![]() |
#81 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2006
Lokacja: Zza Krzaka
Świat: Aurea
|
![]() Mpa jak narazie niema ograniczenia lvl'owego, ale jak dla mnie to tylko kwestia czasu...
Weapon's mają ograniczenia lvlowe, pozatym po upie jest cały Lightning, Magma, Terra set który też ma ograniczenia lvlowe... Co do sd... jak dla mnie dobrze =)) Sporo osób już pisało, nie będzie massnoobchar pk, gdzie padały 100 lvle+ tylko dlatego, że przez heal potiony nie szło się wyuchać...
![]() |
#82 |
Zbanowany
|
![]() A wiecie co jest w tym najlepsze??
![]() To ze cipy nie poinformowaly o takich waznych zmianach w zapowiedziach o update'ach (a o takich pierdolach jak plaza nowe potwory typu 'cat' caly czas gadali)tak samo sprawa z chodzeniem po potach tez nic nie mowiono i przez te 2 sprawy tibia calkowicie sie zmienila juz nie bedzie MEGABOMBY przez nobchary lub SD combo przez noobchary bo 45 lvl to jednak troche duzo jest nie bedzie zabijania botterow przez ich trap oraz wykorzystywania potow w wojnach teraz to ja moge se zrobic postac na npvp ustawic tibia auto skonfigurowac i nawet cavebota ustawic na ratach xD i bic je calymi dniami to nawet z czegos takiego bym zrobil duzy lvl wiec jak chcesz uzywac SD to bottujesz do 45 lvlu i bedziesz mogl SD uzywac -_- Sory za chaotyczny zapis ale nie mam sil poprostu ![]() EDIT AHA jeszcze powiem tyle ze to wszystkie "poprawki" Cipsoftu w tibia jak potiony zamiast UH teraz to mlvl jest niepotrzebny chyba ze chcesz uzywac mwalli bo nie masz czym trapowac oraz wprowadzenia aimbota w tibi i wogole jeszcze inne rzeczy ![]() Ostatnio edytowany przez eloMurarz89elo - 21-12-2007 o 12:22. |
![]() |
![]() |
#83 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2007
Lokacja: Koszalin
Stan: Na Emeryturze
Imię: Retired
Profesja: Druid
Świat: Astera
Poziom: 30
Poziom mag.: 36
|
![]() Plus:
Skończy sie bezsesnowny pk tj. cztery 16lvl z sdkami i różdżkami zabijający 30 lvle. Minus: Czyli teraz na 15lvlu będę mógł chodzić tylko z różyczka? i śmiesznym fire fieldem? LMAO. |
![]() |
![]() |
#84 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2007
Lokacja: ChoRzow
Profesja: Elite Knight
|
![]() Usunęli możliwość trapowania Potami-Przeżyje.
Niedawno Lvle na bronie-też porażka, lecz niektórym nie robiło to różnicy Ale teraz te lvle na runy, normalnie szkoda mi ich :/ Odeszły czasy Skillu PK(dawno), odeszły czasy PK teamów... Pozostaje tylko granie na OTSach z expem 2/3x..... @edit : widzę, że dla niektórych PK teamy były bez sensu, widocznie popadaliście od low lvli ;> Myślę, że dla większości graczy RPG liczy się PVP i niektórzy tylko dla tego grali w tibie(low lvl PK) bo jest to, a raczej była bardzo ciekawa rozrywka ![]() @Down : widzę kolejnego Pro playera, który myśli, że udzielają sie tutaj same 20lvle Ostatnio edytowany przez Lux19R20teR - 21-12-2007 o 13:00. |
![]() |
![]() |
#85 |
Użytkownik Forum
|
![]() turlac sie od tego
![]() hah sracie sie o to ze na 20 sd nie mozecie miec? to dajcie mi Dragon Lance od 25 i bedzie po rowno lol a 1/2 osob co smeca to low lvle ktore z trudem do 15 mlvl dochodza...po co piszecie skoro was to i tak nie dotyczy?pozdro pocwiczcie lepiej, bo zauwazcie ze knight tez musi poczekac nim bedzie mial dobrego chama w lapie ![]() ![]() a zreszta wszyscy chca wszystko latwo szybko i przyjemnie...wszystko odrazu...zapracuj dzieciaku na swoje a nie placzesz na forum Yo #up az Ci zacytuje ok? wkleje Ci jeszcze raz skoro masz problemy z odnalezieniem tego na poczatku tekstu oke?" 1/2 osob co smeca to low lvle ktore z trudem do 15 mlvl dochodza..." juz ok? same 20 lvle? dopowiadasz sobie cos chyba, i nie napisalem ze jestem pro i nie wiem po czym wnosisz man wiec poluzuj rzepy albo znajdz mi jakis argument k? no wlasnie.
