![]() |
#861 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#864 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#865 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 05 2006
Lokacja: Wrocław
Imię: Etan Marth
Profesja: Elite Knight
Świat: Berylia
![]() |
![]() Niezla sieczka byla ^^, ja padlem tam na moscie, bo niestety posluchalem lidera, a inni tego nie zrobili ^^. nvm wkoncu wygralismy po dlugim czasie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#866 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#867 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja bym sie nie cieszyl tak. Cod mialo dwukrotna przewage liczebna i mimo tego BD nabilo wam wiecej fragow niz wy zdolaliscie. B Nawet bezstronni ludzie na WoT sie z was smieja ze nie umiecie wogole walczyc.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#868 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#869 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2005
Lokacja: Łódź
|
![]() Cytuj:
mamy aktwnych ludzi, okulary sa juz out i jego armia tez niech teraz leerok, wezu, staax zaluja |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#870 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Po 2. Lepsze okulary niz twoj wyglad. Po 3. Oni to wygraja, bo maja jakiekolwiek pojecie o grze w przeciwienstwie do ciebie. Wspomnisz moje slowa "soon". Ostatnio edytowany przez krzysiek033 - 19-12-2007 o 09:35. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#871 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 08 2005
Stan: Aktywny Gracz
Poziom: 100
Skille: 80/75
Poziom mag.: 6
|
![]() Eeeeee a mnie jako zwyklemu graczowi to odpowiada... H lvle kampia pz, nie ma PA bo afkuja czekajac na open~, wiecej miejsca na exp... Bijcie sie w nieskonczonosc
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#872 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Proponuje żebyś wyzywał kogoś kogo znasz od fagasów a nie mnie ^.-.Po drugie nie potrzebnie wzczynasz kłótnie.gz fragów walka była dobra chociaż widziałęm tylko końcówke |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#873 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Łódź
Wpisy bloga: 2
Profesja: Royal Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 205
|
![]() Weź skończ człowieku, stracili dużo fragów w tej bitwie bo jakbyś jełopie nie załważyl to od pół roku nie mogą zarobić gp w normalny sposób.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#874 |
Użytkownik Forum
|
![]() W przeciwieństwie do KH ktorzy przez te ostatnie miesiace nazarabiali tyle GP ze co drugi pada bez blessow bo niema za co kupic. Nie wspominajac juz jakie PG porobili -15lvl. Dakinsifjs jest taki dziany ze protection sprzedaje za 10k i na slimach pada. "CZLOWIEKU"
Ostatnio edytowany przez krzysiek033 - 19-12-2007 o 21:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#875 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 05 2006
Lokacja: Wrocław
Imię: Etan Marth
![]() |
![]() Vatariel nigdy, no moze rzadko, jest battle commanderem.
Co do zarabiania kasy, nie kazdy jest bogaty, dlatego sie staraja zarobic jak tylko moze. Przyklad z rl life: zule kupuja nastolatkom alkohole, a reszta jest dla niego no i z malej robocizny maja n.p. 1-2 zlote xD --------------------------------- No a my ostatnio wygrywamy i bardzo mi do odpowiada |
![]() |
![]() |
![]() |
#876 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2007
Lokacja: Jelenia Góra
Profesja: Paladin
Świat: Hiberna
Poziom: 10
Skille: 420
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() Cytuj:
Nie no widać coś o tym wiesz xDD Ahh te wakacyjne Mustaki... Kommandosy... Afff ;D Pyyycha xDD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#877 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2007
|
![]() @jez ocw
Jezeli uwazasz ze mam zalowac tego, ze potrafie trzymac sie swojego zdania, to sorry, ale w calkowicie innych swiatach zyjemy i prawdopodobnie nigdy sie nie zrozumiemy ![]() @pan ktory powiedzial, ze znizam sie bedac ze swe Bawi mnie to, ze polaczki bedac ze swe przez 2 lata nagle uwazaja to za "zal", rozumiem ze Was powerabuserowali , ale mnie nie (tak tak, lizalem dupe 12h/dzien jak sie spoznilem 15min na lizanko to musialem ze spawna spadac!!!!) i jesli macie mi to za zle, to sorry ale to jest dopiero ZAL. Dla mnie wstyd dla Polaka jest byc z Hiszpanamii, dla polakow z cod natomiast tyczy sie to szwedow, a wiec moze w koncu sprobujecie zrozumiec ze nie tylko Wasze "uczucia" sie licza na tym swiecie i przestaniecie pierdolic te tepe teksty typu "zal ze swe!!!" bo sie ponizacie (mimo, ze Wasz poziom ciezko jeszcze bardziej znizyc). //Wezu. Ostatnio edytowany przez Wezu_aka_Polc - 21-12-2007 o 00:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#878 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 09 2007
Lokacja: Sweden
Imię: Thoremos
Profesja: Elder Druid
Świat: Thoria
|
![]() Polaki expia, no prosze oby tak dalej
![]() @Rev'ico Z beryli jestescie narazie out, z elysii tez out hmm moze non-pvp? Ostatnio edytowany przez R3T - 21-12-2007 o 14:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#879 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 08 2005
Poziom: 100
Skille: 80/75
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#880 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
PS. zal mi ciebie ![]() Ps. byles kiedys w jakiejs wojnie? hmm ZROBILES KIEDYS COS NA JAKIMS SERVEZE? WATPIE. burn in hell noob. Ostatnio edytowany przez Rev'ico - 21-12-2007 o 15:27. |
|
![]() |
![]() |