|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
|
![]() Witam. Mam takie małe pytanko. W kopalni koło Kazoordon (w pierwszej od lewej jak by iść od Carlin) jest na poziomie "-3" (na południe na mapce) takie pomieszczenie może by je nazwać nawet "więzieniem"... Te pomieszczenie ma 4 drzwi i jest zamykane na klucz. Do każdych drzwi można dojść z innej kopalni. Tu mi sie nasuwają pytania:
1. Jak się to miejsce dokładnie nazywa? 2. Jaki klucz pasuje do drzwi w tym pomieszczeniu? (chodzi o nr klucza) 3. Gdzie można znaleźć bądź zakupić taki klucz? Z góry dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam wszystkich Formowiczów |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2007
|
![]() Questy w kazo, jesli tam mieszkasz to mogles zrobic je przypadkowo, jesli nie no coz moge ci powiedziec, zebys szukal przy wyjsciu z kazo skrotami
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Carlin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Knight Simon Dark lord
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Evil Shadows
Świat: Harmonia
Poziom: 36
Skille: 20/24
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() Opis gdzie szukać klucza podchodzi pod QS więc raczej nie spodziewaj się dokładnych odpowiedzi.
moge odpowiedzieć na pierwsze pytanie. Jesto to swego rodzaju łącznik między kopalniami a dwarfy są po to żeby go pilnować
![]() Ostatnio edytowany przez Knight Simon Dark lord - 09-12-2007 o 03:17. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 02 2007
Imię: Nie powiem
Profesja: Royal Paladin
Świat: Unitera
Poziom: 400
Skille: 100/90
Poziom mag.: 39
|
![]() moja podpowiedz to znajdz sobie cos na temat imperrors cookies quest (albo Emperros Cookies) to bedziesz wiedzial jak tam wejsc. Z tego questa jest do tego klucz
Ostatnio edytowany przez luki343 - 22-12-2007 o 17:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
|
![]() jest to wiezienie kazoordon dwacetra czy jakos tak, dokladnie nie wiem jak zdobyc klucz ale o ile sie nie myle to jest nie daleko sali imperatora wraz z questem na ciasteczka
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
|
![]() Przypominam, że Quest Spoiling jest dozwolony. Przecież na tibia.pl jest nawet dział z questami ^^
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 05 2005
Lokacja: Thais
|
![]() Nie Dwacatra jak ktoś wyżej pisał, ale Mine Hub - tak to miejsce się nazywa, a łączy ze sobą 4 kopalnie. Klucz jest częścią questu w Kaz jak już niektórzy pisali, więc infa niestety nie będzie.
Ale poszukaj na Erig Wiki questów związanych z Imperatorem i sie wyjaśni ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 07 2007
Lokacja: Zabrze
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Mitrhill
Profesja: Elite Knight
Gildia: Street Fighters
Świat: Nerana
Poziom: 151
Skille: 94/91
Poziom mag.: 8
|
![]() ja mam pytanie rowniez dotyczace kazordoon, mianowicie chodzi mi o Colossus Fortres, ktore znajduje sie na lewo od schodow ktore prowadza na farme, wie ktos skad wziac albo chociaz jaki nr klucza ? i jeszcze skad wziac klucz do zwyklej fortres skad spada sie do wiezienia ?
|
![]() |
![]() |