::Full Clip do Ya wanna mess with this?:: ::StarCraft2 coming sooooooon:: ![]() Ostatnio edytowany przez IntoTheRain - 21-12-2007 o 13:21. |
![]() |
![]() |
#86 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Gildia: Zastrzeżone przez lidera - sorry
Świat: Nerana
Poziom: 44
Skille: co cie?
Poziom mag.: 38
|
![]() Knighci maja swordy, axe i cluby tez na lvl i to jest ich broń.
Bronia magów natomiast sa m.in runy. Aby odpowiedno zbalansować profesje Cipsoft poczynił krok do przodu moim zdaniem ,bo sprawił ,że i jedna i druga strona nie dostanie dobrej broni w zbyt krótkim czasie co bedzie miało pewny wpływ na przebieg walki w wyrównanych szansach. Zagrożenie natomiast to pallkowie ,bo bija na dista jak magowie ale oni wyrabiaja sobie skill nie lvl, który wbic jest trudniej dla niektórych. Druidzi za to teraz moga leczyc sie exura i uhami. Siła exury jest znacznie potezniejsza niz kiedys co sprawia ,ze nie padna za szybko o ile zdaza sie uhnac lub exurnac. Knight i pall (ten tylko przez jakis czas) musi ciagnac na ihach albo na heal potionach co oznacza ,ze wbijanie mlvla knightem i pallem nie bedzie miało wiekszego znaczenia. Za to Druidzi i magowie do 45 lvla nie maja nic specjalnego do ataku , a przecież najlepsza obrona jest atak. Co im zostało? HMMy? Ice wave? Avalanche? zal Chciałem przeniesc sie na pvp aby sie rozerwac i odpoczac od noobostwa Nerany. Jednak sytuacja wyglada tak ,że jakis hlvl bedzie chcial mnie pknac ,a ja nawet sie nie uhne ani rozpaczliwie sdkiem nie rzuce. Moim zdaniem teraz powinni zrobic bronie dla pallkow na lvl np: crossbow od 40, bow od 30 , a do 30 speary... Do tego tez amunicje na lvl i utrudnic mu wbijanie skilli dista (zeby wbijał tylko 2 razy szybciej niz knight np. sworda) Zas magom dac troszeczke wiecej czarów ofensywnych i runek , a knightom wzmocnic atak lepszych broni. Najbardziej mnie wkurza to ,że gdy rzucasz niewidzialnosc pk cie widza. Powinno byc tak ,że znikamy jak stalker i widzimy zielony kontur naszej postaci ,a inni widza nas jak stalkera (czyli w ogóle) i tylko czar ,który pozwoliłby łamac niewidzailność przez np 30 sek. mogłby im pomóc nas zobaczyc. Ale by była w pk frajda. P.S Ostatnio dedłem przez kicka. I jak w ta gre grac?
Niestety muszę odejść.Na zawsze.Tibia mi się znudziła i jak widzę wasze wypowiedzi 1bp na 12h to mnie skręca. Jesteście tak samo zepsuci na umyśle jak Tibia. Ocknijcie się ! Ostatnio edytowany przez Rotherdamie - 21-12-2007 o 13:05. |
![]() |
![]() |
#88 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 12 2007
|
![]() Co ini se myślą???Te runą lecznicze i inny są potrzebne małym aby mogły lvle wbijać łatwo!
