|
|
#1201 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 11 2007
Świat: Silvera/Danubia
|
założe sie że pierwszy owner rekina teraz sie z was śmieje! On nigdy nie przeżywał tego tak jak wy i niech nikt nie mówi że on grać nei umiał bo wiele rzeczy słyszałem o jego problemach z ftp i o tym że sie im sprzeciwiał. Ja bym mu sie nie dziwił bo ftp od początku tak działa że polacy sie kłucą między sobą. Nigdy tego nie zrozumiecie i będziecie tu pisać ciągle: asen noob, pan noob, ten nie umie grać a ten liże dupe br. Przypomnijcie sobie dawne czasy! Nie było tak czasami jak jest teraz?? moze nie az tak ale tez sie kłucicie a nie macie czego!!!! Przyznaje racje panu że nie warto ufać ftp ale nie ma racji że mówi noob o każdym tak jak reszta o nim. Sami przed sobą "liżecie" dupe bo on przecież jest w ftp. Ftp jest najsilniejszą glidią !! oni umieją grać itd... Wcale nie... na innych serverach polacy sie umieli dogadać i oni robią pa brazolom. Gdybyście się zaczeli jakoś dogadywać to lepiej by się wam grało na silverze.
Więc skończcie temat o tym noob-stwie !! ![]() pozdro dla tych którzy juz w to nie grają ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#1202 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Stan: Na Emeryturze
Imię: Royal Michael
Profesja: Paladin
Świat: Silvera
Poziom: 66
Skille: 92/66
Poziom mag.: 17
|
@Mendo~
Jak nie placil.. Tyle co mial huntow to szkoda mowic, cala silvera Jeszcze jak gralem to pamietam ze mial hunta od plagena i cos musial mu placic :< dalej nie wiem co sie dzialo.@GhostShark Thx za pozdro ![]() @Poreda W sumie to masz racje: o Btw.. z tej okazji ze pisze posta, chcialbym wam zlozyc wszystkiego najlepszego, udanego sylwestra i w ten wspianialy wigilijny wieczor oderwania sie od codziennosci (np grania w tibie) i spedzenia czasu z rodzina ^^
"Gdy walczymy, możemy przegrać. Gdy nie walczymy, jesteśmy przegrani." Silvera WAR part #1 http://www.youtube.com/watch?v=QNDh0m7n9f0 Silvera WAR part #2 http://www.youtube.com/watch?v=-hJvilsCxKM |
|
|
|
|
|
#1203 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
|
@up
Ofc, że z rodziną .Nie chodziło mi o ogólne paymenty, ale o ten, żeby wejśc do FTP na przykład .edit: Shivoxy Banished: until deletion because of account sharing
14:23 Destroyer of Fury [133]: did u read forum? 14:24 Xeosnar [194]: what is forum? Ostatnio edytowany przez Mendolina - 22-12-2007 o 20:07. |
|
|
|
|
|
#1204 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2006
Lokacja: Opole
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Potus
Profesja: Elite Knight
Gildia: Immortal Dragons
|
Cytuj:
Weź se sobą Lemona ![]()
18:19 You advanced from Level 99 to Level 100. OFNED!! 19:16 Solar mlody [125]: wez nie sap lepiej sie stul i siedz tam gdzie siedzisz |
|
|
|
|
|
|
#1205 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Łódź
Wpisy bloga: 2
Profesja: Royal Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 205
|
FTP jak zawsze pokazało swe umiejętności nie potrafiąc trapnąć w dokładnie 13 osób Lady Mixx, w VENORE gdzie uliczki są wąskie na 2 SQM. Gratulacje FTP! Chajl wasze ajkiu!
