|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#6781 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 10 2007
Lokacja: Bieruń City
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Elite Lulek
Profesja: Knight
Gildia: Terrorysci
Świat: Nerana
Poziom: 41
Skille: --/--
Poziom mag.: 5
|
![]() Knight EQ:Crus Helmet,G arm,Vamp shield,K legs,BS,Leather boots(zbieram na Bohy
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#6782 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 12 2007
|
![]() Cytuj:
Hm... Bylem na amazon camp wiele razy no nieraz jest expienie nieraz nie najlepiej tam expic na witchach a jezeli komus wezmiesz witcha do cie odrazu deda . i ja juz tam nie chodze z powodu poszlem tam i nagle jakies nooby 3 na 1 mialem szanse na wygranie a 1 koles mial wiekszy lvl ode mnie i to o duzo .. i to nie raz sie zdarzylo . najlepiej chodzic na cyce bo tez kasy duzo daja.. pozdrawiam |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6783 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2007
|
![]() 20 Sorcerer , 25 mlvl , duzo mana potionow, health potionow, dobre eq , Wand of Decay. Prosze o jakies najlepsze expowisko... Bo juz nie mam pomyslow.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6784 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2007
Lokacja: Ab'Dendriel nie no tak naprawde to w świecie Tibji
Imię: Bloody Elwina
Profesja: Paladin
Świat: Hiberna
Skille: Skiluje
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6785 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2007
Lokacja: SkO
Imię: Mike Infernus
Profesja: Elder Druid
Świat: Guardia
Poziom: 85
Poziom mag.: 56
|
![]() Gdzie expić 40druidem z 39 mlvlem z paccem> EQ: b robe, boh, k legi, warrrior helmet, 10k w banku, medusa, hailstorm rod, 5bp potionów.
12:03 Rock Druid Lee [52]: jestem noobem 12:03 Rock Druid Lee [52]: i chuj ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#6786 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2006
Lokacja: Lublin
Imię: Dylan Tenson
Świat: Pacera
Poziom: 31
Skille: 66/65
Poziom mag.: 4
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#6787 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2007
Lokacja: Kraków
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Mam pytanie: mam sobie sorca, 16lvl, mlvl 13 (to trenie cały czas - wyrówna się z lvl) eq p set, leather boots, dark helmet, dwarven shield, wand of dragonbreath. manasy nie grają roli (czyt. mogę je sobie kupić), jestem FACC. Gdzie expić? a w sumie to nie expić, tylko gdzie zarobie najwięcej kasy.
P.S. Nie, nie jestem dzieckiem upa, poprostu chce grac sorciem i tyle. @edit Możecie nie odpowiadać ![]() ![]()
Raz jestem, raz mnie nie ma, różnie to bywa Masz o mnie zdanie? Nie lubisz mnie? Lubisz? Notka! KLIK!!! A może masz jakiś problem? Nie krępuj się! Pisz na PW! PW!!! Może przed wpisaniem notki chcesz przejrzeć "stopień inteligencji" moich postów? Przejżyj je! POSTY!!! Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Athelas - 24-12-2007 o 16:36. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6788 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2007
|
![]() [BL][GUILD]ja mysle rze amazon camp przy carlin raczej zabijesz ale z tym EQ zamnim dojdziesz do amazon to cie trohe ziedzi hp a nei ma tam raczej po 1 amazon to ja chcesz a w wierzy mial bys szans bo tam nei ma miescca duzo to bys jom dogonil ale to na WLASNOM ODPOWIEDZIALNOSC
mozesz taz na roty isc albo na kopalnie dwarf i na dwarfah i rotas tam poexpic a lol i kast a to soe nawet na zbiera ![]() albo dobil skill 50/50 i na mazon kamp a jak kase zbierzesz to ghodt landa ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6789 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 12 2007
Lokacja: J-no
Imię: Master Ghar
Świat: Candia
Poziom: 38
Skille: 78/78
Poziom mag.: 5
|
![]() mam pytanie co do potworów. ;]
czy dam rade ubić draga, wyverna sam, ze: skillami 78/78 lvl 30 eq: warrior helmet, g armor, vamp shield, c legs, steel boots, bright sword i oczywiscie zapasy potionow ;] i jaki pierscien lepiej zalozyc? ten co leczy szybciej czy podwyższa sworda o 4? Ostatnio edytowany przez kikSon. - 24-12-2007 o 02:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6790 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2006
Lokacja: Lublin
Imię: Dylan Tenson
Świat: Pacera
Poziom: 31
Skille: 66/65
Poziom mag.: 4
|
![]() Wow gosciu z placem w d**** dasz mu rade
![]() ![]()
![]() |
#6791 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2007
Lokacja: Noob Town-Carlin
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Iridia
Poziom: 80+
Poziom mag.: 55
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6792 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2005
Lokacja: Mordor
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Druid
Poziom mag.: 45
|
![]() 38 druid 36 mlvl Facc
Gdzie mam expić? (proszę bez komentarzy typu: "potrenuj mlev")
![]() |
![]() |
![]() |
#6794 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2007
Imię: Yogon Lion
Profesja: Royal Paladin
Świat: Silvera
|
![]() @Up
Idz na mount sternum - dobry exp Co do mnie : RP 40 lvl Eq : Crow nHelmet , Blue Robe , Plate Legs , Boots Of Haste , Tower Shield i RS/Kusza . Na czym expić żeby ex pszybko leciał , nie musi być duży zarobek . Nie mówcie o mint i guardach . Jeśli już dragi i tomby to gdzie? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6796 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 12 2007
|
![]() Ludzie musicie mi pomóc
Gdzie mam expić 60 elder druidem z 52 mlvl, k legi, b robe, platinum amulet, halistrom rod, vamp shield, bohy, crusader helmet. Jak narazie trace 30k wasta na 1lvl, żeby było chodź 10 pomóżcie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6797 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gdzie mam expić 32 pallkiem ze skillami 65/68 (wiem że słabe)?
Eq: Crusader/Crown Helmet, Noble/Crown Armor, Plate/Crown Legs, Dragon Shield, Fur Boots, Scarf, Life Ring, CROSSBOW I PIERCING BOLTY/ENCHANTED SPEARY. Do teraz expiłam na cycach/dsach/dwarfach guardach ale coraz mniej expa idzie, więc proszę o odpowiedź ![]() ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6798 | |||||
Ognisty Lis
|
![]() Cytuj:
jak nie masz zostaja cyce i dsy teraz mozesz na te nowe cycki dobry exp i loot albo idz na ghostland albo n dragi z kumplami towj wybor Cytuj:
Cytuj:
Guardy, cyce, zabawa z dsami z niewidka ![]() Cytuj:
Dragi ankrahmun lub edron Cytuj:
Piraty , Tomby, tomby, tomby xD Pozdrawiam
![]() |
![]() |
#6800 |
Ognisty Lis
|
![]() @up
Jak nie to to idz na guardy z boltsami albo z mniejszym waste soldy i wal w soldy z boltow beda ci sie moze zwracac ![]() @ down mysle ze mozesz probowac tomby na -1 ew. -2 ![]() @down again www.wiki.hunted.pl wpisz tomby ![]() odbierz pw ![]()
FAIL ![]() Tompior nup : D Bo Hubert nie chcial kupic ziemniakow ![]() Ostatnio edytowany przez HubertPol - 25-12-2007 o 21:36. |
![]() |
![]() |