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 12 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Guest
|
![]() ![]() w runscape |
![]() |
#91 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 12 2007
|
![]() cipsoft przegieło z tą zmianą że runki wymagaja wiekrzego lvla
hmm 25 lvl.... i sd 45 lvl no ja pier.. niedosc ze sorc i druid niemoga sie teraz bronic np przed jakims palkiem albo kinem to to bedzie wygladalo tak pall bedzie jebac sorc i druidowi po 80 a oni mu jedynie z hmm po 25 i z roda albo wanda po 20 a co do pkteamow to ile taki 20 lvl jebnie 100+ ek ?? z 70 nawet 10 pkerow nie zabije kina na 100+ bo kina ma na takim lvlu 1000hp+ i wogule taki kina zabije 20 lvl 4-5 ciosami albo i nawet mniej co do expa jak se sorc/druid lazi powiedzmy na poh expi sobie a mu jakis high lvl zluruje gsa albo draga to sorc/druid na 30 lvl moglby sie obronic przed gsem/dragiem za pomoca sd wlaczy se utamke i strzeli z 6 razy z sd i po klopocie moze se expic dalej wracajac do runek to widze tu + i - + sa takie jest wiecej strzalow w runkach wiec sorc/druid niemusi targac ze soba 4bp hmm tylko 2 bp hmm albo 3 bp sd tylko 1 bp sd dzieki temu sorc/druid ma wiecej cap i moze dluzej przebywac na respie - sa takie , ze runki wymagaja wyzszego lvla hmm 25lvl uh 24 lvl sd 45 lvl i sorc/druid ktory ma 25 lvl nie obroni sie nawet przed 15 palkiem ktory wbije se skile 75 dist , wczesniej mogl sie bronic za pomoca sd a teraz musi sie meczyc az do 45 lvl zeby kozystac z sd , a za pomoca hmm albo gfb duzo sie nie obroni i h....j jak dla mnie to ta zmiana z wymaganym lvl do runek jest do dupy.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 10 2007
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#93 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2005
Stan: Niegrający
|
![]() wszystko jest ok...
TYLKO CO Z ANTIDOTE NA ROOKU ?????????? ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 | ||||
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 10 2007
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Gremlin - 23-12-2007 o 07:11. Powód: Edytuj posty zamiast pisac 4 po kolei |
||||
![]() |
![]() |
#95 |
Guest
|
![]() Ehhhh Jestem załamany posunięciem Cipsoftu;
Dobre strony: -Nie będzie pkteamów [Chociarz lubiłem jak wpadali po mnie lekarstwo na nudę ![]() - Knighciki nie będa płakać że 20 lvl sorc zabił go z sd ![]() Złe Strony: - Sorc i druid gorszy w PvP - sd od 45 lvla :/ |
![]() |
#96 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 09 2006
Lokacja: Warszawa
Profesja: Druid
Świat: Honera
|
![]() Jeśli CipSoft nazywa to balansacją profesji to ja im współczuję... W letnim update ulepszyli rycerzy i paladynów ( co druga po tamtym update osoba, którą spotkałem to był rycerz albo paladyn ). Teraz ich udupili i ulepszyli na nowo druidów i magów. Ta gra stała się czystą komercją i niczym więcej. Oni udupili słabszych graczy, ponieważ słabsi gracze to przeważnie FACC. A gra ta niedługo pewnie będzie płatana tak jak Ragnarok czy WoW...
|
![]() |
![]() |
#98 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 12 2007
Lokacja: ownedByPatch8.1
Stan: Zbanowany
Imię: Rotard
Gildia: ownedByPatch8.1
Świat: ownedByPatch8.1
Poziom: own
|
![]() Cytuj:
Jest to owidetnie patch antyPK dla <45 czyli dla faccow. Komercja Komercja Komercja Komercja Komercja ![]() ![]() Wiekszosc ktora popiera ograniczenia lv dla run poprostu popadała od medium lv i im to wisi ale pewnie nie raz padali od low bo nie maja pvp. No to na nPvP :O i uzerac sie z nobami!. Podniesc prog mlv to jeszcze bym zrozumial ale nie sd od 45lv haha dobry zart. |
|
![]() |
![]() |
#99 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2007
Imię: Krwawy Kapiszon
Profesja: Sorcerer
Świat: -='Calmera'=-
Poziom: 45+
Poziom mag.: 44
|
![]() Wszystko bylo cacy az teog nie wprowadzili, no kurwa przegiecie..Z czym pojde na mocniejszy hunt np dl?
z hmm? |
![]() |
![]() |
#100 |
Użytkownik Forum
|
![]() system pvp zniszczony totalnie, to ze dodali hotkeye jeszcze jakos przezylem, to ze zabrali uhy a w ich miejsce wprowadzili jakies smieszne potiony tez przezylem... ale to co zrobili teraz to jakas kpina; zapewne kierowali sie ulatwieniem gry dzieciom-hlvlom, ktore padaly od noob charow? dla mnie najwieksza zaleta tej gry byl system pvp - rozbudowany i z przejrzystymi zasadami, ale z kazdym kolejnym updatem to przestaje istniec, niedlugo zrobia tak jak na jakims otsie, ze trzeba miec 50 lvl zeby móc kogos atakowac :S
|
![]() |