|
|
|
|
|
|
#1206 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
Lokacja: Grójec
Stan: Niegrający
Poziom: 108
|
@up
ahushaushuahsu xD chce to zobaczyc btw. to Lady Mixx miala (jak ja gralem) dobre pvp (nie mowcie mi ze pvp nie istnieje bo sa hotkeye, poniewaz samym wciskaniem hotow nie trapniesz kogos trza to mniej wiecej ogarniac ) Zreszta to wlansie Lady mnie ujebala (z 50~ rp) i przyczynila sie ze nie gram w tibie i zreszta to dobrzeI na koniec Chcialbym zyczyc wam wszystkiego najlepszego i dolaczyc sie do zyczen all osob z tego forum ![]()
Ostatnio edytowany przez Kost123 - 22-12-2007 o 22:57. |
|
|
|
|
|
#1207 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Stan: Początkujący
Imię: Kacperka
Poziom: 78
|
Gz wstapienia do ftp lamusy... Padniecie tak jak i te inne szmaty... Robia was w chuja i to ostro... a wy sie dajecie nabrac ... Moim zdaniem w Add~ po odejsciu barinas team zostali juz sami dobzi ludzie.. i jak ftp dostanie po pizdzie to silvera moze miec jakas przyszlosc.. chociaz i tak wydaje mi sie ze nawet jak ftp przegra to nie bedzie retired tylko i tak sie all znowu zjednocza i bedzie zje**.. nom ale co do Asena i Vake (jebanych zlodziejow) i innych ktorzy dolaczyli do wojny by walczyc z ftp to poprostu gz lamusy... powodzenia w dalszej zjebanej grze... po wojnie cos czuje ze sie skoncza przyjaciele bo przyjaciola sie skoncza pieniadze i od was beda chcieli pieniedzy...
... A jesli po tych wszystkich huntach i tak dlugiej grze na tym servie nie macie jeszcze wyrobionego zdania o ftp i nie wiecie jacy oni naprawde sa i walczycie o ich przetrwanie... to poprostu gz dla was... jestescie zajebisci... k,thx,bye |
|
|
|
|
|
#1208 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2007
Lokacja: Warszawa
Imię: Young Gorti
Gildia: Demonic Horde
Poziom: 130
Skille: 90/86
|
Cytuj:
No ale cóż... z deka rozumiem co macie na myśli , wiadome że ftp potrzebuje pomocy i rekrutuje do gildi ;x ambel , vake , asen @ Nic do was nie mam ale wd. mnie powinniście zostać neutral , ale cóż wasz wybór ( nie warto ftp ufać .. )@Ambel Z tego co słyszałem to nieźle podpadłeś DICU ![]() Maja wysoki priorytet na zabicia ciebie , więc uważaj xD Wesołych Świat! Mam nadzieje że nikt ich nie spędzi przed tibią xD Pozdro. |
|
|
|
|
|
|
#1209 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2007
Gildia: Game Over ;p
Świat: tarenia
|
oooo chociaz kacperka widzi o co tu chodzi
)) a tak kazdy mi jedzie ze krytykuje taki ludzi: np destro "Ja naprzyklad jestem i bylem za ftp"a kto cie ubil jak nie ftp ale powodzenia |
|
|
|
|
|
#1210 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szamotuły
|
Witam wszystkich
Wytłumaczy mi ktoś co słychać na silverze- tak w skrócie, bo nie chce mi sie czytać kilkuset postów...I jak wygląda teraz Tibia?która profesja jest najlepsza itp.? Ostatni raz zalogowałem sie ponad tydzień przed update-m więc nie wiem ;/
|
|
|
#1211 |
|
Użytkownik Forum
|
@doskonały
Czemu mówisz, że FTP ubiło Destroyera? Z tego co wiem to go ubił Keunecke, a są też tam ludzie dla których mam respect. @Kacperka Byłbym może za Add~ ale Seth mnie ostro wkur*ił zabijając Vake. W FTPA przecież jest wielu Polaków, a on ich ruszył. A przecież jest tylu botterów br ;x.
14:23 Destroyer of Fury [133]: did u read forum? 14:24 Xeosnar [194]: what is forum? |
|
|
|
|
|
#1212 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
@Rekin Wojna... A Asen i Vake doszli to FTP w sumie sami chyba nie wiedząc czemu. No ale jak to napisał wcześniej Asen jak padneisz dają ci kase na aola i blessy... Ładne fragi zacziczył Seth, na Viollatorze i Vake. |
|
|
|
|
|
|
#1213 |
|
Użytkownik Forum
|
Keunecke nie ubil go sam , przeciez pisaliscie ze wpadli w paru, a respekt masz do ftp? pewnie tylko do pl ktorzy w nim sa bo to twoi kumple,a nie wiem nadczym wy sie zastanowiacie czy byc po stronie ftp czy (neuro,seth ...itp) jhehe to tu nie ma nadczym myslec a ze paru polakow poszlo do ftp to swiadczy o nich,all pl byli traktowani jak szmaty,a eraz wielce ich do gildi wzieli O.o zobaczymy po wojnie o ile ftp wygra co sie stanie z pl w ftp.
shaka, seth ubil vake bo jest w ftp , czyli jest po ich stronie, wiec dlaczego jestes oburzony tym wydarzeniem,sam kiedys jechales na ftp teraz widze zmieniasz decyzje wiec moze tez dolaczysz do ftp Ostatnio edytowany przez doskonaly11 - 23-12-2007 o 13:42. |
|
|
|
|
|
#1214 |
|
Użytkownik Forum
|
@up
Vake nim padł był w FTPA. Seth go ubił robiąc mu na złośc i to wiem lepiej od ciebie. Ja z destro mamy respect do paru ftp, m.in. Ransoex, Profyan, Xeosnar, Crovax, Iro'nya i jeszcze paru.
