![]() |
#3221 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2006
Lokacja: Snk
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
|
![]() I po co ja tyle czasu zmarnowałem? Aby sie doczekać updt 8.1?...
Teraz to wyglada mniejwiecej tak: -Chcesz grac dla przyjemnosci na cliencie 8.1 - sciagaj bota.(Chyba ze jestes masochista- to dawaj na recznym) -Ide chyba na jakiegos rl otsa 7.6 , aby powspominac:| |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3222 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 09 2006
Lokacja: Rybnik
Imię: Veremus
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Grupa Trzymajaca Wladze
Świat: iridia
Poziom: 47
Poziom mag.: 48
![]() |
![]() Cytuj:
wole juz jechane Fheonixa i Rippaha niz te "ej moih koleguf nie wyzywajj" i inne posty tego pokroju(ortografia) 21:38 Belfaw [98]: nie szanujecie ludzi tylko z powodu rasy/pochodzenia ja tam nie lubie jezeli w*******aja sie w moj kraj jesli sa u siebie lajtowo nic do nich nie mam |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3223 |
Użytkownik Forum
|
![]() 21:13 Neztas [183]: NIE RZUCIM ZIEMI SKOND NASZ RUD NIE DAMY POGRZEC MOWY POLSKI MY NARUD POLSKI LUD, KRULEWSKI SZCZEP PIASTOWY
21:15 Lijo Hentyney [98]: a szwedzki umiesz hymn? 21:15 Lijo Hentyney [98]: powinien ktos Ci dawno przypierdolic 21:15 Neztas [183]: wg moich informacji to co powiedzialem to napewno nie jest hymn 21:15 Lijo Hentyney [98]: zeby sie z hymnu kurwa smiac 21:15 Neztas [183]: AHAHAHah 21:15 Lijo Hentyney [98]: to zdrowo trzeba miec najebane 21:16 Neztas [183]: jezu niedouczony jestes 21:16 Lijo Hentyney [98]: no nie hymn 21:16 Neztas [183]: to jest rota, a nie hymn geniuszu jejuu z kim my walczymy;;;;pppppppppppppppppp
![]() |
#3224 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2007
Świat: Iridia
Poziom: 117
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#3225 |
Użytkownik Forum
|
![]() Weźcie mi tu o "Rocie" ani o innych podobnych rzeczach nie mówcie bo mi sie zaczyna przypominać kucie Trenów Kochanowskiego.... Nie wiem czemu ale tak jest :\
JAKO OLIWKA MALA POD WYSOKIM SADEM!!!!!!! <zygi> Ostatnio edytowany przez Lisuu-aleniewrl - 20-12-2007 o 22:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3226 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2007
Lokacja: u Vikinga starego
Imię: Dax'rider
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Bongo team!
Poziom: 74
Skille: 82
Poziom mag.: 17
|
![]() bogurodzice spiewali jak muj stary mieszko pierwszy otrzymywal chrzest;\
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3227 |
Użytkownik Forum
|
![]() jeju few jesli cie naprawde wkurze to moze dojsc do tego ze mi pogrozisz palcem albo powiesz cos niemilego ;;\\\\\\\\
![]() |
#3228 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xandar Mac'Leod
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Arcanium
Poziom: 132
Skille: 97+dist
Poziom mag.: 21
|
![]() Neztas jestes smieszny/zalosny. Twoje zabawne proby wysmiania kogos (np Lijo) koncza sie tak, ze sam stajesz sie posmiewiskiem. Pytasz z kim walczycie? lepiej popatrz na siebie i zdaj sobie wreszcie sprawe z tego jakim jestes idiota. Juz nie bede wypowiadal sie na tematy typu wysmiewanie polskości bo czasami to jest zabawne szkoda tylko, ze smiejesz sie sam z siebie chyba, ze uwazasz sie za obywatela swiata o.0
Wiem, ze to co ja sobie pisze masz w glebokim powazaniu ale nastepnym razem zastanow sie czy warto wklejac logi z gry bo jak juz wczesniej napisalem stajesz sie posmiewiskiem.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3229 |
Użytkownik Forum
|
![]() mowi to ktos, kto dolaczyl do kogos kto go huncil przez ostatnie pare lat
sedno sprawy wiec po co piszesz;pppp
![]() |
#3230 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: LODZ
Stan: Niegrający
Imię: Berger on Iridia
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rookgard Masters
Poziom: 10
Skille: 15/16
|
![]() @Neztas - Popatrzmy na to z kim my walczymy.
