007
Profesja: Royal Paladin
![]() |
![]() Jak widzę co ludzie piszą na temat tej zmiany to ogarnia mnie śmiech.
"Kto teraz kupi moje sd?!?!?! ![]() Dla mnie to dobra sprawa, bo grając na świecie pvp nie muszę już uważać na chodzące grupy typu 3x 19 lvl. Nie rozumiem też ludzi którzy w ogóle używają sd na 20 lvlach ? Radocha, szpan przed dp, że w gościa strzeliłem za 89? Sorc do 45 lvlu bierze rózgę w łapę i kosi takie potwory by nie mieć waste więc nie rozumiem dlaczego tyle płaczu? Rozumiem szpan przed kolegami z bloku obok i przechwałki na guild czacie że ubiłeś draga na 18 lvlu. Tylko po co to wszystko. Palkowi dali teraz nowe speary więc by nie mieć dużego waste też spokojnie dobije spokojnie taki lvl latając ze spearami i tarczą bo "skille to podstawa". Knight jak już ktoś powiedział, spokojnie na ih'ach pociągnie , a jeśli nawet komuś to przeszkadza to przecież w sklepach widnieją na półeczkach health potiony. Druid chyba ta sama śpiewka co z sorcem tylko szybciej wbije ten 24 by sobie uh porobić i sprzedawać to 70+ pallom, sorcom czy też druidom. Bo jak już pisałem z doświadczenia wiem że ludzie na wysokich lvl'ach kupują runy bo nie mają czasu stać i wbijać mlvl. Rozumiem ludzie że będzie wielu brakowało tego pk'owania na 20 lvlu postaci z lvlem 4 razy więszym. Ale może w końcu zacznie się większe expienie i więcej normalnych Graczy, a nie jak do tych czas zmasowane dzieci szukające okazji by ubić komuś bez winy i przyczyny postać. Więc nie rozpaczać i brać się do gry. Napisałem to bo ja to tak widzę i wcale nie skłaniam nikogo do gry, tylko czasem pomyślcie co piszecie, a teksty typu "żal żal gówno co zrobili" zostawcie dla Siebie bo za miesiąc, dwa znów będziecie mieli pretensje że Brazole przedstawiają nas na youtube jako największe nooberstwo. Ostatnio edytowany przez ShiVa7 - 21-12-2007 o 09:23. |
![]() |
![]() |
#74 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 11 2006
Lokacja: 3stewua
Imię: Tenshinkhan
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Flow
Świat: Morgana
Poziom: 150
Skille: 95
Poziom mag.: 23
|
![]() Cytuj:
Co do tematu to biorac pod uwage normalnego gracza to nic nie zmienia (no moze hmm i gfb zjebali), biorac pod uwage pk, to totalnie niszczy. Zmiana jednym slowem zjebana. I jeszcze jedno do tych co sa tacy uhahani ze pk teamow nie bedzie. Jak jestescie takie łajzy to Calmera i Harmonia czeka. Wielu graczy dochodzi do wysokiego poziomu bez marudzenia i za przeproszeniem pier*olenia farmazonow jak im to zle i niedobrze bo low lvle pkuja. I jeszcze do tych co sie ciesza ze wkoncu ich 20 lvl nie "pojedzie" z sd za 150 jak ktos powiedzial. Wiadomo, dmg z bajki o misiu puchatku, ale pomijajac to, sam sobie kup sd i jego pojedz, a nie placzesz jak lejba ze drugi ma lepiej czy jest lepszy. Pozdrawiam ![]() Ostatnio edytowany przez Tensz-in - 21-12-2007 o 09:43. |
|
![]() |
![]() |
#75 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Szczecin
Profesja: Knight
|
![]() Cytuj:
![]() @topic Mam mieszane uczucia :| ale co mi tam jak wowa kupiłem, czyli bye bye tibia Ostatnio edytowany przez Depeszowiec92 - 21-12-2007 o 09:57. Powód: jajco |
|
![]() |
![]() |
#76 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2004
|
![]() ej kiedy oni maja zamiar to wpowadzic ja wczoraj walilem typa z sd a mam 40 lvl i 39 lvlm
|
![]() |
![]() |
#77 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
Imię: Ulfgar Lionseul
Profesja: Elite Knight
Gildia: Last Vampires
Świat: Solera
Poziom: 112
![]() |
![]() To oznacza koniec mage-sd-bomb : > (kilkunasto levelowymi charami)
|
![]() |
![]() |
#78 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Sorry, ale nie widze balansacji, gdy przed updatem knight na 150lvlu spokojnie podchodzil do grupy 5-8pkrow, z czego polowe wybil, bo druga polowa zwiala. Zal patrzec, jak teraz taka osoba moze pasc od takich charow. Wg mnie zmiana na plus.
#79 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2007
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 18
Skille: 54/53
Poziom mag.: 3
|
![]() Cytuj:
![]() @Topic: Ograniczy to zdobywanie Katany na Rooku z czego się cieszę, bo to lepiej dla Rookstayerów. Ogólnie podoba mi się ten pomysł. Kumpel daje noobkowi z 10 levelem UHy i jaki to ma sens? Dodatkowo jestem za wprowadzeniem ograniczenia levelowego na itemy.
![]() |
#80 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2007
Profesja: Paladin
Poziom: 121
Skille: 94/66
|
![]() W WoWie wszystko jest od lvla i nikt nie narzeka.
|
![]() |