14:23 Destroyer of Fury [133]: did u read forum? 14:24 Xeosnar [194]: what is forum? |
|
|
|
|
|
#1215 |
|
Użytkownik Forum
|
hahahha gogo noob 2 pruba, moze za 3 razem ci sie uda xD liz dupke ftp
![]() 2:18 Asen Yokar [144]: exori gran 12:18 You lose 42 hitpoints due to an attack by Asen Yokar. 12:18 You lose 74 hitpoints due to an attack by Asen Yokar. 12:18 You lose 105 hitpoints due to an attack by Asen Yokar. 12:18 Using one of 35 strong health potions... 12:18 You lose 70 hitpoints due to an attack by Asen Yokar. 12:18 Pan Doskonaly [68]: utani hur 12:18 Pan Doskonaly [68]: p set 12:18 You lose 89 hitpoints due to an attack by Asen Yokar. 12:18 Pan Doskonaly [68]: ^^ 12:18 You lose 38 hitpoints due to an attack by Asen Yokar. 12:18 Asen Yokar [144]: exori hur 12:18 You lose 28 hitpoints due to an attack by Asen Yokar. 12:18 Asen Yokar [144]: ;p 12:18 You lose 41 hitpoints due to an attack by Asen Yokar. 12:18 Asen Yokar [144]: exori hur 12:18 You lose 25 hitpoints due to an attack by Asen Yokar. 12:18 Asen Yokar [144]: exori hur 12:18 Using one of 34 strong health potions... 12:18 You lose 110 hitpoints due to an attack by Asen Yokar. 12:18 You lose 24 hitpoints due to an attack by Asen Yokar. 12:19 You lose 88 hitpoints due to an attack by Asen Yokar. 12:19 Pan Doskonaly [68]: xd |
|
|
|
|
|
#1217 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Imię: Royal Michael
Profesja: Paladin
Poziom: 66
Skille: 92/66
Poziom mag.: 17
|
Cytuj:
@Down No wlasnie - na zlosc, ale nie im, tylko na zlosc FTP, zeby ich maksymalnie wnerwic.. : P
"Gdy walczymy, możemy przegrać. Gdy nie walczymy, jesteśmy przegrani." Silvera WAR part #1 http://www.youtube.com/watch?v=QNDh0m7n9f0 Silvera WAR part #2 http://www.youtube.com/watch?v=-hJvilsCxKM Ostatnio edytowany przez Michael Rzotkiewka - 23-12-2007 o 15:10. |
|
|
|
|
|
|
#1218 |
|
Użytkownik Forum
|
@neo
Jeden owner Trixela, chyba główny bo on najczęściej gra, czyli Noel jest moim kumplem, więc po częsci tak, a do Deosy never. @Rzot Na złośc będą robic, bo zamiast ubijac br, będą ubijac pl, co nic im to nie da. Polacy są może i tymczasowo rekrutowani do pomocy, ale jak FS i Add~ będą ubijali osoby, które praktycznie w tej wojnie się nie liczą to gó*no z tego będzie. edit: ta rzeczywiście się przejmą polakami, przejmą sie najbardziej jak padnie rl.
14:23 Destroyer of Fury [133]: did u read forum? 14:24 Xeosnar [194]: what is forum? Ostatnio edytowany przez Mendolina - 23-12-2007 o 16:24. |
|
|
|
|
|
#1219 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
|
|
|
|
|
|
|
#1220 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2006
Lokacja: Opole
Imię: Potus
Gildia: Immortal Dragons
|
Cytuj:
HAHA dobry teks . w sumie masz racje tak jest ale fajnie to brzmi padlem?? zadzownie do 2 3 4 ownera niech poexpia![]()
18:19 You advanced from Level 99 to Level 100. OFNED!! 19:16 Solar mlody [125]: wez nie sap lepiej sie stul i siedz tam gdzie siedzisz |
|
|
|
|