1Polowa waszych ludzi to Kebaby ,ktore wyemigrowaly z Azji do szwecji bo juz mieli dosc mycia sie w piachu i gwalcenia wielbladow.(Anusiak : "Ja sie tych kebabow brzydze") 2Kolejna częśc to pokemony, ktore wyemigrowaly w Vietnamu na tratwie do niemiec ,bo znudzilo im sie zbieranie ryzu. Postanowili robc sajgonki w slusznej sprawie "(...ale jak swiat swiatem niemiec polakowi nigdy nie bedzie bratem...") 3Kolejna czesc to sfrutrowane dzieci co nie dosc ze sie nabijaja z hymnu to ucza sie polskiego z marnym efektem co widac w ich postach. Gz! (...Polska jzyk by trudna..) 4No i ty?... Polak? a ciagle zachwycasz sie bananami. Wniosek... kolejna osoba z podwojna narodowoscia, z tym ,ze ty pochodzisz od asfaltow albo innych malpopodobnych. A u ans jakos wszyscy w gildi sa biali i znaja swoje miejsce ![]()
pinquey 1:20:48 Berger pinquey 1:20:52 ale Ty powaznie wygladasz pinquey 1:21:06 w zyciu nie powiedzialbym ze taki koles gra w tibie i sie drze £ychaaa ;d Ostatnio edytowany przez berger - 21-12-2007 o 00:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3231 |
Użytkownik Forum
|
![]() uzywasz bezsensownych argumentow typu gwalcenie wielbladow, emigracja i tratwa do niemiec, a niby uwazasz sie za doroslego lOl, prezentujesz skrajny rasizm i pokazujesz ze jak wiele osob nie rozumiesz ani slowa z tego co sie do ciebie mowi, a gdybys byl w 1/5 bystry jak ci ktorych probujesz obrazic, bys zalapal ze to forma inteligentej ironii, te bledy itp
i w ogole co maja banany do podwojnej narodowosci lOOOl, to ze ty w kolko powtarzasz łycha to nie znaczy ze jestes z kredensu, nie? przegrales, pogodz sie z tym, spadam elo
![]() |
#3232 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3233 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: LODZ
Stan: Niegrający
Imię: Berger on Iridia
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rookgard Masters
Poziom: 10
Skille: 15/16
|
![]() To ze dre sie lycha oznacza ,ze podobal mi sie pewna postac kreskowkowa.
Nie wiem czy to ironia u was mczy chec robienia z siebie debili. Czym bardziej zaimpomujesz ludzia : Analfabetyzmem , nabiajniem sie z (hymnow , roty itp ) czy robieniem z siebie debila ? Ja tez uzylem ironi. A jak bylbym w 1/5 tak bystry jak osoby o ktorych mowisz to teraz w wieku 23 lat chodzil bym w pieluchach , bawil sie kupa i pil z sedesu (Blyszczycie niczym zlotowka w sedesie). Czy moze chodzili ci o to ,ze musze znizyc swoj poziom inteligencji by dotarlo to co oni do mnie mowia. Ale wole tego nie robic bo jest takie powodzenie: "Z jakim przystajesz takim sie stajesz" lub "Nigdy nie kłóć się z debilem, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem". Wiec nie bede sie z toba klocic bo przewyzszasz mnie pod tym wzgledem o jakies 100 lvli a ja jeszcze siedze na rooku ![]() PAPa
pinquey 1:20:48 Berger pinquey 1:20:52 ale Ty powaznie wygladasz pinquey 1:21:06 w zyciu nie powiedzialbym ze taki koles gra w tibie i sie drze £ychaaa ;d Ostatnio edytowany przez berger - 21-12-2007 o 02:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3234 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2007
Lokacja: Polska
Imię: Cham
Profesja: Druid
Gildia: Za niedlugo Arcanium
Poziom: 1
Skille: 10/10
|
![]() Jak można trzymać z Szwedami?
Jak ja ich nie na widzę O.o ;o ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3235 |
Użytkownik Forum
|
![]() Neztas - wyjdz bananie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3236 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Rybnik
Stan: Aktywny gracz
Imię: Jinikao
|
![]() Neztas mimo ze jestem bezstronny w war to troche pierdolisz. Z kim Benek jest w gildi??? z rl oraz z udzmi ktorzy go huntowali, fakt. Z kim ty jestes?? Z ludzmi ktorym sie znudzila gra i postanowiles tez do nich dolaczyc i pekowac, takie fakty.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3237 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ale co w tym zlego?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3239 |
Użytkownik Forum
|
![]() Neztasa nauczyli w szkole ze jak zrabi blad to znaczy ze jest inteligentny i inteligentnie moze w ten sposob obrazic innych.
Wez sie rozbiegnij ziomus |
![]() |
![]() |
![]() |
#3240 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2007
Lokacja: Noob Town-Carlin
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 80+
Poziom mag.: 55
|
![]() Dobra kurwa.!
Zacznę może od tego, że Iridia była pierwszym moim światem na którym zaczynałem grę w Tibię. Miałem kilka charów ( tzn. z 3 ![]() Co do dyskusji to powiem tak: Jak napisałem na początku gram na Iridi długo i śledzę co się dzieje. Chciałbym tutaj napisać, iż uważam Neztasa za rozbiorce RP na Iridii. Smieciarz. Podobnie się zachowuje Kuchin. A ten to dopiero noobi totalnie. Fajnie. Chcesz jeszcze raz hunta od Bongo ? ![]() No Neztas. Z tego co tu czytam od dawna wydaje mi się, że operujesz jeszcze tekstami z gimnazjum. Prawda. Jebany inkwizytor. Fajnie się wyśmiewać z innych Polaków. Obciągasz Szwedkom i Niemcom. ? |
![]() |
![]() |