![]() |
#581 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 10 2006
|
![]() Kołbas podal ci link to strony o wowie z prywatnymi serverami avonlea
czy jak sie to pisze jbc do oficjalnych servów http://www.wow.battlenet.pl/ ta stronka jest o globalu tylko ze forumowicze nie sa zbyt mili w ostatnim czasie jak zaczynalem grac w wowa byli o wiele milsi;]
![]() |
#582 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2005
Stan: Niegrający
|
![]() dobrą mi stronkę podał tam też jest Global forum o wiele bardziej rozwinięte niż tą co ty mi podałeś ale dzięki
![]()
#583 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() To ze forumwow.net zrobilo fuzje z avalonem wcale nie znaczy ze ejst tylko mu poswiecone. Jest tam tylko odpowiedni dzial dla niego wytyczony reszta to normalny forumwow.net
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
#584 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: South Park
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 70+
![]() |
![]() Moje charki
![]() xDDDDDDDDD
Dont call me fat ass, Im big bones ! Screw you guys, Im going home. Suck my balls Kyle. Jak tu nie lubic Cartmana :> http://www.youtube.com/watch?v=1uVA7iEtPss Cartman- Screw you guys, Im going home. Stan- But cartman we try.. Cartman-no, no, no Screw you guys > Home Byhahahahahhahaaha |
![]() |
![]() |
#585 | |||||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2007
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
Ta twoja kolorowanka, to efekty specjalne, których w Tibii albo brak, albo są tak komiczne, że lepiej ich nie komentować. Widzisz, w WoWie jest 500000 kolorów, a w Tibii... 16? I te kolory znaczą wiele, bo udowadniają, że WoW to nie byle jaka, ale w pełni profesjonalna gierka. Jeśli wyglądają żałośnie, to tylko dlatego, że masz słabego kompa x( Cytuj:
Nie przeczę, ale albo mi się wydaje, albo sugerujesz tym, że WoW jest słabo rozbudowany? Skoro tak, to chyba pominęło mnie przesunięcie 'Prima Aprilis'. Cytuj:
Albo mówisz o grach SinglePlayer, które wyszły w tym sezonie, albo śmiesz sobie żartować. Cytuj:
Znów żart. Aktualnie nie ma żadnej gry MMORPG, gdzie możemy tak rozwinąć swoją postać, jak w WoWie, i jest to fakt potwierdzony wieloma sondami. Cytuj:
No ba. Gdyby tak porównać Tibię do WoWa, to Tibia bardziej przypomina niekończący się, nudny film z okresu II wojny światowej. Cytuj:
Cytuj:
Ja też. I mam nadzieję, że mówiłeś to poważnie, bo jeśli nie, to w tej chwili wychodzisz na zabawnego, aczkolwiek irytującego błazna.
![]() |
#586 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2006
Lokacja: Poznan
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Arcania
|
![]() Głośno śmieję Ci się w twarz BaxCrow. Kejmilo ma rację.
|
![]() |
![]() |
#587 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() Nie śmiejscie sie z niego... Jeszcze pobije matke krzesłem...
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
#589 |
Użytkownik Forum
|
![]() Uwazany jest za najtrudniejszego bossa w Kara~
![]()
![]() |
#590 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: South Park
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 70+
![]() |
![]() Znacie moze jakis fajowy programik do nagrywania filmow prosto z wowa. Tzn podczas normalnej gry naciskam dajmy f8 zaczyna nagrywac koncze f9. Bylbym masakrycznie wdzieczny za podanie nazwy programu =PPPP
Dont call me fat ass, Im big bones ! Screw you guys, Im going home. Suck my balls Kyle. Jak tu nie lubic Cartmana :> http://www.youtube.com/watch?v=1uVA7iEtPss Cartman- Screw you guys, Im going home. Stan- But cartman we try.. Cartman-no, no, no Screw you guys > Home Byhahahahahhahaaha |
![]() |
![]() |
#591 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2007
Lokacja: W-wa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Unknown...
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Nie potrzebuje
Świat: Galana
Poziom: 7x
Skille: 86
Poziom mag.: 17
|
![]() Zobacz Fraps 2.8.1. Możesz kupić program Game Cam (wersja darmowa dźwięku nie nagrywa), HyperCam albo Camtasia Studio.
#592 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() Nie chcialem tworzyć nowego tematu skoto istnieje już ten więc postanowiłem napisać tutaj. Mam problem jeśli chodzi o stworzenie konta. Wszystko idzie gładko z tym, że przy Step5 (sposób płatności) mam do wybrania karty kredytowe i prepaida. Problem w tym, że nie mam ani tego ani tego, a przecież pierwszy miesiąc grania jest za darmo... Co mam zrobić? Czy jedynym wyjściem jest kupienie prepaid gamecard? Proszę o odp!
PS: Dodam, że posiadam WoW:Battle chest jeśli to ma jakieś znaczenie. |
![]() |
![]() |
#593 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
|
![]() Ja aktywowałem wpierw 10 dniowy trial account, potem wszedłem na to konto w Account management i wpisalem swój authentication key po czym dodało mi miesiąc i uaktywniło funkcje normalnego konta.
Battle chest to tylko wydanie WoW+ Tbc w jednym pudełku. W sposobie rejestracji nie ma różnicy Ostatnio edytowany przez Ain'aer - 22-12-2007 o 11:05. |
![]() |
![]() |
#594 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() wiec miąłem ten sam problem
co zrobić?: 1.wybierz Karte kredytową 2.wpisz nr.kary kred.[nr. w punkcie nr.3] 3.numer znajdziesz w temacie o WOW na forum gram.pl ![]() u mnie zdiała
![]() |
#595 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Edit
Już wszystko ok : ) dzięki za pomoc Ain'aer : ). Ostatnio edytowany przez Duke Dran - 22-12-2007 o 13:01. |
![]() |
![]() |
#596 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() Nie.
po m-ce zostanie to zde-zde-no...anulowane wejdź w topic o wowie i: a)zapytaj sie o nr. kart kredytowych to ktoś może da ci linka... b)poszukaj w temacie posta z linkiem [gdzieś w okolicach końca października] PS:karta niema kasy wiec niema w tym nic złego ze sie nią rejestrujesz..
![]() |
#597 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() Wreszcie ![]()
![]() |
#598 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() |
![]() |